Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Kubla9
Capitá del Barça

2016.07.09. 13:27:14

noname írta:Carrasco nagyon telitalálat lenne: ismeri a bajnokságot, a cserepadtól nem esik vissza(volt ő csere az Atmában eleget, fel tud pörgetni egy meccset és mind3 támadó poszton bevethető). Sokan már azért sírnak, hogy sok ennyi egy cseréért, de kit érdekel?! Jobbat nem találunk, annyi biztos és van rá pénz. Umtiti és Suarez érkezésével már csak egy csere-támadó kéne és kész a keret. Simán küldeném érte az 50et is, mert jobbat NEM találunk sehol.
Képes lennél kidobni 50 misit hogy a padon üljön??? Nagyon nagy luxus nem gondolod?
noname
Llegenda del Barça

2016.07.09. 13:22:31

Carrasco nagyon telitalálat lenne: ismeri a bajnokságot, a cserepadtól nem esik vissza(volt ő csere az Atmában eleget, fel tud pörgetni egy meccset és mind3 támadó poszton bevethető). Sokan már azért sírnak, hogy sok ennyi egy cseréért, de kit érdekel?! Jobbat nem találunk, annyi biztos és van rá pénz. Umtiti és Suarez érkezésével már csak egy csere-támadó kéne és kész a keret. Simán küldeném érte az 50et is, mert jobbat NEM találunk sehol.
A Fifa egy szégyen
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.09. 11:26:40

Gareth Tello írta:Nekem gyanús, hogy ezt Tarín fogja megszívni (vagyis ő maradhat a B-nél a felkészülés elejétől a végéig), de ne legyen igazam... :D
Ha belegondolsz, több ember is kellhet a B-ből az előszezon elejére.. 30-án már meccset játszunk, és Masch és Piqué ha kapnak 1 hónapot, csak 26-án és 27-én csatlakoznak az első kerethez, Umtiti meg még később ugye. Egy szem Matyival meg nem lehet kiállni a meccsekre. Úgyhogy nekem gyanús, hogy most is úgy lesz, mint a VB után volt, hogy eleinte több ifi, amibe akár Tarín vagy más védő is beletartozhat, aztán szűkül csak a lista. De a Celtic ellen én elég tartalékos keretet jósolok, pár nap edzés után nem hiszem, hogy bedobna Lucho bárkit is.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.07.09. 10:29:39

Még Marlonhoz, főleg palesznek, akivel már beszéltünk erről:
The first team's coaching staff has decided to call up new Barcelona B signing Marlon for the preseason, starting on 18 July. [sport]
Until the beginning of first team's preseason, Marlon will train with Barcelona B, whose preseason starts one week earlier.

Nekem gyanús, hogy ezt Tarín fogja megszívni (vagyis ő maradhat a B-nél a felkészülés elejétől a végéig), de ne legyen igazam... :D

Más: Di Marzio szerint 45 milliót ajánlottunk Correáért, de az Atlético azonnal nemet mondott... :mrgreen:
Lassan tényleg Griezmann lesz az egyetlen Atlético-támadó, akivel nem hoztak szóba minket ezen a nyáron.
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.07.09. 09:45:24

Samper írta:A Transfermarkt szerint Samper máris az A kerethez tartozik. (Akárcsak Montoya...)
Transfermarkt mostanában előre dolgozik. Umtiti is már vagy 1 hete a Barca keretéhez van írva, pedig még az orvosin se ment át. Már abban se lehet teljesen megbízni :D
94:39 6 - 1
Samper
Director del Fútbol

2016.07.09. 06:38:27

palesz77 írta:
ntibi67 írta:Marlon Santos ma este megérkezett Barcelonába.A Fluminense 20 éves 185 cm magas középső védőjét 5M € igazoltuk a B csapatba.
Kölcsön vettük egyelőre, akkor kell fizetni csak azt az 5 milliót, ha meg is szándékozzuk tartani. Ami amúgy a Sport szerint csak 1,8 millió lenne, mert a Gersonért fizetett 3,2-t is beleszámolná a Fluminense.

