Barca Igazolások
30 milláért viheti a City Barvo-t nekünk meg megmarad TS aki piszok fiatal kapus poszton és Masip lehet CdR beugrós. Én ezzel kiegyeznék. 

- Chino
- Llegenda del Barça
A szezon után is relatíve lenyilatkozta MAtS, hogy jól érzi magát Barcelonaban, eszébe sem jut eligazolni. Nyilván nem fogja azt mondani, hogy el akar menni, de elég magabiztosnak tűnt, nem csak egy sablonnyilatkozatnak. Persze ez csak interjú, de valamit azért jelent.visca el barca írta:ez már mikor kiderült, hogy ilyen rendszerben fognak védeni, akkor borítékolható volt, hogy sokáig nem fog működni. én egy évet adtam az egésznek, aztán lett belőle kettő... TS a twitteren nagyon hajtja a barca vonalat, mennyire jó itt meg hosszú távon milyen király lesz minden, úgyhogy ha vmelyik menni fog az inkább bravo lesz. nem lennék meglepődve, ha guardiola amugy lecsapna vmelyikre, mert szinte 1000x h nem hart-tal fog neki menni a szezonnak.BarcafanTomee írta:A sport szerint, amikor visszatérnek a játékosok a szabadságukról akkor a klub leül Ter Stegennel és Bravóval, hogy megoldást találjanak a kapus kérdésre. Mivel mindkét játékos első számú szeretne lenni könnyen lehet, hogy egyikük távozni fog, és ez a pletykák szerint Bravo lehet.
Sokan írták, hogy folyton elégedetlen volt stb. Ezek amúgy milyen fforrásból vannak, mert én nem nagyon olvastam ilyet, Bravo hangoztatta egyszer azt, hogy a BL-ben akar védeni.
Szerintem ez a felállás fog még ebben a szezonban maradni, utána lesz a német az első számú. Habár ha megnézzük ki mennyi meccsen védett nincs olyan hatalmas diffi, ráadásul Bravo a 38 bajnokiból kb. 20-25 (lehet még finom voltam) az, amin komoly szerepe van. Ezzel szemben a német a BL-ben és a kupadöntőkben nem alibi csapatok ellen játszik.
Persze lerágott csont az egész, csak annyi a lényeg, hogy egyiküknek sincs akkora oka elégedetlenkedni.
Amellett nem sok olyan csapat van, ami komoly erőt képvisel és kapusra olyan szüksége lenne kapusra, komolyan rárepüljön valakire. Talán a City lehet majd, de Pep-nek sem az most a legnagyobb gondja, hogy Hart helyett hozzon valakit.
Én sem hiszem, hogy az EB annyira befolyásolna minket. Hátvéd már megvan, olyan felfedezett vagy kiugró csatárteljesítmény nem volt, inkább Griezmannt futatták fel jobban. Habár ott van Szalai.Tobias88 írta:Na végre vége az EB-nek, beindulhat a pletykagyár. Mondjuk hozzánk maximum már csak egy csatár érkezik, szóval idén a Madrid lesz az újságírók célpontja, főleg, hogy jövő nyáron nem igazolhatnak. Jön majd a Ronaldo megy vagy marad meg hasonlók
Remélem Kantét nem veszik meg, mert akkor Casemiro-val együtt két igencsak jó szűrőjük lesz.

Valószínűleg tényleg inkább a Real vagy a MU/MC lesz célkeresztben. Pogbáról lemondott a Real , mondjuk ez az EB nem verte fel annyira az árát, lehet, hogy értelmesebb dolog lenne még idén rámenni. Kantéval kapcsolatban azért én nem vagyok annyira elájulva. Nem egy 22-23 éves fiatal, aki nagyot robbanthat. Volt egy jó szezonja a Leicesterben, azelőtt azt se tudták, hogy a világon van. Ha Matuidire mozdulnának rá, már jobban félnék. Lehet, hogy drágább (vagy nehezebben adná a PSG) és nem is túl fiatal, de odaát nem feltétlenül 4-5 évre igazolnak, a pénz meg nem igazán számít.
Az Olimpia lehet még érdekes, ott a feltörekvő fiatalok is többen vannak, lehet szemezgetni.
Forca Barca!!!!
Király még 40 évesen is hogy repked, simán van az több isvisca el barca írta:2-3 jó év még biztos van benne, lehet több is, nem lepődnék meg, ha a barcás heti 40.000 ruppós fizetését a city feltornászná duplájára.

