palesz77 írta:...
Ezek jó hírek. Adriano már nem erősít a csapaton, csak a helyet veszi el a fiataloktól/az új igazolásoktól. Jobbszélre van 2 játékosunk, balra akár 3 is(bár Mathieutől isten ments a baloson!). Adriano ide felesleges már + még a fizuja is elég nagy lehet, hiszen rég itt van.
Vermaelen jól játszott az EB-n, az is feldobhatja kissé az árát.
Viettoról nekem is az a véleményem, annyit még hozzátennék, hogy Vietton jobban meglátszik az, hogy nem állandó kezdő. Carrasco szintekkel jobb nála.
A jelek szerint nem nagyon érdeklődünk jobbhátvéd iránt, aminek örülök. Vidal biztató volt és ha LE elbeszélget a fejével, sztem jó lesz. Azért azt ne feledjük, hogy nemrég még az Almeriában játszott(ha jól emlékszem), utána egyből EL-t nyert a Sevillával, majd ideigazolt. Nem csodálkoznék ha fejben ez így hirtelen sok lett volna neki. Most van egy nyugis nyara, amikor gondolkodhat és előszezonban bizonyíthat. Tudom, hogy sokan kevésnek tartják a Vidal-SR duót jobbra, de nem nagyon látok olyat a piacon, aki mozdítható és jobb, mint bármelyikük. Max olyan, akik legalább annyira zsákbamacska, mint Vidal.
Hosszú a nyár és nem lepne meg, ha végül Arda távozna. Sok nagy pénzes csapat van és ha valaki letesz az asztalra 30-40 milliót sztem elengedjük, de mindamellett remélem ő is marad. Sokkal többet tud ő, mint amit eddig mutatott. Amikor Suarez gyenge volt, csak erőltette LE, mert nem volt alternatíva, amikor Turan visszaesett, akkor nem játszott annyit h újra összeszedje magát.
Douglasról, Songról bármi hír?
A jelek szerint amúgy elég szép pénz maradt a kasszában. Umtitit ha jól értettem tavalyra könyvelték, vagyis van jelenleg 60 milla, mínusz 3,5, plusz akár 20, ami befolyhat igazolásokból(Verma 10+ Adriano, Song és Douglas 7-8 összesen), az azt jelenti h lesz 75-80 millió. Ebből már bőven belefér 40et kiadni egy támadócseréért és még mindig marad bőven ha végül akarunk venni vkit a kp-ra vagy jobbszélre.