TripleH írta:palesz77 írta:99%, hogy megy.
Bármennyire is jó védő mikor egészséges, azzal az 5 meccsen nem sokra megyünk 1 szezonban amikorra bevethető, én Tarínt fél évig Matyiő rovására tesztelném, és ha beválna, télen meglehetne mindent köszönni a franciának és békésen pár milláért megválni tőle (középen hasznunkra volt, de baloson meccsek mentek sajnos el rajta)
Azért azt ne felejtsük, hogy ő még csak tavaly jött fel a Juvenilből, 19 éves. Bármennyire vezére is volt a védelemnek/csapatnak sokat kell játszania, leginkább felnőttek között. Matyi most lesz 33, ezt az évet még rendben lehozhatja, ha Umititi előtte lesz még ő is kevesebb időt kap, feltéve, ha nem lesz sérüléshullám a védelemben. Még ha Verma perceit kapná meg, akkor is nagyon kevés. Neki fejlődni kell, legalább egy évig még a B-ben. Ha az előszezonra elviszi LE, az első csapattal készülhet viszont elég jó előjel egy éves B csapatos tapasztalattal nem sűrűn szoktak hasonlót.
Benne látni igazán azt, hogy mentalitása is megfelelő lehet, Puyol óta ő talán az első ilyen. Se Bartraban, se Muniesaban, se Piquében, de még Masch-ban sem volt meg igazán ez a faktor. Vermaról meg Matyiról nem is beszélve.
Ebben a vonatkozásban is kíváncsi leszek az új szerzeményünkre. Persze nem hiszem, hogy első szezonjában igazi vezérré válik, de talán lehet majd látni rajta, hogy a jövőben az lehet-e.
Ez az Andre Gomes ügy elég furcsa. LE megmondta, hogy számít Ardara, de akkor hogy jön a portugál a képbe. Megvesszük 30-40 millióért aztán becsapjuk Rafinha, Denis, Arda, Sr közé. Nem rossz játékos, ha mondjuk egy Ini, Rakitic, SR triónk lenne nem bánnám, de így elég fura.
palesz77 írta:
Chino írta:Bár Alena-nak és Kaptoum-nak adnék még két évet, addig valószínűleg kiderül Rafinha-ék mire képesek.
Kaptoumnak én csak 1-et, utána adnám kölcsönbe, nem kell annyit jegelni őket a 3. ligában, Samperen is meglátszott szezon közepén, hogy nem pörög olyan magas hőfokon.
Amikor feljött alig játszott pár percet mert a sérülése gyakorlatilag az egész szezonját kiütötte és tavaly is elég sokat volt kiütve, mellesleg nem is volt stabil kezdő. Idén hozhat egy igazi szezont és ő is csak 19. (bár Tarínhoz hasonlóan nem sokáig) Én speciel az idei szezonjától tenném függővé. Ha stabil kezdő pozíciót ki tudja harcolni el lehet gondolkodni. Olyan hatalmas konkurenciája nem lesz (Xemit,Paikot egyelőre kiszoríthatja), jó lenne Alenaval együtt látni őket, kivéve, ha Gerardnak elborul az agya és újra elkezdi a vkp-kat (Gumbau, Fali) támadó/középső középpályásként játszatni. Bár Samper távozásával ez változhat.
Bocs, egy kicsit már átmentem a másik topicba. Az egészből azt akartam kihozni, hogy középpályán az utánpótlásban is van merítési lehetőség, nem hiszem, hogy mindenképp oda kéne hozni valakit, főleg nem igen komoly összegért. Arról nem is beszélve, hogy máshol van nagyobb lyuk is, ahol nem várhatunk a B-ből sem senkit.
A másik meg, hogy vennénk egy brazil tehetséget, ami már önmagában is kockázat, aki egy-két évig még ott is maradna. Nem tudom, hogy ez anyagi befektetés lenne, hátha komoly játékos lesz, mert elvileg most néznénk cseretámadó után, akiért állítólag nem akarunk bankot robbantani.