Amúgy én is inkább Ter Stegenre szavazok, annak ellenére, hogy Bravo kétséget kizáróan jobb teljesítményt nyújtott tavaly. A német nem csak poénból, de ténylegesen megoldja a posztját 10 évig

Amúgy Bravo jobb teljesítményében azért benne volt az is, hogy ő folyamatosan védett, ami azért sokat számít

94:39 6 - 1
- visca el barca
- Presidente del Barça
persze, én sem (attól függetlenül h bravot jelenleg jobb kapusnak tartom) csak tök rossz lehet csórikámnak, hogy szinte hiba nélkül tolja két éve, és majd megmutatják neki a kijáratot...nzxtpo írta:Van az a pénz, amiért bármelyiktől megválunk, persze nem egyszerre. Bármi is fog történni, én nem leszek kétségbeesve akkor sem, ha TS lesz az első számú kapusunk minden fronton.
2-3 jó év még biztos van benne, lehet több is, nem lepődnék meg, ha a barcás heti 40.000 ruppós fizetését a city feltornászná duplájára.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- nzxtpo
- Capitá del Barça
Van az a pénz, amiért bármelyiktől megválunk, persze nem egyszerre. Bármi is fog történni, én nem leszek kétségbeesve akkor sem, ha TS lesz az első számú kapusunk minden fronton.visca el barca írta:ez már mikor kiderült, hogy ilyen rendszerben fognak védeni, akkor borítékolható volt, hogy sokáig nem fog működni. én egy évet adtam az egésznek, aztán lett belőle kettő... TS a twitteren nagyon hajtja a barca vonalat, mennyire jó itt meg hosszú távon milyen király lesz minden, úgyhogy ha vmelyik menni fog az inkább bravo lesz. nem lennék meglepődve, ha guardiola amugy lecsapna vmelyikre, mert szinte 1000x h nem hart-tal fog neki menni a szezonnak.BarcafanTomee írta:A sport szerint, amikor visszatérnek a játékosok a szabadságukról akkor a klub leül Ter Stegennel és Bravóval, hogy megoldást találjanak a kapus kérdésre. Mivel mindkét játékos első számú szeretne lenni könnyen lehet, hogy egyikük távozni fog, és ez a pletykák szerint Bravo lehet.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez már mikor kiderült, hogy ilyen rendszerben fognak védeni, akkor borítékolható volt, hogy sokáig nem fog működni. én egy évet adtam az egésznek, aztán lett belőle kettő... TS a twitteren nagyon hajtja a barca vonalat, mennyire jó itt meg hosszú távon milyen király lesz minden, úgyhogy ha vmelyik menni fog az inkább bravo lesz. nem lennék meglepődve, ha guardiola amugy lecsapna vmelyikre, mert szinte 1000x h nem hart-tal fog neki menni a szezonnak.BarcafanTomee írta:A sport szerint, amikor visszatérnek a játékosok a szabadságukról akkor a klub leül Ter Stegennel és Bravóval, hogy megoldást találjanak a kapus kérdésre. Mivel mindkét játékos első számú szeretne lenni könnyen lehet, hogy egyikük távozni fog, és ez a pletykák szerint Bravo lehet.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
