Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
tatesz1990
Jugador del Barça

2016.07.06. 20:41:18

Veidt_madridista írta: Miért lenne hamis kilences? Aguero lesz a csatár továbbra is.
Ismered a hamis kilences rendszert? Agüero egyébként sem erőcsatár. Neki ez a szerep inkább fekszik! Vagy az, mikor egy középcsatár van mellette/előtte!
Egyébként Pep annak idején Messit is a hamis kilences posztján játszatta! Szerintem a Cityvel hasonlót próbál majd!
Visca el Barca! =D>
Veidt_madridista
Madridista

2016.07.06. 17:26:38

tatesz1990 írta:Guardiola 4-3-3-as hamis kilenceses játékot akar játszatni a Cityvel?
Nekem nagyon arra utal Gündogan és Nolito érkezése is!
Miért lenne hamis kilences? Aguero lesz a csatár továbbra is.
Kép
tatesz1990
Jugador del Barça

2016.07.06. 17:18:01

Guardiola 4-3-3-as hamis kilenceses játékot akar játszatni a Cityvel?
Nekem nagyon arra utal Gündogan és Nolito érkezése is!
Visca el Barca! =D>
PCsabi
aka Game90

2016.07.04. 15:56:59

visca el barca írta:érik a subotic-arsenal házasság is
Már kezdtem örülni, utána láttam, hogy Daily Star... :(

Leicester have agreed a deal to sign Ahmed Musa from CSKA Moscow for £16.6m [BBC Sport]

Manchester City have signed Ukrainian midfielder Oleksandr Zinchenko from FC Ufa. (Source: @ManCity)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.04. 11:47:25

érik a subotic-arsenal házasság is
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.07.04. 00:44:25

visca el barca írta:mkhitaryan :arrow: mu

99%

szerk, már hivatalos 42 millio euró
Nem tudom, hogy miért nem repült rá az Arsenal... Amúgy Mourinho mit fog kezdeni ennyi támadó szellemű játékossal? :D Mkhitaryan, Mata (bár ő valószínűleg megy), Depay, Rooney, Martial, Ibra, Rashford.

Amúgy Batshuayi-t is el tudtam volna képzelni nálunk, de hát természetesen lemaradtunk róla.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.03. 10:42:41

Success :arrow: Watford

Kíváncsi leszek rá, nem ügyetlen gyerek, PL szerintem feküdni fog neki, ott lehet butítani a védőket rendesen.. Azt sajnálom viszont kicsit, hogy elment a Granadából, egy üde színfolttal kevesebb a bajnokságban. Mondjuk itt a tulajok egy kézben vannak, lehet Penarandához hasonlóan rögtön el is adják - nála olvastam ilyet legalábbis -, de a Granada jelentősen gyengülni fog ezzel, az biztos.
Tromort77 írta:http://www.hitc.com/en-gb/2016/07/02/re ... internati/

A Soton vinné Nagy Ádámot. Bár kétlem, hogy Wanyama pótlására ő lenne a megfelelő ember, de szívessen megnézném a Sotonban. Ott rengeteget tudna fejlődni.
Clasie és Romeu személyében meg még társa is lenne a középpályán a focijához - őket ismerem csak onnan -, én is megnézném ott. Bár lehet nagy ugrás lenne így elsőre, és a portugál bajnokság jobb lenne még neki.. :-k Na mindegy, bárhogy is dönt, remélem nem a pénz miatt megy ahova, és sikerül egy szép karriert befutnia, én drukkolok neki nagyon.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.02. 12:58:26

mkhitaryan :arrow: mu

99%

szerk, már hivatalos 42 millio euró
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.07.01. 22:00:11

Ebben a vérszegény spanyol válogatottban ez nem nagy érdem. Attól mert itt nevelkedett még nem üti meg valaki a szintet. Kemény két meccset játszott a felnőtt csapatban.

