erről beszéltem múltkor. murinnyónak nem kell, apróért lehetne hozni arda helyére.Tobias88 írta:Kis nüansz: Ibra elvileg Mata mezszámát kapja meg a MU-nál. Egy 15-20 millióért szívesen látnám őt a Barcában
Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kis nüansz: Ibra elvileg Mata mezszámát kapja meg a MU-nál. Egy 15-20 millióért szívesen látnám őt a Barcában 

94:39 6 - 1
- Chino
- Llegenda del Barça
Tobias88 írta:Igen, de azért van különbség a megoldja a posztot és a tökéletes a posztra közöttBob_Marley írta:Az elvágyódásban szerintem az lehet benne, hogy nem indulnak nemzetközi kupában, s akkor egy indokkal több a csodás idő mellett hogy hazatérjen Spanyolországba.
Mondjuk szerintem nem lesz gond, Vidal-SR megoldja azt a posztot.![]()
Nagy meccseken szerintem a Vidal - SR elvérzik, Azpilicueta meg hozzá van ezekhez szokva
Ami pedig nagy plusz még, hogy bal oldalon is nagyon jól teljesít, így lehetne kímélni is Albat és nem rettegni, hogy ha egy-egy meccsen Matyi száll be helyette vagy Umititi, aki Isten tudja mikor játszott utoljára a baloson. (azt meg pláne nem tudni, hogy teljesítene)
Aki még fiatal minőségi jh volt az Aurier, de vele tudjuk mi történt.
Nagy kérdés, hogy jön-e Alves utódjának valaki. Az hogy LE ragaszkodik Vidalhoz nem épp azt mutatja, ugyanakkor ha a "felesleg" nagy részétől (Song, Tello, Vermaelen, Adriano, Montoya) akár áron alul is megszabadulnánk még anyagilag is beleférhetne, főleg, hogy kh-t relatíve olccsón hoztunk. Feltéve ha nem horror áron hozunk valakit előre. (aminek speciel nem sok értelme lenne)
Nagyon kíváncsi leszek kikre repülünk még rá, legalábbis milyen poszt(ok)ra.
Forca Barca!!!!
- fanbarca
- Entrenador del Barça
A kettő közül egyiket sem lehet biztosan kijelenteni, szerintem.Tobias88 írta: Nagy meccseken szerintem a Vidal - SR elvérzik, Azpilicueta meg hozzá van ezekhez szokva
Megkaphatják a bizalmat, habár én is jobban örülnék valaki érkezésének. Sergi Robertonak is egyszerűbb lenne, ha folyamatosan ugyanazon a poszton játszana. Az oké, ha 3-4 pozícióban is megállja a helyét, de sokkal nehezebb úgy klasszis teljesítményt nyújtani, hogy váltogatják a helyét: nézzük csak meg Alabat az EB-s teljesítményével. Kell a folytonosság.

més que un club
Igen, de azért van különbség a megoldja a posztot és a tökéletes a posztra közöttBob_Marley írta:Az elvágyódásban szerintem az lehet benne, hogy nem indulnak nemzetközi kupában, s akkor egy indokkal több a csodás idő mellett hogy hazatérjen Spanyolországba.
Mondjuk szerintem nem lesz gond, Vidal-SR megoldja azt a posztot.

Nagy meccseken szerintem a Vidal - SR elvérzik, Azpilicueta meg hozzá van ezekhez szokva
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az elvágyódásban szerintem az lehet benne, hogy nem indulnak nemzetközi kupában, s akkor egy indokkal több a csodás idő mellett hogy hazatérjen Spanyolországba. 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát, az elmúlt éveket nézve ez a 3 jómadár egyedül kevesebbet fog érni, mint amennyit Halilovicért kapunk a visszavásárlási opcióval történő eladás során..Tobias88 írta:Ezen kívül ne felejtsük el, hogy Song, Montoya, Tello ... 20 millió is simán bejöhet![]()

Azpi srác meg ettől függetlenül még jöhet akár, mert elvileg az a baja, hogy elvágyódik Angliából. Mondjuk megnézném annak a hírnek a forrását, és én is kétlem, hogy kikötne itt - meg hogy egyáltalán hoznánk jobbhátvédet -, de ez még nem kizáró ok azért.
Amúgy ha akar a klub, pénzt tud csinálni. Főleg hogy Umtiti a tavalyi pénzből ment, tehát van még 60 millió. Ezen kívül ne felejtsük el, hogy Song, Montoya, Tello és Halilovic is visszatér a kölcsönbe adásból. Utóbbit én mondjuk nem adnám el, mehet kölcsönbe újabb egy évre. De a másik 3ból 20 millió is simán bejöhet
Így meg már majdnem megvehetjük Pogbát
( csak inkább ne
)
Az Azpilicueta-s téma sajnos le is zárható:
https://uk.sports.yahoo.com/news/chelse ... 44804.html

Így meg már majdnem megvehetjük Pogbát

Az Azpilicueta-s téma sajnos le is zárható:
https://uk.sports.yahoo.com/news/chelse ... 44804.html
Jellemző a jobbhátvéd igazoláskor: Fiolában senki nem gondolkodik. 