A sport szerint, amikor visszatérnek a játékosok a szabadságukról akkor a klub leül Ter Stegennel és Bravóval, hogy megoldást találjanak a kapus kérdésre. Mivel mindkét játékos első számú szeretne lenni könnyen lehet, hogy egyikük távozni fog, és ez a pletykák szerint Bravo lehet.
Jól mondtátok az Eb után jönnek a pletykák, szerintem semmi nem fog változni ami a kapusokat illeti. Nincs is jó megoldás, Bravo top kapus jelenleg, Ter Stegen meg azzá válhat. Lerágott csont, már a sory, azért is hiszem, hogy maradni fog minden a régiben.
Jól mondtátok az Eb után jönnek a pletykák, szerintem semmi nem fog változni ami a kapusokat illeti. Nincs is jó megoldás, Bravo top kapus jelenleg, Ter Stegen meg azzá válhat. Lerágott csont, már a sory, azért is hiszem, hogy maradni fog minden a régiben.
Na végre vége az EB-nek, beindulhat a pletykagyár. Mondjuk hozzánk maximum már csak egy csatár érkezik, szóval idén a Madrid lesz az újságírók célpontja (meg nálunk a Messi / Suarez / Neymar elégedetlen, csalódott, stb... ), főleg, hogy jövő nyáron nem igazolhatnak. Jön majd a "Ronaldo megy vagy marad" meg hasonlók 
Remélem Kantét nem veszik meg, mert akkor Casemiro-val együtt két igencsak jó szűrőjük lesz.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2016.07.11. 16:17:44-kor.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Cristian Tello wants to stay at Fiorentina but Fiorentina don't want to pay the 8M that Barça are asking. Liverpool also interested [sport]Chino írta:A Fio-ban egész jó szezont futott lehet, hogy lenne érdeklődő ha átadólistára kerülne. Annak is az lesz a vége, hogy nem ffoglalkozunk vele aztán lejár a szerződése és ingyen megy.
Ez a legújabb róla. Lényeg, hogy el akarjuk adni, ő viszont szíve szerint maradna a Fionál, akik meg csak kölcsönvennék..
Nem hinném, a hírek szerint Simeone adná is tovább a nyáron, és a Higuaín-Aubameyang-Diego Costa hármasból hozna valakit - utóbbi elvileg hazavágyik. szerk2.: Plusz Icardi is ismét szóba került velük. Ezért is jött velünk szóba már az elején, nem számol vele Cholo. szerk.: Most ovlasom, hogy Simeone elégedett egy fiatal uru csatárral, akit előző szezonba vettek, csak kölcsönadtak. Santos Borre a srác neve, raktározzuk el szezon végére, hátha megint bejön..Chino írta: Vietto ... habár sanszos, hogy őt szánják Torres utódjának, a matracosok pedig támadó-ügyben mindig nagyot robbantanak.

