Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Képes lennél kidobni 50 misit hogy a padon üljön??? Nagyon nagy luxus nem gondolod?noname írta:Carrasco nagyon telitalálat lenne: ismeri a bajnokságot, a cserepadtól nem esik vissza(volt ő csere az Atmában eleget, fel tud pörgetni egy meccset és mind3 támadó poszton bevethető). Sokan már azért sírnak, hogy sok ennyi egy cseréért, de kit érdekel?! Jobbat nem találunk, annyi biztos és van rá pénz. Umtiti és Suarez érkezésével már csak egy csere-támadó kéne és kész a keret. Simán küldeném érte az 50et is, mert jobbat NEM találunk sehol.
Ha belegondolsz, több ember is kellhet a B-ből az előszezon elejére.. 30-án már meccset játszunk, és Masch és Piqué ha kapnak 1 hónapot, csak 26-án és 27-én csatlakoznak az első kerethez, Umtiti meg még később ugye. Egy szem Matyival meg nem lehet kiállni a meccsekre. Úgyhogy nekem gyanús, hogy most is úgy lesz, mint a VB után volt, hogy eleinte több ifi, amibe akár Tarín vagy más védő is beletartozhat, aztán szűkül csak a lista. De a Celtic ellen én elég tartalékos keretet jósolok, pár nap edzés után nem hiszem, hogy bedobna Lucho bárkit is.Gareth Tello írta:Nekem gyanús, hogy ezt Tarín fogja megszívni (vagyis ő maradhat a B-nél a felkészülés elejétől a végéig), de ne legyen igazam...
Transfermarkt mostanában előre dolgozik. Umtiti is már vagy 1 hete a Barca keretéhez van írva, pedig még az orvosin se ment át. Már abban se lehet teljesen megbízniSamper írta:A Transfermarkt szerint Samper máris az A kerethez tartozik. (Akárcsak Montoya...)
A Transfermarkt szerint Samper máris az A kerethez tartozik. (Akárcsak Montoya...)palesz77 írta:Kölcsön vettük egyelőre, akkor kell fizetni csak azt az 5 milliót, ha meg is szándékozzuk tartani. Ami amúgy a Sport szerint csak 1,8 millió lenne, mert a Gersonért fizetett 3,2-t is beleszámolná a Fluminense.ntibi67 írta:Marlon Santos ma este megérkezett Barcelonába.A Fluminense 20 éves 185 cm magas középső védőjét 5M € igazoltuk a B csapatba.
A Sport írja, hogy Samper aláír pár napon belül, és az első keret tagja lesz hivatalosan is. Előszezon után meg majd eldől, hogy marad, vagy megy, Augusztusban ülnek le a felek tárgyalni a sorsáról.
eddig olvastampalesz77 írta:A legújabb kérője Ardának a Fener
Arda galata nevelés ezért én furcsállnám, hogy ha elmenne a Fenerbe. Persze aztán lehet, hogy simán megtenné, de én kétlem.palesz77 írta:A legújabb kérője Ardának a Fener. Elméletileg megkezdődtek a puhatolózó tárgyalások, és mindhárom fél hajlik a váltásra. Arda szempontjából egyedül azért hinném ezt el, mert szó is volt róla, hogy sokat jár Törökországba, és mi ezt nem akarjuk neki engedni jövőre.. Mondjuk a török médiából ered ha jól olvasom, sanszos, hogy full kamu, de igazából én látnék benne némi logikát, meglátjuk. Egyre több a hír viszont a távozásáról, annyi szent.. [Sport]
Ő baromi jó lenne ide, nagyon szeretem a játékát csak ahogy ti is leírtátok nagyon drága lennepalesz77 írta:Amúgy ha rendesen rotálnánk, akkor tényleg piszok nagy húzás lenne őt elhozni, ő tényleg olyan ember, aki fel tud pörgetni egy meccset. Csak hát úgyse fogunk, szóval mindegy is. 40 millió amúgy is sok lenne egy cseréért.S.Agüero írta: Ez a Carrasco jó lenne, de csak normális rotálással. De ő is lenne legalább 40 millió szerintem.
Amúgy ha rendesen rotálnánk, akkor tényleg piszok nagy húzás lenne őt elhozni, ő tényleg olyan ember, aki fel tud pörgetni egy meccset. Csak hát úgyse fogunk, szóval mindegy is. 40 millió amúgy is sok lenne egy cseréért.S.Agüero írta:Ez a Carrasco jó lenne, de csak normális rotálással. De ő is lenne legalább 40 millió szerintem.
