bazz... most látom h megvették n'koulout...palesz77 írta:Umtiti elvileg 30-ért lesz a miénk. Igazoltak is már a helyére, úgyhogy most már aztán tényleg csodának kéne történnie ahhoz, hogy ne jöjjön.

bazz... most látom h megvették n'koulout...palesz77 írta:Umtiti elvileg 30-ért lesz a miénk. Igazoltak is már a helyére, úgyhogy most már aztán tényleg csodának kéne történnie ahhoz, hogy ne jöjjön.
Valami indoklás esetleg, hogy miért lesz totál csőd?Samper írta:Denis még véletlenül se fog beválni. Kár a helyért, amit elfoglal.
Denis még véletlenül se fog beválni. Kár a helyért, amit elfoglal.roby122 írta:, remélem Ardat is minél hamarabb viszik. Nálam teljesen leszerepelt, a szezonban, meg ugye az EB-n is, persze még egy fél évet adnék neki, de ha januárig nem mutat semmit, akkor felőlem mehet isten hírével.
André Gomesről meg írtuk már, hogy egy tehetséges játékos, de ha véletlenül beválik Denis akkor felesleges.
Pont arról beszélek, hogy nem a leghatékonyabbak az átigazolásaink. Monchi pont ezekért felelt Sevillában és ezekért fog majd valahol máshol is. Én csak arra utaltam, hogy ez a máshol miért ne lehetett volna Barcelona?tatesz1990 írta:Az elmúlt években sajnos sok igazolás vagy rosszul sült el, vagy szabálytalan/kétes dolgokat tartalmaz, vagy kútba esett mielőtt megköttetett volna. Bennem már régebben is felmerült a kérdés, hogy talán nem a megfelelő emberek intézik ezeket az ügyeket.
A klub szerintem jól járt volna, ha ad egy esélyt például a Sevillát pont most elhagyó Monchinak, aki egy nagyon jó szakember. Gondoljunk csak arra, milyen játékosokat igazolt Sevillába, milyen összegekért. Ide is jó páran kerültek az évek alatt közülük. Ez neki is egy nagy kihívás lett volna, szakmailag a legfelsőbb szintre jutott volna. Nem hiszem, hogy a mostaniaknál rosszabb lehetne, sőt...
jó, csak aki a sevillának 5 millió, az nekünk tuti 20 lenne ismerve félelmetes igazoláspolitikánkattatesz1990 írta:Csakhogy ez az ember nem nagyon szokott melléfogni. Ha mégis, akkor jóval kisebb összeget bukik, mint a Barca!visca el barca írta: inkább arra gondolj, hogy a sevilla egy teljesen más szint. ha ott nem jön be egy igazolás, max elbuknak két bajnokit. ott belefér, itt nem.
Csakhogy ez az ember nem nagyon szokott melléfogni. Ha mégis, akkor jóval kisebb összeget bukik, mint a Barca! Azt mondod, hogy az egy más szint? Úgy emlékszem, hogy előszeretettel vásárolunk játékosokat arról a más szintről jóval többért, mint amennyiért ők ugyanazon játékost megvették!visca el barca írta: inkább arra gondolj, hogy a sevilla egy teljesen más szint. ha ott nem jön be egy igazolás, max elbuknak két bajnokit. ott belefér, itt nem.
inkább arra gondolj, hogy a sevilla egy teljesen más szint. ha ott nem jön be egy igazolás, max elbuknak két bajnokit. ott belefér, itt nem.tatesz1990 írta:Gondoljunk csak arra, milyen játékosokat igazolt Sevillába, milyen összegekért.
Alvest amikor jó formában játszott, másnak is nagyon nehéz pótolnia, nemcsak Robertonak, aki egyébként jó kis játékos. Legalábbis tavaly már megmutatta magát. Szóval akár működhet is a dolog.Yokozuna írta:Alvest nagyon nehéz lesz pótolni. Ilyen S.Robertos megoldásokat nem tudok elképzelni. Marad az, hogy oda igazolni kell.
