Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Dede, balbekk egész pontosan. Amugy a Gimenez-Koscielny vonalnak csak akkor lesz 1% realitasa, ha Varane lelep.palesz77 írta:A horvát szélső védő nem?etooka9 írta:Olvastam róla, hogy real bejelentkezne gimenezert és lehet az ő pótlására érkezett. Bár kétlem, hogy pont a városi riválishoz igazolna.
A horvát szélső védő nem?etooka9 írta:Olvastam róla, hogy real bejelentkezne gimenezert és lehet az ő pótlására érkezett. Bár kétlem, hogy pont a városi riválishoz igazolna.
Olvastam róla, hogy real bejelentkezne gimenezert és lehet az ő pótlására érkezett. Bár kétlem, hogy pont a városi riválishoz igazolna.visca el barca írta:nem tudom mennyire éri meg neki padozni... azért nem akkora kaliber h cholo megbontsa miatta a védelmet...PCsabi írta:Atlético Madrid have confirmed the signing of Sassuolo defender Sime Vrsaljko. (Source: @Atleti)
Nem te vagy.Nero. írta:25??!!![]()
Lehet én vagyok a hülye de én már nem tudom ki mennyit ér itt. Pedig a múltkor valaki még ki is elemezte a fórumról hogy miért olyan jó játékos. Eddig az EBn is elég stabil.
Na, ez már valamennyivel hitelesebb.PCsabi írta:Mondjuk eddig csak megbízhatatlan, Blikk-szintű oldalak hozták le.Nero. írta:Matudit is viszi a United.
nem tudom mennyire éri meg neki padozni... azért nem akkora kaliber h cholo megbontsa miatta a védelmet...PCsabi írta:Atlético Madrid have confirmed the signing of Sassuolo defender Sime Vrsaljko. (Source: @Atleti)
Mondjuk eddig csak megbízhatatlan, Blikk-szintű oldalak hozták le.Nero. írta:Matudit is viszi a United.
Hát, nekem is utána kellett néznem, nem meglepő módonpalesz77 írta:Ez olyan egyertelmu volt, hogy le se irtam..Amugy te tudsz rola barmit is? Hogy jott kepbe egyaltalan, meg hogy teljesitett ott ahol elotte jatszott? Azt se tudom az hol volt..
Ez olyan egyertelmu volt, hogy le se irtam..PCsabi írta:Takuma Asano?palesz77 írta:Martial, Rashford, Origi, Batshuayi. Lesz pár fiatal csatár a PL-ben jövőre, akiket követni fogok..
Takuma Asano?palesz77 írta:Martial, Rashford, Origi, Batshuayi. Lesz pár fiatal csatár a PL-ben jövőre, akiket követni fogok..
Ebből is látszik hogy Emery nem egy szint Blancal.etooka9 írta:26m € volt, az nem is sok érte szerintem. Eddig elég okosan igazolt a psg.PCsabi írta:Paris Saint-Germain have signed Grzegorz Krychowiak from Sevilla on a 5-year deal. (Source: @PSG_English)
Bob, VEB, csak hogy forogjon az a tőr a szívetekben..Tromort77 írta:Official: Michy Batshuayi has signed for Chelsea.
Wow.