Oliver Torrest is eladnák amúgy, aki meg bazi jó lehetne nálunk szerintem, de még Arda távozásával is felesleges lenne, és remélhetőleg nem is kell majd, mert az azt jelenti, hogy bevált valamelyik fiatalunk. De szegény nagyon megszívta az Atma focival, neki olyan csapat kéne, mint a mienk, ott tudna kiteljesedni. Kíváncsi is leszek ki viszi el, drukkolok majd neki nagyon, szimpatikus gyerek. De ez már kezd off lenni itt.
on.:
Barça have made a 30m offer for Sevilla's Kevin Gameiro (29). His buyout clause is 40m [canal+]
Már amikor majdnem elfelejtettük..

- Chino
- Llegenda del Barça
Engem személy szerint nagyon meglepne, ha Verma-ért 10-en felül kapnánk. Bár ennyi elcseszett eladási transzfer után már lassan a nagy számok törvénye alapján is be kéne jönni egynek. Azt viszont nem nagyon értem, hogy az ilyen Tello, Song féle emberkéktől miért nem válik meg a klub. Nem igazán tudok olyan forgatókönyvet elképzelni, hogy a kameruni visszatérjen. Talán ha edzőváltás lesz és annak aki jön szükség lenne rá, de erre is nagyon kicsi az esély. Újra kölcsönadni mennyi értelme lenne. Kapnánk érte valakitől talán 4-5 milliót és csókolom, így meg kereshetünk neki most másik csapatot, mert az sem biztos, hogy a West Ham-nek kelleni fog. Telloval kapcsolatban pedig nem véletlen, hogy orbba-szájba támadót keresünk és nem őt hozzuk vissza. A Fio-ban egész jó szezont futott lehet, hogy lenne érdeklődő ha átadólistára kerülne. Annak is az lesz a vége, hogy nem ffoglalkozunk vele aztán lejár a szerződése és ingyen megy.palesz77 írta:Amúgy 40 millió 1 posztra miért nem elég? Hova kéne több pénz csere támadóra? Főleg úgy, hogy eladásokból is jön még be.. Ha Vermáért tényleg 10 fölött kapunk, úgy még állítom balhátvéd cserére is futja, ha okosan üzletelünk. Már ha az kell egyáltalán.
Ardát a hírek szerint el akarjuk adni, de ő meg maradna BL-t nyerni, csak akkor menne, ha nagyon hátra kerül a rangsorban.
A Pool 12 millió fontot ajánl elvileg az még több lenne. De én ennyi euróval is kiegyeznék nagy kegyesen..Tobias88 írta:A 12m euró nagyon jó ár lenne érte
Én személy szerint jh-re nem látok esélyt. Úgy tűnik LE ragaszkodik Vidalhoz, akár csereként, akár kezdőként. Igazából ő tudja, talán megbeszélték a dolgokat és sikerült zöldágra vergődni. Habár én nagyon örülnék Azpilicuetanak, akkor lenne egy minőségi jh-nk, plusz egy olyan ember, aki tényleg tudja rotálni Albat vagy sérülés esetén a baloson játszani. Azt tudjuk, hogy Matyi még félmegoldásnak is gyenge ott, Umititi kb. Krisztus előtt játszott ott, azért mert bal lábas még nem biztos, hogy jó teljesítményt képes ott lehozni. A spanyol viszont mindkét szélen képes minőségi játékra. Persze nincs sok esély rá, a Chelsae alapembere, még ha akarnánk is max. horror áron. Mondjuk pletyka szinten felmerült, hogy szívesen távozna Angliából és jönne Spanyolországba, a válogatottra is több esélye lenne, Juanfran nem sokáig fog már ott maradni de nem látok rá sok esélyt, főleg, hogy úgy tűnik Vidal marad.
A támadókérdés jó ideig nagy pletykaforrás lesz. Amíg konkrét offenzívát nem indítunk valakiért jönni fognak csőstül a nevek. Ráadásul úgy tűnik a médiában az sincs tisztázva, hogy centert vagy szélsőt keresünk.
Vietto, mondjuk szerintem nem egy elvetélt ötlet. Lehet, hogy az ATMA-ban tavaly nem játszott olyan sokat, de azt is tegyük hozzá, hogy ott volt előtte Torres, aki másodvirágzását élte, a kirobbanthatatlan Griezmann (fél évig Jackson Martinez is "sztárigazolásként". Előtte pedig 21 évesen a Villarreal húzóembere volt. Ennek ellenére szinte mindig jó teljesítményt nyújtott, nem véletlenül csapott le rá egyből az Atma. Én amúgy el tudnám őt képzelni olykor Neymar helyén is. Ugyan csatártt játszott, de a Madrid 4-4-2-ben tolta és ő kifejezetten gyors játékos is. Ráadásul nem lenne 40 millió, habár sanszos, hogy őt szánják Torres utódjának, a matracosok pedig támadó-ügyben mindig nagyot robbantanak. Egyszerűen mindig beletenyerelnek a sz..ba. Ha támadót keresünk a legegyszerűbb az lenne, ha azok után érdeklődünk, akik iránt az Atletico. (mondjuk Martinezzel mellényúltak, de azon kívül szinte mindenki, Aguero, Costa, Falcao, Griezmann mind ár/érték arányban nagy igazolások voltak, a saját nevelésű Torresről ne is beszéljünk)
Csak ha Carrascoval kapcsolatban az volt a baj, hogy még fiatal ez vonatkozik Viettora is.
Forca Barca!!!!
A francba a brexitbe, 400 forinttal sokkal jobb lenne az a 12 millió mint 360alpalesz77 írta:A Pool 12 millió fontot ajánl elvileg az még több lenne. De én ennyi euróval is kiegyeznék nagy kegyesen..Tobias88 írta:A 12m euró nagyon jó ár lenne érte

