Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kimi nagyon nagyott ment, ma a Ferrari és a Red Bull is bőven a többiek előtt voltak, Alonso is szépen végigment, nem volt egy izgalmas verseny, de hát rossz se.Tromort77 írta:Kimi nagyot ment ma. Tökéletes volt a taktikája és a kivitelezés is. Verstappent szépen leszedte Vettelről az elején. A végéért kár mert meglehetett volna az 5. hely is. Nem is értem miért nem vizsgálták amikor kétszer váltott irányt. https://streamable.com/5q1v Elég egyértelműen látszott. Állandóan ezt csinálta csak kicsiben, azzal meg is értem, hogy nem lehet mit kezdeni, de ezzel?![]()
Méghogy nem lesz itt nagy konstruktőri csata. Ferrari vs Red Bull jó lesz.![]()
Egyébként mikor volt utoljára, hogy tiszta csatában Rosberg megverte Hamiltont futam közben? (rajtokat nem számítva)
Ez a legfőbb különbség köztük, Hamilton mérgezett egér ha második, Rosbergnek meg úgy tűnik elég is ennyi. Pedig kockázat nélkül nincs győzelem.
Én valahogy nem tudok rajongani azokért a pilótákért, akik mindenféle nehézség nélkül nyernek, mint Mika, Schumacher vége, Alonso, Button, Vettel, és igen Hamilton. Látványosabb lenne, ha legalább a csapattársával kell küzdeni, de ehhez sajnos kevés Rosberg, pedig nem jó pilóta.Bob_Marley írta:Egész futamon 1 hiba az első kanyarban, de szerencsére nem osztott nem szorzott, megint parádés volt Lewis és jöhet a Hungaroring az egyik kedvenc pályája, átlehet venni a vezetést az 9összetettben. Hátul nagy csaták voltak, Force-India parádés futamot tolt le s a másodikért meg öldöklés ment a holland meg Rosberg között. RB nem csak fellángolás, a Mercedes mögött a legerősebb autó jelenleg. Ezek a dobogók már gyors pályákon elért dobogók az osztrák csapattól.
Este még nyernek a franciák és csókolom a mai napra.
I believe i can fly....
Nos, eddig Hamilton erősnek tűnik, de Rosberg azért ott van mögötte. Remélem a szerencse ezúttal Nico mellé pártol, és megelőzi a britet.Bob_Marley írta:Pogba se biztos, ezt csak te mondtad, hogy csak őt ne.LG írta:Benne vagyok.
És mi lesz ha veszitek ebben is. 2 hét Pogbás avatar után lesz 2 hét Hamilton is?![]()
De karakán vagy, ahogy írod ha lúd legyen kövér. Előre sajnállak, hogy délután Lewis hozza a "hazait" meg este a franciák is, neked Vidám Vasárnapod lesz.
Pogba se biztos, ezt csak te mondtad, hogy csak őt ne.LG írta:Benne vagyok.
És mi lesz ha veszitek ebben is. 2 hét Pogbás avatar után lesz 2 hét Hamilton is?
Egyszerű, ki végez előrébb a futamon.LG írta:Ha lúd, legyen kövér, mehet.Bob_Marley írta:LG, dupla vagy semmi Silverstonera?![]()
Konkrétan mi lesz a kikötés?
Ha lúd, legyen kövér, mehet.Bob_Marley írta:LG, dupla vagy semmi Silverstonera?