Szerk:
https://twitter.com/howmuch_tweets/stat ... wsrc%5Etfw Feel the difference
tatesz1990
Jugador del Barça

2016.07.01. 21:51:26

Tromort77 írta:
tatesz1990 írta: Mármint a Celta Vigo-hoz képest. Nem hinném, hogy a legmagasabb szinten megállja a helyét, így értettem.
A válogatottból nem lógott ki lefelé, emellett pedig a Barcában nevelkedett, és egy kicsit játszott is. Szerintem megállja majd a helyét, mert az ő feladata az lesz, hogy Agüero alá dolgozzon, amire képes is. Abban igazad lehet, hogy nem valószínű, hogy ő fogja a City fontos meccseit eldönteni!
Visca el Barca! =D>
Tromort77

2016.07.01. 21:05:35

tatesz1990 írta: Egészen más szint?
Az meg egyértelmű, hogy miért ment a Cityhez Nolito, ahogy az is egyértelmű számomra, hogy miért van rá szükség ott!
Mármint a Celta Vigo-hoz képest. Nem hinném, hogy a legmagasabb szinten megállja a helyét, így értettem.
tatesz1990
Jugador del Barça

2016.07.01. 20:56:41

Tromort77 írta: Azért a Barca vagy egy City egészen más szint. De kíváncsi leszek rá a PL-ben, bár nagyon nem értem.
Egészen más szint?
Az meg egyértelmű, hogy miért ment a Cityhez Nolito, ahogy az is egyértelmű számomra, hogy miért van rá szükség ott!
Visca el Barca! =D>
PCsabi
aka Game90

2016.07.01. 20:19:10

Everton have signed goalkeeper Maarten Stekelenburg from Fulham on a 3-year contract. (Source: @Everton)

Everton have agreed a £30m deal for Belgium star Axel Witsel. Big signing. (Source: @SquawkaNews)
Tromort77

2016.07.01. 20:12:59

Örülök, hogy Nolito-t elvitték előlünk. Szerintem túl van hype-olva. Azért a Barca vagy egy City egészen más szint. De kíváncsi leszek rá a PL-ben, bár nagyon nem értem.

Palace meg nem szórakozik.
Townsend-t és Mandanda-t ma jelentették be. (Mandanda szerintem nagy igazolás. Nem is értem az Everton miért nem csapott le rá.)
Tomkins is elég valószínű, hogy aláír. Illetve már megállapodtak Benteke-vel is. Már csak a Pool-al kell alkuldozniuk.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.01. 13:26:10

ferninho írta:Nolito-->Manchester City 13,8 millió font.
link
Sztem ennyiért ajándék lett volna nektek, kell egy értelmes csere előre az MSN mögé és sztem Nolitonál sokkal jobb opciót, főleg ennyiért nem igen fog találni a Barca.
én nem értem mit sz*roztunk ennyit... "olcsó" is, jött is volna, LE-nek is szerelme... remélem fű alatt már meg van, hogy ki jön helyette...
Kép
ferninho
Madridista

2016.07.01. 13:16:37

Nolito-->Manchester City 13,8 millió font.
link
Sztem ennyiért ajándék lett volna nektek, kell egy értelmes csere előre az MSN mögé és sztem Nolitonál sokkal jobb opciót, főleg ennyiért nem igen fog találni a Barca.
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.30. 17:18:30

zlatan bejelentette a twitteren, hogy a MU-ba igazol
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.27. 11:43:21

A BBC értesülései szerint a „vörösök” mintegy 35 millió eurót fizetnek a Southamptonnak a szenegáli Sadio Mané játékjogáért.

A több poszton is bevethető, 24 éves Mané a 2015–2016-os kiírásban összesen 43 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 15-ször volt eredményes és kilenc gólpasszt osztott ki.

A transfermarkt.de piaci hírportál 20 millió euróra becsüli az értékét.

A 36-szoros szenegáli válogatott támadó hétfőn orvosi vizsgálaton vesz részt a Liverpoolnál.
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.06.26. 16:22:53

Tromort77 írta:Leírtam már mindent a témában. Én nem látok ellentmondást. Ez a rendszer nem jó, mert aránytalan, DE azt is látni kell, hogy 0-hoz közelít egy-két csapat reklámértéke és az a bevétel amit hoz. Ezért is vannak különbségek. Angliában sokkal árnyaltabb a kép, de az angol bajnokság jobban eladhatóbb.
Eladhatóbbá tették okosan a a korai időpontokkal...
Valószínűleg semmivel se érdekesebb a világon bárhol egy angol vagy egy spanyol alsóházi "rangadó" csak az egyiket látják hétről hétre, a másikat nem...
Tromort77

2016.06.26. 12:23:56

Leírtam már mindent a témában. Én nem látok ellentmondást. Ez a rendszer nem jó, mert aránytalan, DE azt is látni kell, hogy 0-hoz közelít egy-két csapat reklámértéke és az a bevétel amit hoz. Ezért is vannak különbségek. Angliában sokkal árnyaltabb a kép, de az angol bajnokság jobban eladhatóbb.
tatesz1990
Jugador del Barça