Szerintem nem emlékszem hogy azt mondtam volna hogy költsünk el minden lóvét. Vagy igen?visca el barca írta:Feast4 írta:Ha lenne 150 millió akkor már a jó égre is licitáltunk volna.
sőt, tavaly 650 millios bevételunk volt.

Pont ezért is gondolom hogy nem fogunk nagy igazolásokkal operálni.Nincs hova!A kezdő egy poszton fog változni a tavalyihoz képes.Umtiti szerintem 4, számú kh szerepében kezd, Denis Ini cseréje lesz.Efy két ponton keretszűkités és megvagyunk.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Amúgy 40 millió 1 posztra miért nem elég? Hova kéne több pénz csere támadóra? Főleg úgy, hogy eladásokból is jön még be.. Ha Vermáért tényleg 10 fölött kapunk, úgy még állítom balhátvéd cserére is futja, ha okosan üzletelünk. Már ha az kell egyáltalán.
Ardát a hírek szerint el akarjuk adni, de ő meg maradna BL-t nyerni, csak akkor menne, ha nagyon hátra kerül a rangsorban.

A Pool 12 millió fontot ajánl elvileg az még több lenne. De én ennyi euróval is kiegyeznék nagy kegyesen..Tobias88 írta:A 12m euró nagyon jó ár lenne érte

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hummels+Boateng mindjárt aggastyán és ne felejtsük Kanté+Griezmann is 25 éves, az meg már öreg.
Viccet félre téve, mindenki az EB-re figyel persze hogy nincsenek igazolások. Már az csoda, hogy Umtitivel megtudtunk egyezni, de állítom ha kezdő lett volna az elejétől kezdve szó sem lett volna róla, hogy tárgyaljunk a megvételéről, mert figyelnie kellett volna a válogatottra.

Viccet félre téve, mindenki az EB-re figyel persze hogy nincsenek igazolások. Már az csoda, hogy Umtitivel megtudtunk egyezni, de állítom ha kezdő lett volna az elejétől kezdve szó sem lett volna róla, hogy tárgyaljunk a megvételéről, mert figyelnie kellett volna a válogatottra.

- visca el barca
- Presidente del Barça
Feast4 írta:Ha lenne 150 millió akkor már a jó égre is licitáltunk volna.
sőt, tavaly 650 millios bevételunk volt. mit kell garasoskodni? miért nem lehet az egészet átigazolásokra fordítani?
boateng+hummels 150 milla, pogba 150 milla, kanté 100 milla, dybala 100 milla, griezmann 150 milla és kész, 10 évre meg lenne oldva minden posztunk. sz*rakodunk itt ilyen noname lucas perezekkel meg umtitikkel, nem is értem mit akarnak. tavaly, sőt tavalyelőtt sem nyertünk semmit, de úgy néz ki jövőre sem fogunk. példát lehetne venni a mencseszter unitedről meg a realrol, ha kell nekik valaki meg is veszik és sorra nyerik is a trófeákat.