A Sport írja, hogy Samper aláír pár napon belül, és az első keret tagja lesz hivatalosan is. Előszezon után meg majd eldől, hogy marad, vagy megy, Augusztusban ülnek le a felek tárgyalni a sorsáról.
A Transfermarkt szerint Samper máris az A kerethez tartozik. (Akárcsak Montoya...)
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.08. 15:07:58

palesz77 írta:A legújabb kérője Ardának a Fener
eddig olvastam :D törökök megölnék ha 11 évnyi galatában eltöltött év után a fenerben kötne ki, tudja ezt ő is jól. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.08. 15:01:14

palesz77 írta:A legújabb kérője Ardának a Fener. Elméletileg megkezdődtek a puhatolózó tárgyalások, és mindhárom fél hajlik a váltásra. Arda szempontjából egyedül azért hinném ezt el, mert szó is volt róla, hogy sokat jár Törökországba, és mi ezt nem akarjuk neki engedni jövőre.. Mondjuk a török médiából ered ha jól olvasom, sanszos, hogy full kamu, de igazából én látnék benne némi logikát, meglátjuk. Egyre több a hír viszont a távozásáról, annyi szent.. [Sport]
Arda galata nevelés ezért én furcsállnám, hogy ha elmenne a Fenerbe. Persze aztán lehet, hogy simán megtenné, de én kétlem.
palesz77 írta:
S.Agüero írta: Ez a Carrasco jó lenne, de csak normális rotálással. De ő is lenne legalább 40 millió szerintem. :|
Amúgy ha rendesen rotálnánk, akkor tényleg piszok nagy húzás lenne őt elhozni, ő tényleg olyan ember, aki fel tud pörgetni egy meccset. Csak hát úgyse fogunk, szóval mindegy is. 40 millió amúgy is sok lenne egy cseréért.
Ő baromi jó lenne ide, nagyon szeretem a játékát csak ahogy ti is leírtátok nagyon drága lenne :(.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77

2016.07.08. 14:28:14

A legújabb kérője Ardának a Fener. Elméletileg megkezdődtek a puhatolózó tárgyalások, és mindhárom fél hajlik a váltásra. Arda szempontjából egyedül azért hinném ezt el, mert szó is volt róla, hogy sokat jár Törökországba, és mi ezt nem akarjuk neki engedni jövőre.. Mondjuk a török médiából ered ha jól olvasom, sanszos, hogy full kamu, de igazából én látnék benne némi logikát, meglátjuk. Egyre több a hír viszont a távozásáról, annyi szent.. [Sport]
S.Agüero írta:Ez a Carrasco jó lenne, de csak normális rotálással. De ő is lenne legalább 40 millió szerintem. :|
Amúgy ha rendesen rotálnánk, akkor tényleg piszok nagy húzás lenne őt elhozni, ő tényleg olyan ember, aki fel tud pörgetni egy meccset. Csak hát úgyse fogunk, szóval mindegy is. 40 millió amúgy is sok lenne egy cseréért.
Léfe
Entrenador del Barça

2016.07.08. 11:46:55

Jó Arda nincs és nem is lesz. Még egy ilyen idény és nem sokat kapunk érte. Másodszor, S.Robi eléggé kreativ, jobb lenne a középályán mint védőnek.
crixus
Entrenador del Barça

2016.07.08. 11:35:34

palesz77 írta: Elméletileg számol vele. Ott lesz az alapozás, már az elejétől lesz ő is és SR is, gondolom mehet a verseny, és megnézi Lucho, mire számíthat. LE nem hülye, ha nem számolna Vidallal, akkor hoznánk valakit, mert eddig is csak azért marasztalt embereket, hogy még 5. számú opció is legyen.. Nem menne neki a szezonnak úgy, hogy igazából 1 emberre számít a poszton. Azzal meg egyetértek, hogy SR jobbhátvéd lesz a mostani idényben, és ha végig ott is játszik, szerintem jó is lesz. Tavaly év elején rohadtul ment neki ott, aztán év végén pár meccsre visszarakta Lucho, annyira nagyot nem alkotott, de ha folyamatosan játszhat ott, akkor akár kezdő is lehet idővel szerintem. De Vidalt se féltem, neki is bőven voltak biztató momentumai, támadásban Albát is felül tudná múlni szerintem, sokkal jobb a passzjátéka. Kérdés, hogy védekezésben mennyit tud fejlődni, mert rangadókon megennék reggelire.
Pont erről beszélek, hogy mennyire nem téma a jobbos kérdése... Vidal és Roberto is jók lennének rotációs lehetőségnek, cserének, de nem a kezdőbe, nem rangadókra.
Vidal-t én abszolút nem láttam jónak. Gyorsnak gyors ezt meg kell hagyni, de semmi extra. Nem véletlen, hogy Roberto is elé került a tavasszal a rangsorban. Egyedül Douglas-t sikerült maga mögé utasítani :lol:
palesz77

2016.07.08. 10:09:41

ntibi67 írta:Marlon Santos ma este megérkezett Barcelonába.A Fluminense 20 éves 185 cm magas középső védőjét 5M € igazoltuk a B csapatba.
Kölcsön vettük egyelőre, akkor kell fizetni csak azt az 5 milliót, ha meg is szándékozzuk tartani. Ami amúgy a Sport szerint csak 1,8 millió lenne, mert a Gersonért fizetett 3,2-t is beleszámolná a Fluminense.

