messideco írta:Bővül a repertoár, nagyon örülök neki!
A csatársorban is bevethető, hogy teljesít ott? Tudtok valamit erről?
Szerintem ott nem az igazi. Igaz nem is azon a poszton tolta a Villarrealban, inkább egyfajta visszavont szélsőként játszott. 4-4-2-ben a két csatár mögött volt balszélső, néha a másik oldalon. A B-ben pedig egyértelműen a kp-n, Ini posztján. Technikás, agilis játékos, nagy jövő állhat előtte. Azért 21 évesen már a Villarrealban bizonyított, a legerősebb bajnokság negyedik helyezettjénél plusz nemzetközi szinten sem okozott csalódást.
Én nagyon örülnék neki és lehetne építeni rá (nagyon fiatal még), nálam abszolút nem ez a gond, mert van esély, hogy felnőjön ehhez a "Barca-szinthez" amit előszeretettel emlegetnek csak annyi a problémám, hogy elég sokan vagyunk már oda. Félek nem kap majd elég lehetőséget. Ilyen idősen például Xavi sem tartott sokkal előrébb, csak nem volt akkora konkurenciája, sérülés miatt játszhatott ő is többet, Ini sem volt az a korán érő típus, mégis többnyire csereként szállt be, pedig nem ilyen minőségű játékosok voltak ott (Ini, Rakitic, Arda stb.) hanem Edmilson meg kifelé menő Deco.
Lenne esélye beverekedni magát Ini helyére, ha nem is kezdőként, de nem kellene rettegni, ha ő helyettesíti, legalábbis képességei alapján. Azonban rengetegen vagyunk oda, ezért is engedném el nyugodtabb szívvel Ardat. Kíváncsi leszek, hogy SR-t megtartja-e Lucho inkább Busi ill. Vidal helyén és előtte lesz-e Denis, mert elosztani négy csere között a játékperceket Ini és Rakitic mellett nem lesz egyszerű. Ha pedig nem kap elég lehetőséget tényleg felesleges volt idehozni, inkább megkapná Rafinha azt az időt, hacsak nem egy gazdasági igazolás volt. Ha robbant az jó, ha nem akkor meg 7-8 milláért simán tovább lehet majd adni. Nem vagyok benne biztos, hogy visszahoztuk volna-e, ha csak most tudjuk bagóért.
A képességei alapján jó pótlás lehetne Ini számára, azt sem lehet mondani, hogy nem bizonyított volna. Nem is egy kis/középcsapat alapembere volt, nemzetközi szinten is komoly teljesítményt rakott le, amellett a válogatottban is bemutatkozott. Így hogy Ini lemondta a válogatottságot és ha jó szezont hoz meg is ragadhat. És ne felejtsük el, hogy csak idén lett 22 éves.
Szóval én a képességei miatt annyira nem aggódom, láttam a B-ben és a ligaban is játszani. Technikás, intelligens játékos, jól cselez és a lába is el tud sülni. Nekem annyi a problémám vele, hogy sokan vagyunk már két posztra.