Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaj, akkor világos. Így biztos nem kell, de nem is baj. Köszi szépen!palesz77 írta: 2015-ös, nem hiszem, hogy ő kéne nekünk..
„Ajánlgatták nekem a magyar állampolgárságot, de nem fogadtam el. Nem is gondolkoztam ezen a lehetőségen, eldöntöttem, hogy szlovák válogatott akarok lenni. Egyértelmű, hogy a szlovák nemzeti csapat sikeresebb, és mentálisan is nagy különbség van a két válogatott játékosainak hozzáállásában. A nagyobb küzdőszellem, akaraterő az eredményeken is meglátszik" – válaszolta a Zsolnára szerződő futballista. - NSOfanbarca írta:Bénes László
Nem tudom, hogy lehetne-e belőle magyar válogatott játékos, a nevéből kiindulva igen. Csak hát, tudjuk, hogy a szlovákoknál nem olyan egyszerű a helyzet, mint itt, Erdélyben, s kérdés, ő hajlana-e erre.
Szerintem ez inkább azért van, mert az előbb emlitett helyekről (még sorolhatnánk a spanyolt is) több nagy tehetség került ki az elmúlt években, mint magyar.visca el barca írta:ezek szerint mégsem értedfanbarca írta:Én értem, hogy Svájc nem Magyarország, Basel nem Fradi, de akkor is.ennyit jelent, hogy honnan származol. ha X játékos horvát, szerb, svájci alapból 5-10 akkora árról indul mint egy nevesincs magyar.
ezek szerint mégsem értedfanbarca írta:Én értem, hogy Svájc nem Magyarország, Basel nem Fradi, de akkor is.
Nézd meg a horvát és szerb utánpótlásképzést...Bob_Marley írta:Ennek szerintem nagyon egyszerű a magyarázata, mégpedig hogy egy jó EB szereplés még nem győzi meg egy vásárló klubbot, hogy adott játékos valóban tud hozni egy olyan szintet, ami megér 20 millió eurót. Nyilván egy Benfica tud ilyennel játszani és ezért is igazol oclsón, mert ha nem jön be akkor mi van? Semmi, van másik 30 játékosuk. Viszont egy Embolo vagy bárki a Baselből évek óta nemzetközi kupákban edződött emberek, utánpótlás tornákon szereplő emberek, akik reflektorfényben vannak. Egész egyszerűen a piaci értéke magasabb, mert ismertebb, ez nem jelenti azt, hogy mindig jobb játékos is lenne természetesen.Nagy Ádámért meg maximum 2 millió eurót fizethetnek, holott sokkal többet tett ezen az EB-n, mint a "svájci" ()? Én értem, hogy Svájc nem Magyarország, Basel nem Fradi, de akkor is.
Ennek szerintem nagyon egyszerű a magyarázata, mégpedig hogy egy jó EB szereplés még nem győzi meg egy vásárló klubbot, hogy adott játékos valóban tud hozni egy olyan szintet, ami megér 20 millió eurót. Nyilván egy Benfica tud ilyennel játszani és ezért is igazol oclsón, mert ha nem jön be akkor mi van? Semmi, van másik 30 játékosuk. Viszont egy Embolo vagy bárki a Baselből évek óta nemzetközi kupákban edződött emberek, utánpótlás tornákon szereplő emberek, akik reflektorfényben vannak. Egész egyszerűen a piaci értéke magasabb, mert ismertebb, ez nem jelenti azt, hogy mindig jobb játékos is lenne természetesen.Nagy Ádámért meg maximum 2 millió eurót fizethetnek, holott sokkal többet tett ezen az EB-n, mint a "svájci" ()? Én értem, hogy Svájc nem Magyarország, Basel nem Fradi, de akkor is.
Állítólag Dzsudzsi ára most 3-4 millióról megint 12 millióra szökellt. Nem tudom, mennyire lehet reális (talán nso-n olvastam), de tudjuk, hogy a Hertha nem szeret költekezni.davi10 írta: Hát annak Dárdai is örülne, tavaly nagyon kevesen múlott, hogy Dzsudzsi ne igazoljon a Herthába, sajnos nem jött össze ezért volt "vészmegoldás" a Bursaspor.