2016.06.26. 12:06:21

Tromort77 írta: Fair-nek nem fair, de müködő rendszer. Arról nem is beszélve, hogy oké, hogy mennyit kap a Barca és a Reál, de a bevételek nagy százalékát ők is hozzák.
Tromort77 írta: Egy szóval nem mondtam, hogy a spanyol rendszer jó, sőt....
...Azt is mondhatnánk, hogy spanyolban mindenki annyit kap amennyit érdemel. Akármennyire is nem fair mondat, de gazdaságilag valahogy így néz ki...
Némi ellentmondást érzek már a saját hozzászólásaidban is?! Akkor ez most így jó vagy nem?!
Tromort77 írta: A több pénztől még nem lesz megoldva semmi. Az önmagában nem fog fejlődést hozni. Annyi, hogy akkor a Valencia nem pár milláért vesz a ligán belülről játékosokat hanem már a kicsiktől is 10 milliókért vásárolnak. De a pénz önmagában nem hoz színvonalat és jobban eladhatóságot. Senki szerint sem fair ez a rendszer. De megfordítva fair az, hogy kb a két nagy hozza a liga bevételének a 60%-át és amit ők hoznak azt másoknak adnák? Atma szépen feljött, de kínában hány Atma mezest látsz? Hágy Getafe mezest? Hány Real mezest? Szép dolog az egyenlőség csak baromira nem egyenlők a klubbok reklámértékei sem. A távolságok túl nagyok, ezt aláírom.
Itt nem csak a felvásárlásokról beszélünk. Ne csak azt nézd, hogy mennyiért vesznek majd. A pénzt nem csak új játékosokra költik a klubok. Több pénzzel lehet infrastrukturális fejlesztéseket végezni, modernizálni, ami igenis nézőcsalogató lehet. A már meglévő játékosoknak versenyképes béreket lehet adni, így nem akarnak majd több pénzért Qatarba, az USA-ba vagy Kínába menni. Több pénzzel hatékonyabban kezelhetik az adósságaikat. Jobb szakembereket alkalmazhatnak minden területen. Komolyan PR munkát végezhetnek , ami Németországban, Angliában vagy épp az USA-ban bevett szokás. Megvan a körítés, jó szakemberek vannak, akik tudják, hogy lehet eladni egy terméket (jelenesetben az adott klub fociját)! Ez mind PÉNZ!!!!
Tromort77 írta:
De basszus, ha Te meg én limonádét árulunk a sarkon egy vállakozásban és én eladok 3-at amíg Te eladsz 35-öt akkor fair az, ha én igényt tartok 19-nek a bevételére? Hisz végülis együtt csináltuk, közös a vállakozás, nem csak a Tied. Nem reális. A spanyol bajnokság a két nagy miatt tart ott főként ahol. Ezért kapnak ekkora pénzeket. Persze ez már túlzás. De az is túlzás lenne ha egyenlőbben lenne elosztva. A frissen feljutó Alavés se kapjon már annyit mint a zsinorban több mint 10 éve ott levő csapat.
Igenis reális, hogy osztozzatok. Feltehetően azért van közös vállalkozásotok, mert egyikőtök sem lenne képes önállóan csinálni. Egymásra vagytok utalva.
Szerinted inkább az a realitás, hogy a Barca-Real kettős viszi a pénz igen nagy százalékát? Ne feledd, hogy azért tudnak bevételt generálni, mert meccseket játszanak. Igaz, hogy az emberek nagy része miattuk fizet, de nem egyedül játsszák a meccseket. Az fair, hogy ha Te ellenem játszol és elteszed a bevétel 95%-át? Szerintem nem, így előbb-utóbb azt mondom majd, ha én nem kapok 30%-ot, akkor játszhatsz egyedül. Arra nem hiszem, hogy sokan kíváncsiak lennének, de a semminek a 100%-a a Tiéd lehet!

Az meg újra elmondom, hogy ez a rendszer Angliában sem úgy működik, hogy mindenki egyenlően kap, csak ennél egyenlőbben!
Visca el Barca! =D>
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.25. 18:49:09

Na de várjál, mert te is én is az államhoz tartozunk ahogy itten is a Ligához és lehet én 35-ért adom, de több adót is kell utána fizetnem. Többet be kellene rakni a közösbe a nagyoknak.

