Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én bízok benne, hogy van elég zsetonunk, csak ködösít a vezetőség, mert ha kijelentik hogy "van 150 millió euronk igazolni" akkor nyilván egy cserehátvédért is elkérnének 50 milliót lévén" van bőven pénzetek, és kell nektek a hátvéd, akkor fizessetek úgyis van miből".kristop írta:ez az umtitit tavalyra konyveltek sztori annyira hihetetlen, hogy szerintem illik fenntartassal kezelni. elvileg az elozo penzugyi evet mar lezartak es megis beleraktak volna egy tetelt, ami meg nem is valosult meg? nem vagyok egy penzugyi zseni, de ketelkedem ennek a megvalosithatosagaban.
az a biztos, ha ~40-szamolunk, ami meg maradt
Nyugi, Sergi Robi kapus még nem volt, lehet itt az ideje, és LE is tudja hogy kiszorítaná mindkettőt...visca el barca írta:a sport (igaz a daily mailre hivatkozva) szerint TS, a mundo szerint bravo iránt érdeklődik a citycsak nehogy egyszerre adjuk el mindkettőt
Ezek jó hírek. Adriano már nem erősít a csapaton, csak a helyet veszi el a fiataloktól/az új igazolásoktól. Jobbszélre van 2 játékosunk, balra akár 3 is(bár Mathieutől isten ments a baloson!). Adriano ide felesleges már + még a fizuja is elég nagy lehet, hiszen rég itt van.palesz77 írta:...
Ha 40m, akkor szerintem nem hozzánk fog jönni, ha esetleg megy valahova. Annyi pénzt bőven megér, szerintem Angliából simán elviszi valaki kezdőnek. De akár az is benne van, hogy ő nem akar váltani. BL döntőig ment a csapata és nemrég még bajnokok voltak, bőven jó helyen van most is.palesz77 írta:Csak a tisztánlátás végett, 40 milliós kivásárlási ára van, az Atmának nincs beleszólása a dologba, ha ezt lerakjuk. Kérdés, hogy nekünk lenne-e ennyink rá, és hogy ő eljönne-e az MSN mögé úgy, hogy őket nem nagyon hozza le Lucho - első évében, amikor jobban forogtak is csak 12-szer jöttek le asszem.. Ha minden meccsen pihenne egy 20-30 percet valaki, akkor tökéletes lehetne a belga, tényleg minden képessége megvan a beugrós szerephez - még lehet többhez is -, csak ilyen nálunk nem lesz, úgyhogy hülye lenne eljönni.
Azért ilyenkor legalább 1 szmájlit nyomhatnál, hogy tudjuk, hogy irozinálsz, és nem pedig megőrültél.Yokozuna írta:Szerintem nem kell most igazolni. Se Carrasco, se Denis. A csapat kész, és ha jövőre nem lesz triplázás, akkor menjen LE. Ez a legolcsóbb megoldás. Helyette Ben Stork.
Nekünk kész játékosok kellenek. Carrasco túl nagy gambling. De alapvetően kevés még képességeiben.Chino írta:
Carrasco most van "feljövőben". Amikor játszott volt mit felmutatnia, majdnem sikerült egyedül kiejtenie a Realt egy BL- döntőben. Biztos, hogy nagy jövő előtt áll, ha nem lenne ilyen rohadt erős a támadórészlegünk nagyon örülnék neki, ő tényleg olyan játékos, aki beszállva is lendíteni tud a játékon, pluszt tud adni.
Azt nem értem miért kell feltétlenül center. Évekig játszottunk úgy, hogy Messi volt középen, azt a néhány meccset, amikor rotáció van/sérülés újra felállhatunk vele, amellett Neymar is tud középen játszani. Arról ne is beszéljünk, hogy Suarez a legterhelhetőbb és egyedül ő az aki nyáron "pihent". Nem tudom mennyivel jobb megoldás inkább három középpályással nekiállni, aki közül az egyik az előző szezonban végig sérült volt, Neymar pozíciójától amúgy is távol áll, ahogy Denis is a jobbszéltől. Arda pedig alig hozott egy-két jó meccset, akárhol is játszott.