Hát annak Dárdai is örülne, tavaly nagyon kevesen múlott, hogy Dzsudzsi ne igazoljon a Herthába, sajnos nem jött össze ezért volt "vészmegoldás" a Bursaspor.mvik írta:üdv. én annak örülnék ha Dárdai vinne egy párat a Herthához (pl. Nagy, Dzsudzsi, Fiola, Lang, Kádár)
Renato Sanchez helyére vinnék, szerintem játszana is akkor eleget. Dárdai se tenné be csak azért, mert magyar, ott még komolyabb konkurenciája is lenne állítom, ha nem megy el senki a kezdőjükből. Marseillest is nagyon rebesgetik most amúgy, na ott viszont tényleg lenne konkurencia bőven, nem tudom mennyire lenne az jó választás..mvik írta: szép az h Nagy iránt érdeklődik a Benfica, de ahhoz nagyon jól kell teljesítenie h ott kezdő lehessen, márpedig neki most az a legfontosabb h játsszon.
Azt hiszem a rendezőnek az előzò filmje ( magyar futball 91.perc) pont ezzel az utánpótlási gondokkal foglalkozik.Bob_Marley írta:Kismartoni útra és látom a gyerekeken, hogy lennének nagyon ígéretes játékosaink, de mégis elvesznek a süllyesztőben és az
Azért nem teljesen, első meccse az Angolok ellen volt az új Wembleybe, és az oroszokkal is volt akik akkoriban még jók voltak.herlius írta:Azért az Egervárival elért "fejlődést" nagyban árnyalja az a tény, hogy akkoriban elég sok gyenge vagy közepes ellenfél ellen játszottunk barátságos meccseket.
Sajnos az utolsó mondatod elsősorban nem Egervári dícsérete, hanem a hazai szakma kritikája. Ebből a posványból ugyanis ennyi is elég a felemelkedéshez. Mint ember, semmi bajom nincs vele, biztosan jó beszélgetőpartner egy vacsoránál. Viszont a szakmai hozzáértése eléggé behatárolt, ezt elsősorban a nemzetközi klubszereplései érzékeltetik a legjobban. Hogy a válogatottnál 1-2 ember jobb formája és remek megmozdulása többször kihúzta a csávából, az egy dolog, de amikor már elpártolt a szerencse, kőkeményen előjöttek a szakmai hibák.messideco írta:Nem védem minden áron én sem Egervárit, a filmből is kijött amit mindenki kritizált. Tény, hogy érti a dolgát, a válogatott alapját ő tette le, Pintér mikor kezdte visszahozni a Rudolf-féle kutyaütőket, hát gyakorlatilag Feröer előtt végeztünk volna max...
A két megalázó vereség sajnos -joggal- lerombolta a nimbuszát, de még mindig a top edzők között van Magyarországon.
Ez az a mondatrész, ami valamilyen szinten valós, és a legszomorúbb dolog a magyar labdarúgásban. Az, hogy egy inkompetens Egervári tényező lehet nulla szakértelemmel és motivációs képességgel, az a legalja.messideco írta:még mindig a top edzők között van Magyarországon.
Azt elismerem, hogy ennek a válogatottnak kellett a Dárdai féle mentalitás és a videókból látszódott, hogy Egervári már bőven belefáradt ebbe és nem tudott semmiféle pluszt adni a csapatnak. DE az utolsó két meccse alapján megítélni őt óriási hiba. Hosszú évek után nála kezdett el a válogatott reménykeltően játszani, vele kezdtük el hozni stabilan a harmadik helyeket a selejtezőkben. Sanyi bácsival vertük meg itthon és ikszeltünk idegenben a törökökkel, megvertük itthon a svédeket, Amszterdamban egy olyan játékkal kaptunk ki 5-3-ra (óriási balszerencsével) amelyet a Dárdai csapat se tudott überelni, óriási meccs volt. Ezeket mind nálunk magasabban jegyzet csapatok ellen sikerült elérni.A fentebb felsorolt eredményeknek köszönhetően kerültünk a második kalapba és ezért is kerültünk egy ilyen könnyű csoportba ahol megint csak harmadikok lettünk úgy, hogy a legnagyobb esélyest elintézték egy edzőváltással. Dárdaival például egy olyan csapatot se tudtunk megverni akik papíron erősebbek nálunk. És ha megnézzük, Dárdai és Storck hozta a szokásos harmadik helyet ami ezúttal köszönhetően a bővítésnek már pótselejtezőt ért ( ne felejtsük el, hogy Egervárinál az első ment tovább a második pedig selejtezett). Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy minden Egervárinak köszönhető és Dárdai csak beleült a jóba. Ennek a csapatnak kellett egy Dárdai típusú edző aki hozta magával a német precizitást. A filmből teljesen jól látszódott a minőségbeli változás a Dárdai és az Egervári korszakhoz képest. Csupán arra szeretném rávilágítani a figyelmet, hogy az Egervári korszaka bőven nem egy sötét időszak volt a válogatott életében.Barcaforever írta:.....
