palesz77 írta:Ezt akartam kérdenzi, hogy nem most ment fel 2 kh a Juvenilből a B-be véletlenül?

Tarín végigjátszotta a szezont konkrétan, gondolom nem azért, mert olyan rossz volt, és akkor így lesz 5 védő 2 posztra? Értem én, hogy ifiket kell kinevelni, de a kevés játék senkinek nem előnye, mintha egyszerre 5 fiatal középpályást akarnánk beépíteni Ini helyére..
Hivatalos bejelentés még nem volt, de Gerard Romero szerint (szóval a dolog szinte biztosra vehető

) Campeny és Vilanova fog végül felkerülni Tarín és Borja mellé. Utóbbi kettő (főleg Tarín) elég jól teljesített tavaly, Campeny és Vilanova is korrekt meccseket hozott a Juvenil A-ban, szóval szerintem már ez a négy ember is bőven elég lenne arra a két posztra, még nehéz is lenne megfelelően elosztani a játékperceket...
Arra tudok még gondolni, amiről Romero írt nemrég: elképzelhető, hogy lesz néhány olyan Juvenil A-játékos, aki az előszezont végigcsinálja a B-vel, aztán kölcsönbe távozik egy másik (valószínűleg szintén harmadosztályú) spanyol csapathoz a rendszeres játéklehetőség érdekében. Talán Gerard Lópezék úgy gondolkodnak, hogy
- Tarín és Borja helye biztos
- jön melléjük Marlon
- Campeny és Vilanova az előszezont a csapattal tölti, aztán egyikük távozik kölcsönben
És így lesz meg a négy ember a két posztra (abban az esetben, ha Costával és Justével már nem számolunk.)
palesz77 írta:Többiekről nincs hír? Ezzel kiszorítja mondjuk Tarínt legalább..?

Igen, annak én is örülnék...

Nincs amúgy, Samperről írnak csak egyelőre, de hát az ő csatlakozása eddig is biztosra vehető volt. Illetve José Suárez lesz még felhívva elvileg, valamint Aleñá, de erről szerintem volt már szó itt korábban. A többiekről nem igazán írtak a katalánok mostanában, de én azért reménykedek még egy Tarín-Kaptoum-Mujica pakkban.