Veidt_madridista írta:
Most őszintén, mit számít hogy Realos múltja van? Nem az ügyész ítéli el, hanem a bíró...
Például eléggé számít, hogy ő volt az aki nem hagyta hogy Messi ügyét lezárják, és indítványozta hogy vádat emeljenek ellene....
noname: Nagyon egyetértek. Nem véletlen szólt be Cholo is, hogy nem vállalná a munkát olyan válogatottban, ahol ekkora legendát így kezelnek..
De én nagyon remélem, hogy a 2018-as VB előtt még meggondolják magukat, nagyon jó lenne ha Messi, és Cholo, aki Messi egyik legnagyobb csodálója együtt dolgoznának játékos-edző kapcsolatban, és ez lehetőleg a válogatottban teljesüljön.
Simeone talán össze tudna dobni egy olyan ütőképes csapatot, ami esélyes lenne akár VB-re, vagy a 2019-es Copára.
Számomra továbbra is HOMÁLY, hogy Dybalát kihagyták a Copa keretből, lévén" Majd az Olimpiára megy" aztán közbe meg oda se megy..
Persze hogy egy Copa döntőre nem maradt balosra ember Lavezzi kiesésével, és égetően fontos lett volna Dybala, vagy legalább az impotens Higuain helyére...
Az az ember is sorozatban a
harmadik döntőn a HARMADIK meccslabdával nem képes kaput találni 1v1-ben...Fejben valami nagyon gyenge lehet, vagy nagyon rástresszel...
Ha csak az egyiket belövi, már mennybe mennek, ehhez képest kb kritikákat sem kap, nemúgy mint Messi...
Néztem a mostani döntőt is, kb vallatni lehetett vele..Messi végigcsleez 1-2 vagy 3 embert, úgy is hogy nagyon fogják, lepasszolja a társnak, aztán elönzőzik, 30 méterről kilövik az égbe, ahelyett hogy jobb helyzetben lévő társnak passzolnának.
Például:
Messi csel pár emberen keresztül utána passz:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57ED84FE
ERedmény:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57F3CD30
Zseniális Agüero is mit leművelt, pedig állítólag világ egyik legjobb csatárja.
Biglia is áhh..Továbbra is homály mit keres a csapatban...
Oké hogy Messi kihagyta, DE ő legalább tavaly belőtte, és így hogy kihagyta, és Vidal is még mindig ugyanott voltak mintha mindketten belőtték volna...
DE Biglia meg tavaly se, és most sem volt képes belőni a tizit, nem is értem miért állítják oda..