Az 50 millió..
Valahogy ha rágondolok, első ami eszembe jut, ahogy Douglas Costa úgy szívatta mint az örömlányokat a kamionos pihenőben.
De ami a legelkeserítőbb, hogy tényleg nincs olyan fiatal, akiben hú de nagyobb potencial lenne jelenleg (Vagy még jól bújál!!!). 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Potenciállal rendelkező, nem kész jobbhátvéd van több is a piacon, és lényegesen olcsóbban, mint Bellerín. Én remélem nem hozzuk, hál istennek nincs is hír mostanában róla, de igazából keret se lenne rá. Majd ha fejlődött, akkor azt mondom oké az 50-60 millió, de így..
Jézuska amúgy ismét duplázott, holnap jönnek az újabb hírek..
Jézuska amúgy ismét duplázott, holnap jönnek az újabb hírek..

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vegyük meg Bellerínt és kész...
Nemigazán van épkézláb jobbhátvéd olcsón, pláne nekünk, úgy mikor köztudott hogy fontos lenne egy Dani helyettes.

Nemigazán van épkézláb jobbhátvéd olcsón, pláne nekünk, úgy mikor köztudott hogy fontos lenne egy Dani helyettes.
- tatesz1990
- Jugador del Barça
Florenzinek nem a jobbhátvéd az alap posztja, amin a legjobb teljesítményt tudja nyújtani. Ahogy a Juvéban használt Asamoah sem volt balhátvéd. A 3-5-2-hez inkább fáradhatatlanság kell, és hogy közel hasonló legyen a játékos védekező és támadó beállítottsága. Mivel annyival másabb mint a 4 védős rendszer, így mindenkinek bele kell tanulnia, aki nem játszotta még!Veidt_madridista írta:A kozeppalya szelein attol meg alapvetoen szelso vedoket hasznal full backent. Darmian, De Sciglio, Florenzi is mind szelso hatvedkent jatszanak a klubukban. 3-5-2-ben a szelsoknek nincs igazi helyuk, mert vedekezesben kevesek lennenek, es nem mukodne veluk a 3-5-2-bol az 5-3-2-re atallas.
Visca el Barca! 

- visca el barca
- Presidente del Barça
attól még lehet h őt pont alkalmatlannak tartja rá. tudom h csak pletyka szinten, dse hetekkel előtt lehetett hallani, h lehet nem kell neki.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Veidt_madridista
- Madridista
A kozeppalya szelein attol meg alapvetoen szelso vedoket hasznal full backent. Darmian, De Sciglio, Florenzi is mind szelso hatvedkent jatszanak a klubukban. 3-5-2-ben a szelsoknek nincs igazi helyuk, mert vedekezesben kevesek lennenek, es nem mukodne veluk a 3-5-2-bol az 5-3-2-re atallas.visca el barca írta:talán mert mondjuk conte lehet 3-5-2 szeretne játszatni mint tette az a juvéval, vagy az olasz válogatottal, és abban az esetben nincs szüksége rá?Tobias88 írta:Azpilicueta? Ugyan már. Szerintetek majd pont a Chelsea-től tudunk valakit jó árban elhozni? Szerintem 50 alatt nem adnák el, miért is tennék...
- visca el barca
- Presidente del Barça
talán mert mondjuk conte lehet 3-5-2 szeretne játszatni mint tette az a juvéval, vagy az olasz válogatottal, és abban az esetben nincs szüksége rá?Tobias88 írta:Azpilicueta? Ugyan már. Szerintetek majd pont a Chelsea-től tudunk valakit jó árban elhozni? Szerintem 50 alatt nem adnák el, miért is tennék...

Azpilicueta? Ugyan már. Szerintetek majd pont a Chelsea-től tudunk valakit jó árban elhozni? Szerintem 50 alatt nem adnák el, miért is tennék...
Azpilicueta évek óta a Chelsea egyik legjobbja, imádják a szurkolók és nem a Chelsea akarja lecserélni, hanem Azpi akar állítólag inkább a spanyol bajnokságban játszani. Óriási vétel lenne
mindkét szélen nagyon jó játékre képes, konstans teljesítménnyel.
Amúgy szvsz maradni fog, a Chelsea ha vissza akar térni a trónra a PL-ben, pont az ilyen játékosaikat kell megtartania.

