Vermalen meg megy 8ert elvileg. Pff....

Nem baj az, jó lesz neki ott, nálunk már így is telített a kp.Tromort77 írta:Csak ha már itt téma volt Mata. Nagyon úgy néz ki, hogy az Evertonba megy.Pedig én is megnéztem volna itt. De Evertonban kulcsember lehet.
Főleg úgy, hogy ő is 24 millióba kerülne elvileg (bizonyos csapatokra érvényes kivásárlási ára van). Nekünk egy viszonylag gyors és kellően jó támadóra van szükségünk aki vállalja a 4. szerepét (pl anno Larson), nem pedig egy fiatalra akiknek kellenek a percek.Bob_Marley írta:Én sokkal inkább hoznék támadót a Ligából mintsem egy brazilt, akit ráadásul még pátyolgatni is kéne, mert első európai klubja......
Neymar kezdettől megkapta a perceket, ez a gyerek nem fogja. Amúgy az is lehet, hogy megvesszük ennyiért, majd kölcsönadjuk 1-2 évre.TripleH írta:Neymarnak is ez az első europai klubja, nem értem a problémát.
Neymarnak is ez az első europai klubja, nem értem a problémát.Bob_Marley írta:Én sokkal inkább hoznék támadót a Ligából mintsem egy brazilt, akit ráadásul még pátyolgatni is kéne, mert első európai klubja......
HA tegyük fel, Lucho rotálna (ismétlem feltételes mód) és mondjuk Messi egyre inkább KP-st játszana mintsem támadót, akkor egész jó perc mennyisége lehetne. Persze ez csak az én fikcióm.palesz77 írta: Az a baj, hogy a helyzete pedig pont Douglasehoz lenne hasonlo.. Kene neki a perc, hogy belerazodjon egyaltalan az europai focoba is, de olyan konkurenciaja lenne, hogy erre szinte semmi esely. En is orulnek neki amugy, irtam is mar, de sok jot nem varnek az uzlettol, ha letrejonne.
Az a baj, hogy a helyzete pedig pont Douglasehoz lenne hasonlo.. Kene neki a perc, hogy belerazodjon egyaltalan az europai focoba is, de olyan konkurenciaja lenne, hogy erre szinte semmi esely. En is orulnek neki amugy, irtam is mar, de sok jot nem varnek az uzlettol, ha letrejonne.TripleH írta:Részemről jöhet, azért a dél-amerikai táborunk (Douglast hagyjuk) elég jól szerepel a klub színeiben.
O lesz a mi Martialunk, no para..Nervo írta:A sport szerint, nagyon megszeretné szerezni a barca ezt a Gabriel Jesúst.
Amennyiben vállalná a padot, én örülnék az érkezésének. Vele bővülhetne a repertoár, mert előre és a kp-ra is bedobható lenne.Tobias88 írta:Kis nüansz: Ibra elvileg Mata mezszámát kapja meg a MU-nál. Egy 15-20 millióért szívesen látnám őt a Barcában
Csak akkor jöjjön, hogy ha Arda távozik vagy ha Robi csak jhv lesz és Denis pedig szélső . Ha ezek közül valamelyik nem következik be akkor teljesen fölösleges lenne őt leigazolni bármennyire is jó játékos.Tobias88 írta:Kis nüansz: Ibra elvileg Mata mezszámát kapja meg a MU-nál. Egy 15-20 millióért szívesen látnám őt a Barcában
erről beszéltem múltkor. murinnyónak nem kell, apróért lehetne hozni arda helyére.Tobias88 írta:Kis nüansz: Ibra elvileg Mata mezszámát kapja meg a MU-nál. Egy 15-20 millióért szívesen látnám őt a Barcában
Tobias88 írta:Igen, de azért van különbség a megoldja a posztot és a tökéletes a posztra közöttBob_Marley írta:Az elvágyódásban szerintem az lehet benne, hogy nem indulnak nemzetközi kupában, s akkor egy indokkal több a csodás idő mellett hogy hazatérjen Spanyolországba.
Mondjuk szerintem nem lesz gond, Vidal-SR megoldja azt a posztot.![]()
Nagy meccseken szerintem a Vidal - SR elvérzik, Azpilicueta meg hozzá van ezekhez szokva
A kettő közül egyiket sem lehet biztosan kijelenteni, szerintem.Tobias88 írta: Nagy meccseken szerintem a Vidal - SR elvérzik, Azpilicueta meg hozzá van ezekhez szokva
Igen, de azért van különbség a megoldja a posztot és a tökéletes a posztra közöttBob_Marley írta:Az elvágyódásban szerintem az lehet benne, hogy nem indulnak nemzetközi kupában, s akkor egy indokkal több a csodás idő mellett hogy hazatérjen Spanyolországba.
Mondjuk szerintem nem lesz gond, Vidal-SR megoldja azt a posztot.
Hát, az elmúlt éveket nézve ez a 3 jómadár egyedül kevesebbet fog érni, mint amennyit Halilovicért kapunk a visszavásárlási opcióval történő eladás során..Tobias88 írta:Ezen kívül ne felejtsük el, hogy Song, Montoya, Tello ... 20 millió is simán bejöhet![]()