Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abból a néhány száz percből ezt leszűrted, amennyit láttad játszani?Őt alapból nem kellett volna leigazolni, csakhát azért, hogy el legyen mondva, hogy jött jobbhátvéd meg lett véve. Inkább egy második ligás középcsapatban nézném meg oda beférne.
Ez még megvan de utána semmi se volt. Vagy ennyire senkinek se kell.Nemrég volt szó a Cruzeiro érdeklődéséről, elvileg jól is haladtak a tárgyalások, de Douglas nem egyezett bele a váltásba, mert a hírek szerint Spanyolországban akar maradni legalább addig, amíg megkapja az állampolgárságot.Erről szerintem volt is egy cikk a főoldalon. Azóta nem olvastam semmi újdonságot vele kapcsolatban, úgyhogy szvsz vagy találunk neki egy spanyol csapatot, ahová elmehet kölcsönbe, vagy marad, és megint kap majd pár percet a kupában és egy esetleges tétnélküli BL-csoportmeccsen.
Őt alapból nem kellett volna leigazolni, csakhát azért, hogy el legyen mondva, hogy jött jobbhátvéd meg lett véve. Inkább egy második ligás középcsapatban nézném meg oda beférne.Őt a B-be kellett volna alapból leigazolni. Én megnézném mondjuk mit tud egy spanyol középcsapatban, ha folyamatosan játszik. De itt maradnia felesleges lenne az tuti.
Őt a B-be kellett volna alapból leigazolni. Én megnézném mondjuk mit tud egy spanyol középcsapatban, ha folyamatosan játszik. De itt maradnia felesleges lenne az tuti.defender3 írta:Kedvenc 60 perc játék per trófea jobbhátvédünkről semmi, hogy elmenne valami utolsó osztályba játszani vagy jövőre is rajtunk fog élősködni?
Nemrég volt szó a Cruzeiro érdeklődéséről, elvileg jól is haladtak a tárgyalások, de Douglas nem egyezett bele a váltásba, mert a hírek szerint Spanyolországban akar maradni legalább addig, amíg megkapja az állampolgárságot.defender3 írta:Kedvenc 60 perc játék per trófea jobbhátvédünkről semmi, hogy elmenne valami utolsó osztályba játszani vagy jövőre is rajtunk fog élősködni?
Szerintem ő ilyenkor bujkál nehogy a vezetők eszébe jusson, hogy el kéne adni.defender3 írta:Kedvenc 60 perc játék per trófea jobbhátvédünkről semmi, hogy elmenne valami utolsó osztályba játszani vagy jövőre is rajtunk fog élősködni?
Én nem nagyon örülnék neki, ha egy fontos poszton próbálgatnánk, és majd lesz ami lesz alapon belevágunk a következő idénybebarca0417 írta:
Legalább Vidalról kiderül hogy mit tud. Montoya amúgy már nincs képben abszolút? mint tartalék sem? Eladtuk már?
Sanszos, de ha akkorát robbant, vagy ha SR-el csak jobbhátvédként számol majd Lucho, akkor kelleni fog, mert Busi nem tolhatja végig a szezont..Tobias88 írta:Plusz 1 fő, muszáj lesz kölcsön adni szerintem
Egyetértek.Tobias88 írta:inkább vegyünk jövőre jobbhátvédet ha nem válik be a Vidal - SR kettős. Most úgy sincs olyan, aki olyan biztos vétel lenne mint Alves volt pár éve.
Igazolhatnak idén, az Atma már 2 játékost be is húzott, és lehet Costát is hazaviszik.Tobias88 írta:Amúgy az Atma és a Real most tud igazolni? Fellebbeztek? (ugye akkor most nyáron tudnának és utána nem)
Ja, a cikkben is írják, hogy ezek ellenére is készek lennénk eladni. De nem tartom nagy ötletnek az üzletet, a Valencia Matyi üzlet révén láthattuk, hogy tárgyal velünk, 60-at meg nem hiszem, hogy ér a gyerek azért.. Főleg úgy, hogy vannak is a posztján 2-en - minimum.visca el barca írta:múltkor vki (talán pont Te) írta, hogy nagyon oda akarnak rá figyelni, állandóan méricskélik majd, kötelezően az edzőközpontban kell ennie, nem engedik el annyit törökbe stb stb .ezek után nem hinném h elengedik.