A Sport írja, hogy Samper aláír pár napon belül, és az első keret tagja lesz hivatalosan is. Előszezon után meg majd eldől, hogy marad, vagy megy, Augusztusban ülnek le a felek tárgyalni a sorsáról.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.07.07. 23:45:27

Marlon Santos ma este megérkezett Barcelonába.A Fluminense 20 éves 185 cm magas középső védőjét 5M € igazoltuk a B csapatba.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.07.07. 22:40:12

mvik írta:üdv. Turan távozását én is támogatnám mert nem illik a játékunkba, ráadásul sokan vannak a középpályára. a csatár kérdésbe meg úgy vagyok h bírom Carrasco játékát, nagyon ügyes gyerek, de szerintem minimum 40 milliót kéne érte fizetni h eltudjuk hozni, annyi meg szerintem sok egy többnyire cserepadon üllő játékosért. én személy szerint örültem h felvetődött Lucas neve a Deporból mert ügyes kis játékos (17 gól és 10 gólpassz a 15/16-os szezonban, ami egy Depor szintű csapatban nem rossz teljesítmény) és szerintem a padozás se zavarná annyira, ráadásul viszonylag olcsón megszerezhető.
Egyrészt mi az, hogy Arda-t nem engedjük el ingyen, mi van itt vidám vasárnap? Eddig boldog-boldogtalan ingyen távozott. Na de viccet félretéve, szerintem, pont egy jó Arda kell nekünk a középpályára, egy olyan játékos aki, ütközik birkózik az ellenféllel és távolról is jó lő. Szóval az atleticos Turan. Mert mostmár, Suarez, Rafinha,Roberto, Neymar féle cselezős passzolgatós játékosokból van bőven.
Előre meg nem jön senki, továbbra is úgy érzem. Untiti helyét se látom még a csapatban, de majd alakul. Egy jó jobbhátvéd még jól jönne, Douglas nem hinném, hogy pont idén robbantana.
mvik
Jugador d'estrella

2016.07.07. 20:18:41

üdv. Turan távozását én is támogatnám mert nem illik a játékunkba, ráadásul sokan vannak a középpályára. a csatár kérdésbe meg úgy vagyok h bírom Carrasco játékát, nagyon ügyes gyerek, de szerintem minimum 40 milliót kéne érte fizetni h eltudjuk hozni, annyi meg szerintem sok egy többnyire cserepadon üllő játékosért. én személy szerint örültem h felvetődött Lucas neve a Deporból mert ügyes kis játékos (17 gól és 10 gólpassz a 15/16-os szezonban, ami egy Depor szintű csapatban nem rossz teljesítmény) és szerintem a padozás se zavarná annyira, ráadásul viszonylag olcsón megszerezhető.
mvik
MatyiG
Adminisztrátor

2016.07.07. 19:43:13

Ez a Carrasco jó lenne, de csak normális rotálással. De ő is lenne legalább 40 millió szerintem. :|
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.07.07. 14:08:16

"A Barcelona - kvázi - lefoglalózta Yerry Minat a Palmeiras 21 éves, 193 centi magas védőjét, akit a következő három évben, 9 millió euro ellenében, leigazolhat. Bár a Barca szerette volna kölcsönbe venni őt, a brazil klub nem járult ehhez hozzá, mivel elég szűkös a kerete a védelemben.
A kolumbiai hátvédet, aki a Copa Américán már bemutatkozott hazája válogatottjában, és minden bizonnyal az Olimpián is ott lesz, többek között a Bayer Leverkusen, Wolfsburg és két spanyol klub is szerette volna megszerezni, ám ő inkább a Barcelonára vár."

(forrás: Barcanoticias Hungary)

Amúgy inkább az a kérdés, hogy ha hoznánk valakit JHV-nek, akkor KIT?
Mert ilyen Douglas-féle megoldásokat jobb ha nem játszik be a vezetőség többet.
palesz77

2016.07.07. 14:06:53

Varatrix írta:Az viszont nem tudhatjuk hogy LE most hogyan számol Vidallal? Sőt mi több én nem tartom kizártnak hogy SR innentől jobb védő lesz.
Elméletileg számol vele. Ott lesz az alapozás, már az elejétől lesz ő is és SR is, gondolom mehet a verseny, és megnézi Lucho, mire számíthat. LE nem hülye, ha nem számolna Vidallal, akkor hoznánk valakit, mert eddig is csak azért marasztalt embereket, hogy még 5. számú opció is legyen.. Nem menne neki a szezonnak úgy, hogy igazából 1 emberre számít a poszton. Azzal meg egyetértek, hogy SR jobbhátvéd lesz a mostani idényben, és ha végig ott is játszik, szerintem jó is lesz. Tavaly év elején rohadtul ment neki ott, aztán év végén pár meccsre visszarakta Lucho, annyira nagyot nem alkotott, de ha folyamatosan játszhat ott, akkor akár kezdő is lehet idővel szerintem. De Vidalt se féltem, neki is bőven voltak biztató momentumai, támadásban Albát is felül tudná múlni szerintem, sokkal jobb a passzjátéka. Kérdés, hogy védekezésben mennyit tud fejlődni, mert rangadókon megennék reggelire.
Varatrix
Director del Fútbol

