Elég sokat cikkeznek mostanában a portugálról, bár engem egyáltalán nem győzött meg az ebn. Elvileg 30ért mozdítható.
Akkor beleférne ebbe egy jobbhátvéd is ígyMessiNeymarSuarez írta:"With the sale of Bartra (€8M), Barcelona now have €68M budget left this summer. Umtiti's signing (€25M) was from last year's budget. [rac1]"
Remélem így van és hoznak még további jó igazolásokat![]()
tatesz1990 írta:Lehet hallani valami információt arról, hogy a klub kit szeretne a támadósorba hozni?
Ne má!!! Megint? Nem Verthongen sérült meg az EB-re? Verminátor csak eltiltott úgy hallottam.visca el barca írta:imáid nem találtak meghallgatásra, két napja megsérült, ma nem is kezdnagyatyesz írta:van még egy Vermalenünk, akiért imádkozom, hogy ne sérüljön meg a válogatottnál
imáid nem találtak meghallgatásra, két napja megsérült, ma nem is kezdnagyatyesz írta:van még egy Vermalenünk, akiért imádkozom, hogy ne sérüljön meg a válogatottnál
Jaj, mennyire megörvendeztetted a szívem ezzel a véleménnyel.Tobias88 írta:
Lehet vissza kéne hozni Krkicet, ő bevállalná a 4. szerepét![]()
Azért nem értek egyet, mert te is írod, magasabb szinten tolta Bailly, s még ha a fiatalság dolgaival egyet is értek, de a teljesítményét jobban respektált szinten tudta hozni. Csapatán belül az egyik legtöbb tisztázás, blokk, jól hozza a párharcait. Sok minden igaz Umtitire is, de ettől még Bailly nem a francia bajnokságban csinálta ezeket, hanem a spanyol élcsapatban tudott kiemelkedni. Mert kiemelkedett, hiszen többen is akarták és bizonyította hogy simán jó egy spanyol szintre, az meg magasabb mint a francia. Bajnokságban is elég kevés gólt kaptak, szerintem jó igazolás volt, ahogy nekünk is egyébként Umtiti. Kellenek a fizikálisan erős emberek nekünk mindig.palesz77 írta:Mondjuk azt is megemlíteném azért nála, hogy elég bizonytalan a gyerek, nagyon érződik még a tojáshéj a seggén. Én nem sok meccsen láttam, de a Pool ellen is nagyon bizonytalan volt sokszor, és emlékszem még más meccsről is nagy hibájára, csak nem rémlik kik ellen. Alapképességekre és fizikai adottságokra eszméletlenül piszokjó, de sok hibával játszott - bár tény, hogy statok alapján az előző szezonhoz képest javult -, ha meg ezt nem vetkőzi le, akkor nagyon könnyen egy David Luiz 2.0 lehet belőle. Simán benne van persze, hogy fejlődik fejben is, akkor top lehet a poszton, de egyelőre még csak egy tehetséges, de bizonytalan ifiről van szó, a sok játékperc ellenére is. Úgyhogy szerintem nem bizonyított többet mint Umtiti, még ha magasabb szinten is játszott - mert egyik se bizonyította még, hogy erre a szintre elég lenne..Bob_Marley írta:Azért speciel Bailly sokkal többet bizonyított mint Umtiti. EL-ben, spanyol bajnokság, válogatott.
Csak ugyanazt tudom mondani, mint tavaly ilyenkor Pedro elengedésénél. Előre kár vitatkozni, majd szezon végén kiderül hogy jó vagy rossz döntés volt e. Azért remélem egy jó 5-600 percet legalább játszik majd...visca el barca írta:az még hagyján h noname, de milyen hülye neve van... umtiti... ilyen névvel nem lehet valaki jó játékos. jó, hogy nem ungabungának hívják....Nero. írta:Komoly, hogy elvertünk erre a noname mukira egy 30 millát
Nolito nekem új, az szép akkor. Így viszont hogy lép Munir és Sandro, valaki pedig kellene. Deulofeu-t én nem tartom sokra, remélem nem ő lesz a 4. számú.palesz77 írta:Nolito tuti nem jön, már City drukkerekkel fotózkodik, bármikor hivatalos lehet. Gameirot meg Sampaoli meg akarja tartani, úgyhogy max 40 millióért vehetjük meg, szerintem ő is felejtős.
Tobias88 írta: Mióta számít az átigazolásnál az hogy szép?![]()
Szerintem az inkább egy "szép munka" féle szép akart lenni..Tobias88 írta:Mióta számít az átigazolásnál az hogy szép?![]()
Nolito tuti nem jön, már City drukkerekkel fotózkodik, bármikor hivatalos lehet. Gameirot meg Sampaoli meg akarja tartani, úgyhogy max 40 millióért vehetjük meg, szerintem ő is felejtős. Gabriel Jesust pletykálják még mindig nagyon, lehet húzunk egy váratlant vele, bár én ezt se hiszem, szerintem valaki olyan jön akiről eddig kevesebb szó volt.Tobias88 írta:Azért ez is érdekes, hogy ilyen kevés pénz áll tényleg az igazolásokra és nem csak pletyka volt ez a szám. Ha azt nézzük hogy Umtiti 25, Denis 4, akkor marad még 31 millió, azaz jobbhátvéd érkezni nem fog Nolito|Gameiro miatt
Mióta számít az átigazolásnál az hogy szép?fanbarca írta:Én örülök Umtitinek, már hiányzott egy fekete játékos. Valahogy másképp mozognak, másképp játszanak, nézzétek csak meg Abidal mozgását. A munkabírásával nem lesz baj, fiatal, erős.. szép!![]()
Ha belegondolunk, nem is baj, hogy nem akarnak többet költve adósságba belemenni. Tudjuk, hogy nagyon sok klub halmozott fel adósságot, ezt el akarják kerülni.Tobias88 írta: Azért ez is érdekes, hogy ilyen kevés pénz áll tényleg az igazolásokra és nem csak pletyka volt ez a szám. Ha azt nézzük hogy Umtiti 25, Denis 4, akkor marad még 31 millió, azaz jobbhátvéd érkezni nem fog Nolito|Gameiro miatt
Igazi hülye vagyvisca el barca írta:hát nem tudom, 22 éves. mit gondoltok, meg fogja oldani 10 évre a posztot? 8 év múlva már 30 éves lesz....Tromort77 írta:Jár a vezetőségnek a pacsi. Umtiti 25ért baromi jó vétel és örülhet mindenki, végre fiatal védőt igazoltunk.
Mascherano 32 éves... A 25 millió szerintem elfogadható ár. Végre nem 30 éves hátvédet vettünk kicsivel kevesebbért. Én örülök, szerintem drága se volt.visca el barca írta:hát nem tudom, 22 éves. mit gondoltok, meg fogja oldani 10 évre a posztot? 8 év múlva már 30 éves lesz....Tromort77 írta:Jár a vezetőségnek a pacsi. Umtiti 25ért baromi jó vétel és örülhet mindenki, végre fiatal védőt igazoltunk.