Fú nagyon szánalmas volt, az a taktikai utasításnak szánt akármi, amit Egervári akart adni a játékosoknak.hajnesz írta:1-0ra vezetünk a félidőben, erre Egervári:Alfa írta:Mindenkinek ajánlani tudom a Még 50 perc című dokumentumfilmet, egyrészt nagyon jól ráhangolja az embert az EB-re másrészt baromira érdekes meglátni, hogy mi zajlik le egy öltözőben.
Én nagyon bírtam/om Egervárit és még mindig tartom, hogy azok a változások amelyek eljuttatták idáig a válogatottat az már nála beindultak ergo neki is szerepe volt ebben a kijutásban. Viszont ez a film megmutatta, hogy az Egervári típusú edzőknek az ideje lejárt. Az, hogy nem motiválta csapatot azt én nem tartom hibának hisz nem mindegyik edző hajszolja üvöltve a csapatát, de ami taktikai utasítások címszóval elhangoztak nála az esküszöm, hogy már nekem volt kínos. Megye 2-ben is kb ilyen utasítások hangzanak el. Hiába ért el szép eredményeket a vége felé már nagyon belefásult a kapitánykodásba, ez látszott is a filmben. Dárdainál és utána Storcknál is egészen más volt a légkör illetve a taktikai utasítások és a technika használatában is előreléptek. Sajnos egervári nem tudott haladni a korral így a hihetetlenül gyorsan fejlődő futball lehagyta őt.
Azt nagyon sajnálom, hogy Pinyőnél nem forgathattak, szívesen elnéztem volna őt a mágnestáblánál.
"Ha igy folytatjuk, valószinüleg meg tudjuk nyerni a meccset"
Köszi, az nekem patentVeidt_madridista írta:Csak nCore-on lattam fent.recrea írta:Elérhető valahol ez a film?
1-0ra vezetünk a félidőben, erre Egervári:Alfa írta:Mindenkinek ajánlani tudom a Még 50 perc című dokumentumfilmet, egyrészt nagyon jól ráhangolja az embert az EB-re másrészt baromira érdekes meglátni, hogy mi zajlik le egy öltözőben.
Én nagyon bírtam/om Egervárit és még mindig tartom, hogy azok a változások amelyek eljuttatták idáig a válogatottat az már nála beindultak ergo neki is szerepe volt ebben a kijutásban. Viszont ez a film megmutatta, hogy az Egervári típusú edzőknek az ideje lejárt. Az, hogy nem motiválta csapatot azt én nem tartom hibának hisz nem mindegyik edző hajszolja üvöltve a csapatát, de ami taktikai utasítások címszóval elhangoztak nála az esküszöm, hogy már nekem volt kínos. Megye 2-ben is kb ilyen utasítások hangzanak el. Hiába ért el szép eredményeket a vége felé már nagyon belefásult a kapitánykodásba, ez látszott is a filmben. Dárdainál és utána Storcknál is egészen más volt a légkör illetve a taktikai utasítások és a technika használatában is előreléptek. Sajnos egervári nem tudott haladni a korral így a hihetetlenül gyorsan fejlődő futball lehagyta őt.
Azt nagyon sajnálom, hogy Pinyőnél nem forgathattak, szívesen elnéztem volna őt a mágnestáblánál.