2004.12.22. 13:04:48
Egyszerű a képlet a csapatnál és nem tölt el örömmel, mint szurkolót. Először azt mondom, hogy minek örülök: Annak, hogy Iniesta és Messi mostanában sok lehetőséget kap és bizonyíthatnak. Szerencsére ezt meg is teszik, élnek a lehetőséggel, elsősornab ugye Iniesta. Ami viszont aggaszt, az az, hogy Larsson, majd Marquez kiválásával végképp megszűnt a rotáció lehetősége, Valdés 1 meccses eltiltását nem venném ide. Ennek köszönhetően végképp elfáradtak a játékosaink (gondolok itt: Bellettire, Giora, Xavira, Decora, Marquezre, Giulyre, Eto'ora; Puyolra nem, mert ő ráradhatatlan, szerintem Ronnie is fáradt lehet), így pedig azt a színvonalat, amit a szezon elején tartani tudtak a fiúk, nem tudják mostanra. Azért valljuk be, hogy az elmúlt 3 fordulóban megszerzett 7 pontból könnyen lehett volna 3 is. Szóval a szünet nagyon jókor jött, most van 2 hét pihenő ki kell használni a regenerálódásra és bizony 1 védekező középpályást és 1 középcsatárt mindenképp hozni kell. Ha máshogy nem megy, akkor bizony pénzt kell áldozni rá és meg kell venni őket. Hogy kik ők, arról lehet vitatkozni, a lényeg, hogy kellenek.
Még egy dolog: Februárban ugyebár nagyon fontos meccseink lesznek a Chelsea ellen és oda ezek az emberek már kelleni fognak. Csatárnak szerintem egy jól fejelő játékost kellene szerezni, én Anelkának örülnék a legjobban, annak ellenére, hogy a RM-ban játszott.
Ugyebár abba teljesen egyetértünk, hogy ez az év rendkívül fontos a Klubnak, mert rég nyertünk trófeát és nagyon jól kezdtük az idényt. Nem szabad hagyni, hogy a fáradtság miatt kicsússzanak a győzelmek a kezeink közül, ha máshogy nem, akkor a jövő évi átigazolási keretből kell pént áldozni januárban!!!