Rosszul értettem, mert nem 35-ért hanem 35öt, de ugyanúgy többet fizetek érte. És azt meg megtárgyaltuk, hogy de a bevételt ők generálják, de akkor meg ezek szerint az angol modell kell rossz legyen, mert az meg totál kontraszt. De adózásánál se mondhatod, hogy bocsi kevesebbet fizetnék be közösbe, mert hát én generáltam a gazdaság x százalékát. Most pont hogy az van, hogy a nagyok hozzák úgymond a pénzt és nem adnak belőle másnak, akkor meg menjenek el azt mondom, mert egy Barcelonának ugyanúgy szüksége van a többiekre mint fordítva, mert abból generál pénzt, hogy meccs van.

szerk: oké, de adó mint bevétel generálás és utána lévő elosztás amiről szó volt. Egyébként pl major sportokban megtudják oldani, s a nézőszám generálás meg mint írtam pont hogy függ a bevételektől is. Most két különböző modell van, a spanyol bajnokság azért erősebb mert a jó csapatok a legjobbak, míg az angoloknál kiegyenlítettebb a mezőny. Az igazság szerintem valahol középen van és igenis fontosnak tartom, hogy a kis csapatok több TV jogdíjat kapjanak ezáltal lehetőségük legyen jobbakat igazolni. A nagyok a bevételeiket meg úgyis javarészt a nemzetközi jogdíjakból szerzik.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.06.25. 18:41:27

Bob_Marley írta:Szerkesztettem és találtam képet, nagy a kontraszt a bevételek aránya között és nem gondolom hogy pl több Bournemouth mezes ember van Ázsiában és mégse olyan brutálisan kevesebb arányosan mint egy Betis-Barcelona összehasonlítás. És direkt Betist írtam, akik egy tradicionális klub, Sevilla egy fontos város Spanyolországban. A rendszer nem fair, én is erről pofázok itten. :D Egységesebben és egyenlőbben kell elosztani a pénzeket.

De basszus, ha Te meg én limonádét árulunk a sarkon egy vállakozásban és én eladok 3-at amíg Te eladsz 35-öt akkor fair az, ha én igényt tartok 19-nek a bevételére? Hisz végülis együtt csináltuk, közös a vállakozás, nem csak a Tied. Nem reális. A spanyol bajnokság a két nagy miatt tart ott főként ahol. Ezért kapnak ekkora pénzeket. Persze ez már túlzás. De az is túlzás lenne ha egyenlőbben lenne elosztva. A frissen feljutó Alavés se kapjon már annyit mint a zsinorban több mint 10 éve ott levő csapat.

Szerk: Én nem írtam semmilyen adóról sem. Nem ez volt a mondandóm lényege. Angoloknál arányosabb mert a bevételt sem két csapat szerzi. Hanem mindenki eladható. Magas nézőszámot hoznak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tromort77 2016.06.25. 18:59:27-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.25. 18:36:59

Szerkesztettem és találtam képet, nagy a kontraszt a bevételek aránya között és nem gondolom hogy pl több Bournemouth mezes ember van Ázsiában és mégse olyan brutálisan kevesebb arányosan mint egy Betis-Barcelona összehasonlítás. És direkt Betist írtam, akik egy tradicionális klub, Sevilla egy fontos város Spanyolországban. A rendszer nem fair, én is erről pofázok itten. :D Egységesebben és egyenlőbben kell elosztani a pénzeket.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.06.25. 18:29:01

A több pénztől még nem lesz megoldva semmi. Az önmagában nem fog fejlődést hozni. Annyi, hogy akkor a Valencia nem pár milláért vesz a ligán belülről játékosokat hanem már a kicsiktől is 10 milliókért vásárolnak. De a pénz önmagában nem hoz színvonalat és jobban eladhatóságot. Senki szerint sem fair ez a rendszer. De megfordítva fair az, hogy kb a két nagy hozza a liga bevételének a 60%-át és amit ők hoznak azt másoknak adnák? Atma szépen feljött, de kínában hány Atma mezest látsz? Hágy Getafe mezest? Hány Real mezest? Szép dolog az egyenlőség csak baromira nem egyenlők a klubbok reklámértékei sem. A távolságok túl nagyok, ezt aláírom.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tromort77 2016.06.25. 18:39:18-kor.
Válasz küldése