Pont erről beszélek, hogy mennyire nem téma a jobbos kérdése... Vidal és Roberto is jók lennének rotációs lehetőségnek, cserének, de nem a kezdőbe, nem rangadókra.palesz77 írta: Elméletileg számol vele. Ott lesz az alapozás, már az elejétől lesz ő is és SR is, gondolom mehet a verseny, és megnézi Lucho, mire számíthat. LE nem hülye, ha nem számolna Vidallal, akkor hoznánk valakit, mert eddig is csak azért marasztalt embereket, hogy még 5. számú opció is legyen.. Nem menne neki a szezonnak úgy, hogy igazából 1 emberre számít a poszton. Azzal meg egyetértek, hogy SR jobbhátvéd lesz a mostani idényben, és ha végig ott is játszik, szerintem jó is lesz. Tavaly év elején rohadtul ment neki ott, aztán év végén pár meccsre visszarakta Lucho, annyira nagyot nem alkotott, de ha folyamatosan játszhat ott, akkor akár kezdő is lehet idővel szerintem. De Vidalt se féltem, neki is bőven voltak biztató momentumai, támadásban Albát is felül tudná múlni szerintem, sokkal jobb a passzjátéka. Kérdés, hogy védekezésben mennyit tud fejlődni, mert rangadókon megennék reggelire.
Kölcsön vettük egyelőre, akkor kell fizetni csak azt az 5 milliót, ha meg is szándékozzuk tartani. Ami amúgy a Sport szerint csak 1,8 millió lenne, mert a Gersonért fizetett 3,2-t is beleszámolná a Fluminense.ntibi67 írta:Marlon Santos ma este megérkezett Barcelonába.A Fluminense 20 éves 185 cm magas középső védőjét 5M € igazoltuk a B csapatba.
Egyrészt mi az, hogy Arda-t nem engedjük el ingyen, mi van itt vidám vasárnap? Eddig boldog-boldogtalan ingyen távozott. Na de viccet félretéve, szerintem, pont egy jó Arda kell nekünk a középpályára, egy olyan játékos aki, ütközik birkózik az ellenféllel és távolról is jó lő. Szóval az atleticos Turan. Mert mostmár, Suarez, Rafinha,Roberto, Neymar féle cselezős passzolgatós játékosokból van bőven.mvik írta:üdv. Turan távozását én is támogatnám mert nem illik a játékunkba, ráadásul sokan vannak a középpályára. a csatár kérdésbe meg úgy vagyok h bírom Carrasco játékát, nagyon ügyes gyerek, de szerintem minimum 40 milliót kéne érte fizetni h eltudjuk hozni, annyi meg szerintem sok egy többnyire cserepadon üllő játékosért. én személy szerint örültem h felvetődött Lucas neve a Deporból mert ügyes kis játékos (17 gól és 10 gólpassz a 15/16-os szezonban, ami egy Depor szintű csapatban nem rossz teljesítmény) és szerintem a padozás se zavarná annyira, ráadásul viszonylag olcsón megszerezhető.
Elméletileg számol vele. Ott lesz az alapozás, már az elejétől lesz ő is és SR is, gondolom mehet a verseny, és megnézi Lucho, mire számíthat. LE nem hülye, ha nem számolna Vidallal, akkor hoznánk valakit, mert eddig is csak azért marasztalt embereket, hogy még 5. számú opció is legyen.. Nem menne neki a szezonnak úgy, hogy igazából 1 emberre számít a poszton. Azzal meg egyetértek, hogy SR jobbhátvéd lesz a mostani idényben, és ha végig ott is játszik, szerintem jó is lesz. Tavaly év elején rohadtul ment neki ott, aztán év végén pár meccsre visszarakta Lucho, annyira nagyot nem alkotott, de ha folyamatosan játszhat ott, akkor akár kezdő is lehet idővel szerintem. De Vidalt se féltem, neki is bőven voltak biztató momentumai, támadásban Albát is felül tudná múlni szerintem, sokkal jobb a passzjátéka. Kérdés, hogy védekezésben mennyit tud fejlődni, mert rangadókon megennék reggelire.Varatrix írta:Az viszont nem tudhatjuk hogy LE most hogyan számol Vidallal? Sőt mi több én nem tartom kizártnak hogy SR innentől jobb védő lesz.
Max nem adjuk el Munir-t és jövőre ingyen távozhat, mert olyan sokat tett a klubbért, hogy megérdemli...Kovbal88 írta:Szerintem már nem jön senki, úgyhogy ez így kevés lesz, ha Nolito nem kellett, 18 ért akkor mást se fognak hozni.palesz77 írta:3 ember jon csak nyaron jo esellyel. Ezekbol Denis mar hivatalos, Umtiti EB miatt nem tudott meg alairni, egyedul a csatarkerdes nincs megoldva. Ugy, hogy van meg 2 honap az atigazolasi szezonbol..
Majd a középpályások megoldják elől a dolgokat.
Szerintem már nem jön senki, úgyhogy ez így kevés lesz, ha Nolito nem kellett, 18 ért akkor mást se fognak hozni.palesz77 írta:3 ember jon csak nyaron jo esellyel. Ezekbol Denis mar hivatalos, Umtiti EB miatt nem tudott meg alairni, egyedul a csatarkerdes nincs megoldva. Ugy, hogy van meg 2 honap az atigazolasi szezonbol..
a hajnali tütükézést megint a csúcsra pörgettedSamper írta:Messi nyilván nem igazol a Chelseahoz, de a papa láthatólag elmenne Spanyolországból. Más lenne az ábra, ha a City lépne be a képbe.
Ezt honnan szeded?Samper írta:Messi nyilván nem igazol a Chelseahoz, de a papa láthatólag elmenne Spanyolországból. Más lenne az ábra, ha a City lépne be a képbe.