Amúgy szvsz maradni fog, a Chelsea ha vissza akar térni a trónra a PL-ben, pont az ilyen játékosaikat kell megtartania.
- Chino
- Llegenda del Barça
Ez azért érdekes mert többnyire a spanyolt használták balhátvédként és Ivanovic játszott a jobboson. Érdemleges bh-juk talán csak Baba, de nem hiszem, hogy velük képzelnék el a jövőt. Szóval ha eladják Azpilicuetat a balosra nem igazán lesz emberük. Ha oda nem vesznek valakit szerintem megtartják a spanyolt, ha megy Bellerín, ha nem.ntibi67 írta:Azt olvastam,hogy a Chelsea engedné Azpilicuetat és ők vinnék a helyére Bellerint.Ha ez igy lesz akkor megint másnak jut a top,nekünk meg a maradék!
Amúgy én nem nevezném maradéknak, lehet, hogy Bellerín fiatal meg tehetséges, de jelenleg Azpilicueta bőven felette áll, ráadásul előbbi nem nagyon vethető be a baloson, ami nálunk fontos lenne.
Forca Barca!!!!
Azt olvastam,hogy a Chelsea engedné Azpilicuetat és ők vinnék a helyére Bellerint.Ha ez igy lesz akkor megint másnak jut a top,nekünk meg a maradék!
- Chino
- Llegenda del Barça
Azpilicueta-ról cikkeztek még, akinek én személy szerint marhára örülnék. Ő tényleg bevethető mindkét szélen, de a Chelsae úgysem engedi el, legalábbis normális áron, főleg nekünk. Bár ha valakit még eladunk, plusz lesz még 43 millió kijöhet egy jh. Kérdés, hogy tényleg "kibékül-e" Lucho Vidal-lal, bár akkor is ott van még, hogy megüti-e a szintet. Sajnos az utánpótlásban sincs olyan jh egyelőre, akire a jövőben lehetne építeni.etooka9 írta:Bellerint valószínű 50 alatt nem tudnánk elhozni.Bartomeu lenyilatkozta, hogy a ligából 2 játékos érkezik majd. Egyik ugye Denis másik meg szerintem Gameiro/Andre Gomes.
Csatárkérdés most tényleg talányos lesz. Remélem nem üldözzük tovább Gameirot ilyen horror áron. Nagyon kíváncsi leszek kire repülünk rá, aki elfogadja a padot, kellő minőség és posztra is jönne. Nolito ezeknek a paramétereknek megfelelt, ráadásul LE is jól ismerte, 18 millióért pedig pláne nem fogunk hasonlót találni.
Ezt a Gabriel Jesust nem tudom minek erőltetjük (hány ilyen volt már!), most pont nem az a lényeg, hogy vegyünk 8-10 millióért egy fiatal brazilt, akit adunk is egyből kölcsönbe.
Forca Barca!!!!
- tatesz1990
- Jugador del Barça
Ha már jobbhátvéd, akkor szerintem inkább Azpilicueta, ha igaz, nem zárkózik el ő sem egy esetleges váltás elől. A védelem mindkét szélén használható. Biztosan nem lenne aprópénz, de Bellerín sem...
A támadó poszton nekem Edu Vargas neve ugrott be.
A támadó poszton nekem Edu Vargas neve ugrott be.
Visca el Barca! 

- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, ilyesmi is felötlött bennem, mert a a hozzájuk tartozó barcastuffrip-en azt írták átadják a terepet a fiatalabb generációnak.Mr. Cesc írta:ez fake oldal.
vagyis úgy fake, hogy nem azok csinálják akik a régi barcasuffot csinálták, ők végleg abbahagyták.
csak ebből sejtettem:
as our previous account has been permanently suspended, this new account of ours is gonna tweet from here on out.
ha válaszolsz, akkor az offtopicban légyszi, ez már odavaló

ez fake oldal.visca el barca írta:féloff
azoknak üzennék akik twitteren követték a barcastuffot (elég sokan, köztük én is sok átigazolási hírt idéztem onnan), végleg letiltották őket, ezért indítottak egy új oldalt, itt érhető el:
https://twitter.com/barcastuff_real" target="_blank
vagyis úgy fake, hogy nem azok csinálják akik a régi barcasuffot csinálták, ők végleg abbahagyták.
Igen, de a lényeg azon volt, hogy Ardat elengednénk megfelelő ajánlat esetén és így jöhetne Gomes.ntibi67 írta: André Gomes tudtommal támadó középpályás,szerintem a pálya közepén,mennyiségben és minőségben is megvagyunk.
Persze úgyse fogjuk eladni a gyrosost.