Carrasco pedig szintén képes középen játszani. Gameiroval pedig a széleket elfelejthetjük.
Én se vagyok oda azért, hogy Carrasco jöjjön, de inkább amiatt mert túl jó cserének. Amellett ki tudja hogy mondjuk a francia mennyire vállalná a padot.
Carrasco most van "feljövőben". Amikor játszott volt mit felmutatnia, majdnem sikerült egyedül kiejtenie a Realt egy BL- döntőben. Biztos, hogy nagy jövő előtt áll, ha nem lenne ilyen rohadt erős a támadórészlegünk nagyon örülnék neki, ő tényleg olyan játékos, aki beszállva is lendíteni tud a játékon, pluszt tud adni.Tromort77 írta:Mitől lett ennyire Carrasco fan mindenki? Ügyes a srác, de még baromi kevés ehhez a szinthez. Az Atma-ban nem tud kezdő lenni. Ennyi idősen pedig neki sok játék lehetőség kellene, nem a pad. 40-ért meg baromi irreális lenne. Egy ígéret a srác jelenleg.
Mondjuk én azt sem értem minek jönnek hírek szélsőkról. Támadó csere kellene aki képes a kapu előtt is megállni a helyét. Szélen tud játszani Denis, Arda és Rafinha is. Centerben viszont senki.
Lucas Pérez-nek tudnék örülni.
üdv. jobbnak lehet h nem jobb (bár szerintem jelenleg jobb), csak Munirnak játszania kéne h fejlődjön, Lucas meg szerintem elviselné a padozást. én személy szerint Munirt elküldeném kölcsönbe egy stabil középkategóriás csapatba (mondjuk akár úgy is h hozzuk Lucast és cserébe mehet Munir a Deporhoz 2 évre kölcsönbe), mert neki az válna hasznára és akkor tudna fejlődni ha folyamatosan játszik.TripleH írta:Srácok azt mondja el nekem valaki, hogy miért is jobb egy Lucas Perez mint Munir, mert sztem amikor centerben játszott nem igazán égett le.
Ha megfigyeljük a többi nagy csapatot, mindenkinek mélyebb a kerete a miénknél. Nálunk a kezdő brutálerős, de a kispadon már néha gondok vannak. Ezért szerintem is elkelhet egy erős csere, ha a trióból valaki megsérül, elfárad vagy formán kívül esik, akkor őt be lehet dobni.noname írta:Képes lennék KIADNI 50 misit, hogy a KERET ERŐSÖDJÖN!Kubla9 írta:...
Sír mindenki h nincs támadó alternatíva, erre szóba kerül egy ideális megoldás, erre jönnek az ilyen. Már csak azt várom h valaki jöjjön azzal is, hogy Carrasco már nem is olyan fiatal![]()
![]()
. 22 évesen alig 10 évre lenne jó, olyan kell, aki legalább 15ig megoldja a csatárkérdést.
Képes lennék KIADNI 50 misit, hogy a KERET ERŐSÖDJÖN!Kubla9 írta:...
Kubla9 írta:Képes lennél kidobni 50 misit hogy a padon üljön??? Nagyon nagy luxus nem gondolod?
Képes lennél kidobni 50 misit hogy a padon üljön??? Nagyon nagy luxus nem gondolod?noname írta:Carrasco nagyon telitalálat lenne: ismeri a bajnokságot, a cserepadtól nem esik vissza(volt ő csere az Atmában eleget, fel tud pörgetni egy meccset és mind3 támadó poszton bevethető). Sokan már azért sírnak, hogy sok ennyi egy cseréért, de kit érdekel?! Jobbat nem találunk, annyi biztos és van rá pénz. Umtiti és Suarez érkezésével már csak egy csere-támadó kéne és kész a keret. Simán küldeném érte az 50et is, mert jobbat NEM találunk sehol.