Sajnos nem hiszem.Ennek 3 oka is van.Még mindig nincs mezszponzor több mint évi 60 millió kiesett eddig.Mert sajnos csak hírek vannak hogy ők majd ők majd de meg nem állapodtunk még senkivel.MessiNeymarSuarez írta: Én bízok benne, hogy van elég zsetonunk, csak ködösít a vezetőség, mert ha kijelentik hogy "van 150 millió euronk igazolni"
Másrészt ránk nem jellemző óvatossággal mozgunk a piacon.Két igazolási szándékot erősítettek meg azóta csend van és hulla szag.Minden kacsa volt eddig.Ha lenne 150 millió akkor már a jó égre is licitáltunk volna.
Harmadrészt ami ezzel tulajdonképpen összefüggő az előzővel ahogy mondtam nem vagyunk egy klasszikus finoman mozgó csapat a nagy bejelentés látványos offenzíva a játékos reklámértékének a srofolása jellemző.Nem a dörzsöltség.Kifejezetten szeretjük mutatni az erőnket nem szokott ilyen ha a költségvetés engedi duma menni.

visca el barca írta:a sport (igaz a daily mailre hivatkozva) szerint TS, a mundo szerint bravo iránt érdeklődik a citycsak nehogy egyszerre adjuk el mindkettőt
Ha jók emlékszem Leno volt Pep listáján szóval szerintem szokásos kacsa.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én bízok benne, hogy van elég zsetonunk, csak ködösít a vezetőség, mert ha kijelentik hogy "van 150 millió euronk igazolni" akkor nyilván egy cserehátvédért is elkérnének 50 milliót lévén" van bőven pénzetek, és kell nektek a hátvéd, akkor fizessetek úgyis van miből".kristop írta:ez az umtitit tavalyra konyveltek sztori annyira hihetetlen, hogy szerintem illik fenntartassal kezelni. elvileg az elozo penzugyi evet mar lezartak es megis beleraktak volna egy tetelt, ami meg nem is valosult meg? nem vagyok egy penzugyi zseni, de ketelkedem ennek a megvalosithatosagaban.
az a biztos, ha ~40-szamolunk, ami meg maradt
Szerintem cserecsatár mindenképp kéne, akiben Lucho bíz, és be mer dobni fontos meccsen is szükség esetén, ha esetleges sérüléshullám bekövetkezne az MSN-nél, nameg nem ártana rotálni is, nehogy megint elfáradjanak mentálisan tavaszra.
ez az umtitit tavalyra konyveltek sztori annyira hihetetlen, hogy szerintem illik fenntartassal kezelni. elvileg az elozo penzugyi evet mar lezartak es megis beleraktak volna egy tetelt, ami meg nem is valosult meg? nem vagyok egy penzugyi zseni, de ketelkedem ennek a megvalosithatosagaban.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nyugi, Sergi Robi kapus még nem volt, lehet itt az ideje, és LE is tudja hogy kiszorítaná mindkettőt...visca el barca írta:a sport (igaz a daily mailre hivatkozva) szerint TS, a mundo szerint bravo iránt érdeklődik a citycsak nehogy egyszerre adjuk el mindkettőt

Mivel a Pl csapatok kasszája csordultig tele van pénzel,oda most könyebb eladni jó áron játékosokat.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a sport (igaz a daily mailre hivatkozva) szerint TS, a mundo szerint bravo iránt érdeklődik a city
csak nehogy egyszerre adjuk el mindkettőt 

