Én örülök az új srácnak, bár a nevét szokni kell még...

Őszintén megvallva csak összefoglaló videókat láttam róla, az alapján pedig még engem is el lehetne adni valamelyik csapatba, szóval csak megérzéseimre hagyatkozhatok...erős, fiatal, tehetséges srác, és a jelenlegi piaci viszonyok között 25 nem sok érte. Pozitív, hogy ha beválik, akkor 2-3 évnél hosszabb ideig is lehet vele számolni.
A védelem kezd kész lenni, mivel jobbra Alves helyére biztosan nem veszünk senkit. Sokszor én is megszóltam a brazilt, de azért nagy űrt hagy maga után. Igaz tavaly Vidalt úgy hoztuk, hogy sokan már azt vizionálták, hogy kiszorítja Alvest, de minimum azt, hogy alapos küzdelemre készteti. Szóval a tehetség benne van, csak ugye valamiért LE mellőzte. Nyilván ha semmilyen szinten nem számolna vele, akkor elengedné, mert az árából hozhatna olyat is, akit emberszámba vesz. Tavalyhoz képest viszont van egy bizonyított Sergi Robertónk, aki szintén képes jobb védőt játszani. Bár nem lennék csalódott, ha hoznánk Vidal mellé egy klasszikus jobb oldali védőt, de ugye a piac szűk, a pénz kevés...
Középen Masc, Piqué maradt, sőt jött egy Umtiti is. Itt van még egy Vermalenünk, akiért imádkozom, hogy ne sérüljön meg a válogatottnál, jussanak minél tovább és hátha felveri egy kicsit a saját árát. De én őt adnám el Matyi helyett, mivel azért Verma ritkábban bevethető...
Balon meg ott van Alba és akár Umtit vagy Matyi is néhány meccsre.
A legjobb az lenne, ha egy univerzális, jobbon és balon is játszani tudó játékost tudnánk venni.
Amiben bízom, hogy Adriano és Douglas megy, valamint Verma is.