Tobias88 írta:Sajnos csak kellene, mert szerintem nem fog jönni senki. Persze jobb SR mint mondjuk Oleguer volt, de azért egy szezont jobbhátvédként nem bíznék rá, viszont a vezetőség és LE úgy néz ki igenYokozuna írta:Alvest nagyon nehéz lesz pótolni. Ilyen S.Robertos megoldásokat nem tudok elképzelni. Marad az, hogy oda igazolni kell.
Sajnos csak kellene, mert szerintem nem fog jönni senki. Persze jobb SR mint mondjuk Oleguer volt, de azért egy szezont jobbhátvédként nem bíznék rá, viszont a vezetőség és LE úgy néz ki igenYokozuna írta:Alvest nagyon nehéz lesz pótolni. Ilyen S.Robertos megoldásokat nem tudok elképzelni. Marad az, hogy oda igazolni kell.
Hivatalos bejelentés még nem volt, de Gerard Romero szerint (szóval a dolog szinte biztosra vehetőpalesz77 írta:Ezt akartam kérdenzi, hogy nem most ment fel 2 kh a Juvenilből a B-be véletlenül?Tarín végigjátszotta a szezont konkrétan, gondolom nem azért, mert olyan rossz volt, és akkor így lesz 5 védő 2 posztra? Értem én, hogy ifiket kell kinevelni, de a kevés játék senkinek nem előnye, mintha egyszerre 5 fiatal középpályást akarnánk beépíteni Ini helyére..
![]()
Igen, annak én is örülnék...palesz77 írta:Többiekről nincs hír? Ezzel kiszorítja mondjuk Tarínt legalább..?
Ezt akartam kérdenzi, hogy nem most ment fel 2 kh a Juvenilből a B-be véletlenül?Gareth Tello írta:Újabb brazil gyerek a semmiből, miközben a B-ben bőven van elég tehetséges középhátvéd...
Többiekről nincs hír? Ezzel kiszorítja mondjuk Tarínt legalább..?Gareth Tello írta: A Sport szerint a klubnál úgy érzik, hogy Marlon - tehetsége alapján - akár a nagycsapathoz is csatlakozhat a közeljövőben, és arra is van esély, hogy velük töltse majd az előszezon egy részét.
Umtiti a Lyonban kezdo evek ota, a Tottenhamnak lott egy irdatlan nagy golt anno, jol fejel, jo aranyban nyeri a parharcait, jol passzol, jo fizikumu es gyors. A kerdes ugye csak az, hogy magasabb szinten mennyire tudna magat hozni. De ez meg csak akkor derul ki, ha itt van. Viszont nem 1 szezonos jatekos, meg ha nem is volt eddig a sajto kereszttuzeben.Nero írta:...
Ha belegondolsz mashoz nem is tudott nyulni igazabol. Szezon elejen Verma ep volt, akkor tobbet is jatszott Matyinal, azta leserult, rajta kivul meg csak Bartra volt, akiben nem bizik.tatesz1990 írta:...
Nekem sajnos van egy olyan érzésem LE eddigi viselkedése, tettei alapján, hogy neki egyértelműen Mathieu az első számú tartalék és nem tűnik úgy, hogy ezen változtatni szeretne. Hiába voltak néha egészen hajmeresztő dolgai, mégis ha tehette, mindig őt dobta be, ha a kezdő kettős helyére. Én személy szerint nagyon nem kedvelem Mathieut (már mikor ide került se örültem neki), így örülnék, ha az új védővel másképp lenne, mint eddig volt!palesz77 írta: Persze lehet azon agyalni, hogy miért történt ami Bartrával, engem is idegesít, de már teljesen felesleges, elment, lezárult az itteni korszaka.. Viszont attól még, hogy ő így járt, nem fog az összes védő padra kerülni szerintem Matyi miatt.