Mivel még nem zárták le az ügyüket, most még tudnak, Pérez sztem 200 millát simán elkölt a nyáron.Tobias88 írta:
Amúgy az Atma és a Real most tud igazolni? Fellebbeztek? (ugye akkor most nyáron tudnának és utána nem)
múltkor vki (talán pont Te) írta, hogy nagyon oda akarnak rá figyelni, állandóan méricskélik majd, kötelezően az edzőközpontban kell ennie, nem engedik el annyit törökbe stb stb .ezek után nem hinném h elengedik.palesz77 írta:hogy beáldoznánk Ardát - BVB - André Gomesért
Plusz 1 fő, muszáj lesz kölcsön adni szerintempalesz77 írta:Contract renewal of Samper(21) is on the final stage. To be promoted to first team. Player will leave or not, decision after pre-season. [MD]
Videó alapján simán jöhetne, szerintem kiváló lenne 4.nek. Több játékos szerintem nem is kell, inkább vegyünk jövőre jobbhátvédet ha nem válik be a Vidal - SR kettős. Most úgy sincs olyan, aki olyan biztos vétel lenne mint Alves volt pár éve.palesz77 írta:Lucas Pérez hozzánk jönne csak a Sport szerint. Nem hallgat meg más ajánlatot, pedig a Sevilla és a Leicester is vitte volna. Hosszabbítani se hosszabbít, ez szimpatikus nagyon.
Montoya Június 30-án visszakerült a klubhoz mert lejárt a kölcsönszerződése, de én benne már nem gondolkodnék, adjuk el pár milláért (ami úgyis ingyen lesz....) azt kész.barca0417 írta: Legalább Vidalról kiderül hogy mit tud. Montoya amúgy már nincs képben abszolút? mint tartalék sem? Eladtuk már?
El nem adtuk, de abszolút nincs képben. Érthető is, SR jobb szintet hozott jobbhátvédként, mint ő az utolsó hónapjaiban.barca0417 írta:Montoya amúgy már nincs képben abszolút? mint tartalék sem? Eladtuk már?
Legalább Vidalról kiderül hogy mit tud. Montoya amúgy már nincs képben abszolút? mint tartalék sem? Eladtuk már?messideco írta:Jól elbeszélgettünk
A sport arról ír, hogy jobbhátvédet nem vesz a csapat a nyáron, spórolás céljából.
így utólag belegondolva elég lesz az 5-nek is. már 23 éves, 5 év múlva öreg lesz. 4 évvel ezelőtt kellett volna megvenni, mikor 19 volt, nem most.messideco írta:13 vagy 14hajnesz írta: Ráadásul Turan öreg, Pogba 12 évre megoldaná a középpályánkat.
Majd mindjárt megérted. André Gomest a Gestifute, Jorge Mendes ügynöksége képviseli.barca0417 írta:Azon felül hogy jelenleg tényleg felesleges még egy középpályás, én nem értem ki mit lát ebben az André Gomesben. Év közben nem nagyon lehetett róla hallani pedig egy idei Valenciából ki lehetne tűnni, nem tudom mennyire sikerült neki. Az Eb-n amit láttam tőle az megint semmi extra nem volt.
És ahhoz képes hogy klubszinten egy nagy nulla a szezonja és a válogatottban sem villogott, elég nagy összegek repkedenk érte, és sok klub hívja. Ez az amit nem igazán értek.
Szerintem 1re sem, persze ez szubjektív véleményhajnesz írta:Ráadásul Turan öreg, Pogba 12 évre megoldaná a középpályánkat.
Én azért még megnézném Turant nálunk egy rendes felkészülés, és előszezon után, azért az sokat változtathat a játékán.palesz77 írta:Turannal potolna a BVB Mkhitaryant a Sport szerint. Ok meg nemet es torok forrasokra hivatkoznak. Irjak meg, hogy jo ajanlat eseten nem allitanank meg, de keves esely van az uzletre, o elsosorban maradna.