2016.07.07. 13:53:37

Az viszont nem tudhatjuk hogy LE most hogyan számol Vidallal? Sőt mi több én nem tartom kizártnak hogy SR innentől jobb védő lesz. Szerintem simán átállna oda Robi. Maschnál is 2-3 évig hallgattuk hogy ő márpedig KP. Ja az volt...

Valamiért nem érzem pánik szitunak Alves távozását, és annak is kifejezetten örülök hogy időben kezdünk fiatalítani, és nem esünk abba a csapdába mint fél Olaszország.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
crixus
Entrenador del Barça

2016.07.07. 13:41:17

Nem értem, hogy miért veszi mindenki félvállról a jobbhátvéd-kérdést. :roll:
A kezdőnk adott jövőre is, egyedül a jobbosról távozott (máshonnan valószínűleg nem) kulcsember, tehát logikus lenne talán pótolni. Főleg úgy, hogy sikerült egy ígéretes középhátvédet szereznünk, aki ha nem is 2016/17-ben, de az utána következő szezontól átveheti Mascherano helyét a kezdőben, ha minden jól alakul. Visszahoztunk bagóért egy fiatal kp-t egy már amúgy is telített posztra.
Erre a legtöbb hír középpályásokról érkezik és balhátvédekről... szó se róla, nem ártana egy csere balbekk sem, de nem ez lenne az elsődleges jelenleg.

A jobbosra van összesen egy kényszermegoldás- Roberto és egy olyan eredetileg jobbos támadó, aki már az első idényében kiesett az edző terveiből. Szép kilátások. Ennyi marha nem lehet a szakértőink között.... (vagy mégis?) :roll:
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.07. 13:18:32

Wie die Zeitung „L’Équipe“ berichtet, bemühen sich die Katalanen um eine Verpflichtung von Lucas Digne vom französischen Serienmeister Paris Saint-Germain. [Transfermarkt]

Elvileg a klub érdeklődik Digne (22) után aki a PSG balhátvédje. Tavaly a Romanal volt kölcsönben. A pénzügyi részéről nem írnak, de a transfermarkton 12 millióra becsülik az értékét.

Nem egy világklasszis a srác,de a padra tökéletes lehet. A kérdés csak az, hogy Emery mennyire ragaszkodik hozzá. Blancnál előtte volt a sorban Maxwell és Kurzawa is viszont a brazil már 34 éves így lehet, hogy Emery nem szívesen fog megválni tőle.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.07.07. 11:10:39

Kovbal88 írta:
palesz77 írta:3 ember jon csak nyaron jo esellyel. Ezekbol Denis mar hivatalos, Umtiti EB miatt nem tudott meg alairni, egyedul a csatarkerdes nincs megoldva. Ugy, hogy van meg 2 honap az atigazolasi szezonbol..
Szerintem már nem jön senki, úgyhogy ez így kevés lesz, ha Nolito nem kellett, 18 ért akkor mást se fognak hozni.
Majd a középpályások megoldják elől a dolgokat.
Max nem adjuk el Munir-t és jövőre ingyen távozhat, mert olyan sokat tett a klubbért, hogy megérdemli...
94:39 6 - 1
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.07.07. 10:49:21

palesz77 írta:3 ember jon csak nyaron jo esellyel. Ezekbol Denis mar hivatalos, Umtiti EB miatt nem tudott meg alairni, egyedul a csatarkerdes nincs megoldva. Ugy, hogy van meg 2 honap az atigazolasi szezonbol..
Szerintem már nem jön senki, úgyhogy ez így kevés lesz, ha Nolito nem kellett, 18 ért akkor mást se fognak hozni.
Majd a középpályások megoldják elől a dolgokat.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.07. 10:36:03

Samper írta:Messi nyilván nem igazol a Chelseahoz, de a papa láthatólag elmenne Spanyolországból. Más lenne az ábra, ha a City lépne be a képbe.
a hajnali tütükézést megint a csúcsra pörgetted
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2016.07.07. 09:53:46

Samper írta:Messi nyilván nem igazol a Chelseahoz, de a papa láthatólag elmenne Spanyolországból. Más lenne az ábra, ha a City lépne be a képbe.
Ezt honnan szeded? :D Szerintem üdülni menne el maximum, ha lelépne, akkor is megkapná a büntetését... :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Válasz küldése