Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez olyan egyertelmu volt, hogy le se irtam..PCsabi írta:Takuma Asano?palesz77 írta:Martial, Rashford, Origi, Batshuayi. Lesz pár fiatal csatár a PL-ben jövőre, akiket követni fogok..
Takuma Asano?palesz77 írta:Martial, Rashford, Origi, Batshuayi. Lesz pár fiatal csatár a PL-ben jövőre, akiket követni fogok..
Ebből is látszik hogy Emery nem egy szint Blancal.etooka9 írta:26m € volt, az nem is sok érte szerintem. Eddig elég okosan igazolt a psg.PCsabi írta:Paris Saint-Germain have signed Grzegorz Krychowiak from Sevilla on a 5-year deal. (Source: @PSG_English)
Bob, VEB, csak hogy forogjon az a tőr a szívetekben..Tromort77 írta:Official: Michy Batshuayi has signed for Chelsea.
Wow.
Lehet az új Drogba? Képessége megvan hozzá, szurkolok neki.Tromort77 írta:Official: Michy Batshuayi has signed for Chelsea.
Wow.
26m € volt, az nem is sok érte szerintem. Eddig elég okosan igazolt a psg.PCsabi írta:Paris Saint-Germain have signed Grzegorz Krychowiak from Sevilla on a 5-year deal. (Source: @PSG_English)
Tobias88 írta:Chelsea idén nem lesz szerintem annyira erős, nincsenek pletykák, lehet Abramovics se akar már annyit költeni, ki tudja.
Pedig sajnos valóban ez volt az igazság. Eladott labdák, kevés párharc, Hazardról nagyon csúnyán lepattant. Nagyon gyenge meccse volt és tényleg megették őt. De érthető is, mert negyedik meccs volt rövid időn belül és nem ilyen tempóhoz szokott. Kondíció nyilván fejleszthető, de mikor szó van arról ki mennyit fizet Ádámért ez is bőven benne van, hogy fizikálisan nem áll ő még teljesen készen. Tehetséges játékos, de sok meló van még vele, ez a nyilatkozat meg hűen tükrözte, hogy milyen volt a belgák ellen, egyelőre kevés.Varatrix írta:„Nem igazán fogta meg a szemem. Belgium ellen láttam, és nagyon szenvedett, főleg fizikailag. Kétségtelen, hogy nem szabadott volna végig játszania a meccset. Olyan a felépítése, mint egy juniornak, így nehéz helyzetbe kerülnie, és kétségeim vannak, hogy megállja-e a helyét a párharcokban” – mondta a 68 éves szemüveges Larqué.
NSO Nagy Ádám Marseille-be igazolásának okán.
Az ilyen mondatokat viccnek szánják? Mert szerintem csak magukat járatják ha ilyeneket írnak. valaki kritizálni merte a mi Ádámunkat.
Amúgy mondjuk a kondíció és a fizikum ami pont hogy javítható, ha technikailag/játékinteligenciában lenne kifogásuk azt megérteném
Nem véletlenül nem erőltetik a Belgák sem a válogatottban.Veidt_madridista írta:Klopp jateka elol a sok mozgasra, gyors passzjatekra epul. Nem veletlenul panaszkodott kinevezeskor hogy rossz a jatekosok fizikai allapota. Benteke ennek a stilusnak pont a szoges ellentete. Buta, angol hustorony.
Igazából Mané az nem klasszikus center mint pl, Benteke, ő inkább szélső, szóval érkezhet a kezdőbe és nem feltétlen Bentekét fogja kilökni, bár jobban tetszik a Sturridge/Origi elképzelés.Petr írta:Ezzel az igazolással viszont gyanús, hogy Benteke másik csapat után nézhet. Egyébként sem illik teljesen Klopp elképzeléseibe, a presszióban milliószor jobb Origi, ráadásul a játék azon elemeiben is felülkerekedik, amit a német mester még elvár.
Nem gondolom, hogy Mané a kezdőbe érkezne, majd meglátjuk. Klopp nem szokott vaktában lövöldözni.
Fene tudja!Klopp lehet az egész játékot megváltoztatja.Szerintem nem biztos hogy mellé nyúl.Nem tudjuk mit akar.Nero. írta:Nem rossz a szenegáli,de ilyen igazolásokkal jövőre se lesznek benne a 4be.roby122 írta:Sadio Mané
Southampton -> Liverpool