- noname
- Llegenda del Barça
Ezek jó hírek. Adriano már nem erősít a csapaton, csak a helyet veszi el a fiataloktól/az új igazolásoktól. Jobbszélre van 2 játékosunk, balra akár 3 is(bár Mathieutől isten ments a baloson!). Adriano ide felesleges már + még a fizuja is elég nagy lehet, hiszen rég itt van.palesz77 írta:...
Vermaelen jól játszott az EB-n, az is feldobhatja kissé az árát.
Viettoról nekem is az a véleményem, annyit még hozzátennék, hogy Vietton jobban meglátszik az, hogy nem állandó kezdő. Carrasco szintekkel jobb nála.
A jelek szerint nem nagyon érdeklődünk jobbhátvéd iránt, aminek örülök. Vidal biztató volt és ha LE elbeszélget a fejével, sztem jó lesz. Azért azt ne feledjük, hogy nemrég még az Almeriában játszott(ha jól emlékszem), utána egyből EL-t nyert a Sevillával, majd ideigazolt. Nem csodálkoznék ha fejben ez így hirtelen sok lett volna neki. Most van egy nyugis nyara, amikor gondolkodhat és előszezonban bizonyíthat. Tudom, hogy sokan kevésnek tartják a Vidal-SR duót jobbra, de nem nagyon látok olyat a piacon, aki mozdítható és jobb, mint bármelyikük. Max olyan, akik legalább annyira zsákbamacska, mint Vidal.
Hosszú a nyár és nem lepne meg, ha végül Arda távozna. Sok nagy pénzes csapat van és ha valaki letesz az asztalra 30-40 milliót sztem elengedjük, de mindamellett remélem ő is marad. Sokkal többet tud ő, mint amit eddig mutatott. Amikor Suarez gyenge volt, csak erőltette LE, mert nem volt alternatíva, amikor Turan visszaesett, akkor nem játszott annyit h újra összeszedje magát.
Douglasról, Songról bármi hír?
A jelek szerint amúgy elég szép pénz maradt a kasszában. Umtitit ha jól értettem tavalyra könyvelték, vagyis van jelenleg 60 milla, mínusz 3,5, plusz akár 20, ami befolyhat igazolásokból(Verma 10+ Adriano, Song és Douglas 7-8 összesen), az azt jelenti h lesz 75-80 millió. Ebből már bőven belefér 40et kiadni egy támadócseréért és még mindig marad bőven ha végül akarunk venni vkit a kp-ra vagy jobbszélre.
A Fifa egy szégyen
Ha 40m, akkor szerintem nem hozzánk fog jönni, ha esetleg megy valahova. Annyi pénzt bőven megér, szerintem Angliából simán elviszi valaki kezdőnek. De akár az is benne van, hogy ő nem akar váltani. BL döntőig ment a csapata és nemrég még bajnokok voltak, bőven jó helyen van most is.palesz77 írta:Csak a tisztánlátás végett, 40 milliós kivásárlási ára van, az Atmának nincs beleszólása a dologba, ha ezt lerakjuk. Kérdés, hogy nekünk lenne-e ennyink rá, és hogy ő eljönne-e az MSN mögé úgy, hogy őket nem nagyon hozza le Lucho - első évében, amikor jobban forogtak is csak 12-szer jöttek le asszem.. Ha minden meccsen pihenne egy 20-30 percet valaki, akkor tökéletes lehetne a belga, tényleg minden képessége megvan a beugrós szerephez - még lehet többhez is -, csak ilyen nálunk nem lesz, úgyhogy hülye lenne eljönni.
Vermaelen hála ég csinált egy jó EB-t, így könnyebben el tudjuk adni. A 12m euró nagyon jó ár lenne érte, én azt hittem hogy ingyen fog elmenni. Adriano is csak a fizetési sapkát szűkíti már sajnos, kevés ő már ide és LE sem bízik benne.
Csatár meg kell előre, ez nem vitás. Hátsó 4 pozícióra lesz 7 ember (Alba, Mathieu, Umtiti, Mascherano, Pique, Vidal, SR), középpályán a 3ra 6 ember (Busquets, Iniesta, Rakitic, Rafinha, Denis, Arda), szóval szerintem csak előre kell 1 minőségi csere + 1 vészmegoldás. Ennyi játékossal bőven lehet rotálni, de a kupában nyugodtan játszhat jó pár B csapatos
Kíváncsi leszek mit akar a vezetőség a sok plusz játékossal, mert jó lenne nem kölcsönbe adogatni mindenkit. Elvileg visszatért Montoya, Song, Tello, Halilovic. Utóbbit mehet kölcsönbe (ahogy Samper is), a többiekért pedig jó lenne pénzt látni. De ugyan ez a helyzet Munirral és Douglassel is. Szóval ha jól adunk el (nem szokásunk), akkor bőven van pénz 1 vagy 2 támadóra is.