Nero. írta:Komoly, hogy elvertünk erre a noname mukira egy 30 millát, úgy hogy itt van Mathieu (már elmondtátok hatvanhétszer hogy mennyire nulla, még egyszer nem kell) és Vermalen is aki eddig az EBn hibátlan, de támadónk és jobbhátvédünk még mindig nincs.
Nagyon rossz érzéseim vannak a következő szezonnal kapcsolatban. Pláne hogy a rivális edzőjének van annyi esze hogy a túlértékelt Pogba helyett nagyon okosan Kantét viszi el.
Azért eret még ne vágj magadon
Vettünk 40-ért tutira Arda Turant, meg kb 90-ért tutira Ibrahimovicot, láttuk mi lett belőle. Nem neked szól, de nem értem mi a bonyolult abban, h nekünk mindig lutri igazolni, legyen az máshol tökig befutott 100 milliós játékos, vagy "noname" 10 milliós, mindkettőre van bőven pozitív és negatív példa is.
Lehet, h én tudom rosszul, de az átigazolási szezon még minimum 1 hónap, zajlik az EB, de egyesek júniusban sírnak, h ide meg ide, ezt meg ezt a játékost nem vettük meg, komolyan nem értem. Példaként felhozni a Realt az igazolások témában meg a paródia kategória, náluk több pénzt kevesen szórtak el feleslegesen.
Jönni fog szélső védő meg csatár is, bár utóbbi felesleges, mert 1 percet nem fog pihenni a szezonban az MSN. Aki épeszű és játszani akar, az nem jön ide csatárnak, erre Munir egyébként tökéletesen megfelel.