The Knick, Fargo.geridoss írta:...

The Knick, Fargo.geridoss írta:...
Nem horror vonal,de jók:Peaky blinders;Blacklist;Banshee;Lucifer;geridoss írta:Végignéztem a Stranger thingst. Nagyon tetszett, kategóriájában az eddigi legjobb, amit valaha láttam. Aki kacérkodik a gondolattal, hogy elkezdje, az ne habozzon. A többiek is adhatnak neki egy próbát.
Most, hogy ezzel végeztem, keresnék valami új sorozatot. Jó lenne, ha még futó, vagy nem rég véget ért sorozat lenne.
Amiket láttam/nézek: TWD, GoT, Breaking Bad, House of Cards (2. évadig), Mr. Robot (1. évad), Vikings, True Detective (1. évad), Sherlock. (kb a negyedét sikerült leírni annak, amiken túl vagyok)
Lehet akár horror, thriller vonal is, sőt, igazából ez lenne a legjobb (American Horror Story kilőve, az egyáltalán nem tetszett, nekem gagyi). De szívesen veszek mást is.
Tegnap este meló utána kezdtem bele.. meg se álltam a 4. részig! Engem nagyon eltalált az atmoszféra, ajánlom!PCsabi írta:Stranger Things-t nézi valaki?
Holnap kezdem, csak jót olvastam róla.PCsabi írta:Stranger Things-t nézi valaki?
Szerintem hagyd abba.Alfa írta:Nagy unalmamban lenyomtam a Dokikból 8 évadot kb két és fél alatt. Baromi jó sorozat mindenkinek tudom ajánlani, de most nem ezért írok. Egy kérdésem lenne azokhoz akik már végignézték. Olvastam, hogy a 9. évad finom szólva sem sikeredett jóra és mivel a nyolcadik évad végen le is zárták az egészet (hihetetlenül mega szuperül) ezért kérdezném, hogy inkább hagyjam ezt annyiba vagy azért érdemes megnézni a kilencedik évadot ?
Á, az első évadot megnéztem, de azóta nem folytattamsoadroli írta:PCsabi, Orange-ot nézed? már 3 részhez van felirat
Kicsit ehhez kapcsolódik, nyilván tudtam, hogy nem csináltak meg mindent rendesen, de azért megdöbbentő, hogy mennyi minden CGI amire nem is gondoltam volna.davi10 írta:Akkor énisPetr írta: GoT![]()
Black Sails az egyik legjobb sorozat..szinkron is van.Tromort77 írta:Black Sails-t néztem, bár most nem folytattam. Majd egyszer biztosan. Egyébként nagyon jó sorozat, nehézkesen indul, de folyamatosan fejlődik. Nagyszerű karakterek bontakoznak ki, jó akciók. Ha ott tudsz maradni az első pár rész után akkor onnantól pozitív csalódás lesz az egész. A második évad pedig már egészen zseniális. Akit érdekli a téma annak nagyon ajánlom, nem sok ilyen sorozatról tudok. Én is mindenképp folytatni fogom.palesz77 írta:Black Sails? Sokan dicserik, en is szemezgetek vele regota, de meg nem szantam ra magam. Lehetnel a kiserleti nyul..Mr Robotot is sokan dicsertek, most jon a 2. evad lassan. Meg a 12 majomrol hallottam meg jokat, talan az is meger egy probat.
A Mr. Robot-nak lehet adok egy esélyt.
Amúgy a jelenlegi vígjátékok közül nekem a The Ranch jött be nagyon. Nem nagyon kedvelem Ashton Kutcher-t de itt nagyon jó. Semmi komoly tartalom nincs benne, viszont a párbeszédek, a testvéri beszólások és a farmer hangulat nagyon jóvá teszi.
Black Sails-t néztem, bár most nem folytattam. Majd egyszer biztosan. Egyébként nagyon jó sorozat, nehézkesen indul, de folyamatosan fejlődik. Nagyszerű karakterek bontakoznak ki, jó akciók. Ha ott tudsz maradni az első pár rész után akkor onnantól pozitív csalódás lesz az egész. A második évad pedig már egészen zseniális. Akit érdekli a téma annak nagyon ajánlom, nem sok ilyen sorozatról tudok. Én is mindenképp folytatni fogom.palesz77 írta:Black Sails? Sokan dicserik, en is szemezgetek vele regota, de meg nem szantam ra magam. Lehetnel a kiserleti nyul..Mr Robotot is sokan dicsertek, most jon a 2. evad lassan. Meg a 12 majomrol hallottam meg jokat, talan az is meger egy probat.
Na mégegy pár:messideco írta:
Köszi a tippeket!
Breaking Badből mennyit néztél? Az első évad kicsit nyögvenyelős (felvezető), de ami utána történik négy évadon keresztül... Nyálcsorgatós.messideco írta:Na mivel se GoT, se Shameless és még Family Guy sincs készülőben, így kérnék tőletek pár sorozatot, egyetlen kivétellel: ne legyen képregényfeldolgozás, azokat nem csípem sajnosElőre is köszönöm!
Köszi a tippeket!davi10 írta:Vígjáték: Blue Mountain State (ezt mindenképp ajánlom), -megvolt
Felhőtlen Philadelphia, Dokik, Törtetők - pilot után nem folytattam, bár a Dokikban érzek potenciált
"Rajzfilm": South Park, -nem szeretem
Brickleberry, - megvolt
esetleg Kertvárosi Gettó, Firka Villa, de ezek szerintem gyengébbek -ezekről nem hallottam
Nem vígjáték: Breaking Bad, utána Better Call Saul, -az első nem tetszett, így Saulra sem fogokok sort keríteni
Dexter, -megvolt
Las Vegas - hallottam már róla, de nem érdekel nagyon
nyomozós sorozatok ( sztem a Gyilkos Elmék a legjobb, de van még csomó CSI, NCIS stb.) - inkább másra vágyok
, ELit ALakulat (mini sorozat) - nagy lemaradásom sajnos