noname-t leigazolta a Barca?Nero. írta:Komoly, hogy elvertünk erre a noname mukira egy 30 millát

noname-t leigazolta a Barca?Nero. írta:Komoly, hogy elvertünk erre a noname mukira egy 30 millát
Igen, de az egy dolog hogy ki hol játszik és ki hogy játszik. Engem Abidalra emlékeztetett, valamivel gyorsabb nála azért. Ezért írtam, hogy nyugodtan ki lehet tenni szélre. Amúgy a Barcába fel alá futó mozgékony hátvédek valók, annak Abidal azért nem annyira felelt meg (az egyensúlyt adta meg inkább)S.Agüero írta:Tobias, Abidal szélső volt kezdetben, nem? Tehát ez most pont fordítva lenne.
Technikailag még el sem kezdődött, majd holnap fog és augusztus 31 az utolsó napja.recrea írta:Lehet, h én tudom rosszul, de az átigazolási szezon még minimum 1 hónap
Minden komolyabb tehetség ilyen árban mozog már, nincs mit tenni, ez van. Vermaelen pedig hiába csinált eddig 4 jó meccset az EB-n (ellenünk mondjuk pont a csapata leggyengébbje volt szerintem), bármikor lesérülhet fél évre. Egyszerűen nem lehet rá számítani, el kell adni. Szerintem jó lesz ez a Mascherano, Pique, Mathieu, Umtiti négyes, mindenki megkapja majd a maga perceit.Nero. írta:Komoly, hogy elvertünk erre a noname mukira egy 30 millát, úgy hogy itt van Mathieu (már elmondtátok hatvanhétszer hogy mennyire nulla, még egyszer nem kell) és Vermalen is aki eddig az EBn hibátlan, de támadónk és jobbhátvédünk még mindig nincs.
Ja, hogy francia?! Akkor hogy fogunk mi magyarok neki szurkolni?visca el barca írta:rami amugy eltiltott, lehet h vasárnap ő játszik a védelemben és nem mangala, lehet néznirecrea írta:Ráadásul néger és lehet az asszonyt is veri.
Es bakker meg fiatal is, szerintem megint egy 30+os védő kellett volna, az tutibb befektetés 20 millaert. Hátha másfél evet bírna!recrea írta: Ráadásul néger és lehet az asszonyt is veri.
én ilyet már le sem mertem írni, mert meglincselnének itt néhányan. az is lehet, hogy az ősei miatti bosszúból rabszolgákat tart.recrea írta:Ráadásul néger és lehet az asszonyt is veri.
Ráadásul néger és lehet az asszonyt is veri.visca el barca írta:az még hagyján h noname, de milyen hülye neve van... umtiti... ilyen névvel nem lehet valaki jó játékos. jó, hogy nem ungabungának hívják....Nero. írta:Komoly, hogy elvertünk erre a noname mukira egy 30 millát
az még hagyján h noname, de milyen hülye neve van... umtiti... ilyen névvel nem lehet valaki jó játékos. jó, hogy nem ungabungának hívják....Nero. írta:Komoly, hogy elvertünk erre a noname mukira egy 30 millát
Azért eret még ne vágj magadonNero. írta:Komoly, hogy elvertünk erre a noname mukira egy 30 millát, úgy hogy itt van Mathieu (már elmondtátok hatvanhétszer hogy mennyire nulla, még egyszer nem kell) és Vermalen is aki eddig az EBn hibátlan, de támadónk és jobbhátvédünk még mindig nincs.
Nagyon rossz érzéseim vannak a következő szezonnal kapcsolatban. Pláne hogy a rivális edzőjének van annyi esze hogy a túlértékelt Pogba helyett nagyon okosan Kantét viszi el.
Legalább igazolunk valami fiatal hátvédet, remélhetőleg nem sülünk be vele mint Csigrinszkivel. Lyon amúgy nagyon jól jár így, mert szerintem áron felül adja el Umtiti-t és ingyen hoz helyére egy kifejezetten jó hátvédet. Gondolom majd csak az EB után lesz bejelentve (pl az orvosi vizsgálat miatt is). Amúgy a 30 millió az 30 + bónuszok (irreális) vagy a korábban emlegetett 20 + bónuszok?tatesz1990 írta:A L'Équipe szerint 30M €-ért igazol a Barcához Umtiti! Helyette a Lyon ingyen szerezte meg N'Koulout!!!!
Videókat elnézve kb annyira, mint Abidal. Szóval adott esetben simán kimehet szerintem balra.S.Agüero írta:Abidal 2 lehet belőle.![]()
Szélen amúgy bevethető?
a sport, meg a mundo is főcímben hozza a megegyezést, szóval innen kb 99%-ra veszem h jön.tatesz1990 írta:A L'Équipe szerint 30M €-ért igazol a Barcához Umtiti! Helyette a Lyon ingyen szerezte meg N'Koulout!!!!
bazz... most látom h megvették n'koulout...palesz77 írta:Umtiti elvileg 30-ért lesz a miénk. Igazoltak is már a helyére, úgyhogy most már aztán tényleg csodának kéne történnie ahhoz, hogy ne jöjjön.
Valami indoklás esetleg, hogy miért lesz totál csőd?Samper írta:Denis még véletlenül se fog beválni. Kár a helyért, amit elfoglal.
Denis még véletlenül se fog beválni. Kár a helyért, amit elfoglal.roby122 írta:, remélem Ardat is minél hamarabb viszik. Nálam teljesen leszerepelt, a szezonban, meg ugye az EB-n is, persze még egy fél évet adnék neki, de ha januárig nem mutat semmit, akkor felőlem mehet isten hírével.
André Gomesről meg írtuk már, hogy egy tehetséges játékos, de ha véletlenül beválik Denis akkor felesleges.
Pont arról beszélek, hogy nem a leghatékonyabbak az átigazolásaink. Monchi pont ezekért felelt Sevillában és ezekért fog majd valahol máshol is. Én csak arra utaltam, hogy ez a máshol miért ne lehetett volna Barcelona?tatesz1990 írta:Az elmúlt években sajnos sok igazolás vagy rosszul sült el, vagy szabálytalan/kétes dolgokat tartalmaz, vagy kútba esett mielőtt megköttetett volna. Bennem már régebben is felmerült a kérdés, hogy talán nem a megfelelő emberek intézik ezeket az ügyeket.
A klub szerintem jól járt volna, ha ad egy esélyt például a Sevillát pont most elhagyó Monchinak, aki egy nagyon jó szakember. Gondoljunk csak arra, milyen játékosokat igazolt Sevillába, milyen összegekért. Ide is jó páran kerültek az évek alatt közülük. Ez neki is egy nagy kihívás lett volna, szakmailag a legfelsőbb szintre jutott volna. Nem hiszem, hogy a mostaniaknál rosszabb lehetne, sőt...