Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Khmm....Azért ésszel.egy olyan országban, mint Olaszország, az emberek tisztelik a törvényt.

visca el barca írta:visszament a galatába nem?Bob_Marley írta:Telles szerintem nagy igazolás volt

visszament a galatába nem?Bob_Marley írta:Telles szerintem nagy igazolás volt

Tipikus olasz focivisca el barca írta:Drámai fordulatok történtek a Serie A-ban szereplő Lazio háza táján. A római klub mindenben megegyezett Marcelo Bielsával, a klub leendő vezetőedzőjével, aki alá is írta szerződését, és szombaton érkezett volna az olasz fővárosba, hogy munkába álljon. A 60 éves argentin szakember azonban nem landolt a reptéren. A Sky Sports és a SportsMediaset egybehangzó értesülései szerint Bielsa meggondolta magát és nem utazott el Olaszországba, az utolsó pillanatban visszautasította a Laziót. A hírt azóta a klub is megerősítette.
Szerintem meg egy Napoli kerete jobb, több a kiemelkedőbb játékos. Volt idő mikor az Inter vezetett, de szétestek, ebben valóban benne lehet Mancini is, de összességében azért vannak lukak ebben a csapatban. Zabaletáról volt szó, jhv nagyon kéne. Candreva, Berrardiról is volt szó meg ugye Gabriel Jesus itt is felmerült. Banega jó igazolás volt.Veidt_madridista írta:Keret kb brutal jo, sztem Juventus mogott masodik legerosebb. Raadasul Mancini meg az uj kinaiak nem csipik egymast, meg a vegen levaltjak, jon egy ertelmes edzo, az Inter meg BL helyre kerul.Bob_Marley írta: Inter jövő évi kerete? Tavaly jött pénz, erősíteni remélem most is tudnak, BL-t jó lenne megcsípni. Amúgy meg gondolom a szokásos olasz módi ezer kölcsön játékos fog jönni és elmenni.

Keret kb brutal jo, sztem Juventus mogott masodik legerosebb. Raadasul Mancini meg az uj kinaiak nem csipik egymast, meg a vegen levaltjak, jon egy ertelmes edzo, az Inter meg BL helyre kerul.Bob_Marley írta: Inter jövő évi kerete? Tavaly jött pénz, erősíteni remélem most is tudnak, BL-t jó lenne megcsípni. Amúgy meg gondolom a szokásos olasz módi ezer kölcsön játékos fog jönni és elmenni.

Ezekután az nso szerint Tata Martino lehet a befutó, ha nincs ló, jó a szamár is.visca el barca írta:bielasa![]()
![]()
Drámai fordulatok történtek a Serie A-ban szereplő Lazio háza táján. A római klub mindenben megegyezett Marcelo Bielsával, a klub leendő vezetőedzőjével, aki alá is írta szerződését, és szombaton érkezett volna az olasz fővárosba, hogy munkába álljon. A 60 éves argentin szakember azonban nem landolt a reptéren. A Sky Sports és a SportsMediaset egybehangzó értesülései szerint Bielsa meggondolta magát és nem utazott el Olaszországba, az utolsó pillanatban visszautasította a Laziót. A hírt azóta a klub is megerősítette.

Azért mondtam csak azt, mert Inter játékos távozhat, az meg érdekel gondolom, milyen lesz a keret jövőre..Bob_Marley írta:Llajic jobban érdekelne ha maradna az Interben......Celtahoz nem sok minden fűz.![]()

Nincs mese, tényleg le kell igazolni. 5-6 jó szezon még simán benne van.Boixos írta:igen, a kis gól is gól, ugye.visca el barca írta:az öreg mekkorát vágott megint![]()
![]()
https://rutube.ru/video/532f92a41b9564c ... /?ref=logo" target="_blank![]()
majdnem az élete szezonja a feribának, a padról. negyven évesen beérik az ember.
igen, a kis gól is gól, ugye.visca el barca írta:az öreg mekkorát vágott megint![]()
![]()
https://rutube.ru/video/532f92a41b9564c ... /?ref=logo" target="_blank

Rosszul fogalmaztam. A sajtó szerint a Glazer család Mout akarta de Ferguson és Bobby Charlton megvétózták mert úgy gondolják, hogy nem illik bele a klub arculatába. A lényeg azon van , hogy a sajtó szerint. Az se elképzelhetetlen, hogy átveszi Van Gaal helyét, de ha elhisszük amit a sajtó ír akkor nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv.palesz77 írta: Ez kicsit off, de a MU hogyhogy nem akarja? Én csomó olyan hírt olvastam eddig, hogy nyártól ő veszi át Van Gaal helyét, azóta lemaradtam valamiről? (PSG-nél tárt karokkal várnák amúgy szeirntem.)
Napolinak meg csak gratulálni tudok, jól elszerencsétlenkedték a meccset. Második félidőben köze nem votl a Romanak a találkozóhoz, hát ehhez képest..