Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem se fog elmenni,szerintem ő is tisztában vele ha címeket akar nyerni és nem csak francia bajnokságot és kupát akkor marad.recrea írta:Nyilatkozta valaki PSG részről, h leteszik a kivásárlási árat?
LG, Palesz is megadta a választ a miértekre. Ha megy, akkor legalább a 190-et húzzuk ki belőlük. De sztem nem akar ő menni, lesz itt neki pénz, ha nem papíron, akkor máshogy
Ezt mondjuk már megtette, és a PSG-be ha elmegy, akkor az ő vezérletével is meglenne rá az esély. Új edző, erős keret, egyre csábítóbb csapat, egy hasonló igazolás hiányzik szerintem csak nekik a teljes sikerhez.S.Agüero írta:Azért a Barca mellé odatenném azt is, hogy minden kupát meg tud nyerni a következő 2-3 évben még itt, legalább az esélye meglehet rá.
szerintem nem az arabokon fog múlni, mint mondták pénz nem számít és én valahogy el is hiszem nekik. Anno Messi-t is kivásárolták volna, ha tovább nyomulunk T. Silva-ra.recrea írta:Azért ehhez még teljesülnie kell annak a bagatell tételnek, h a PSG letesz az asztalra 100-190 millió eurót idén vagy jövőre.westerngom írta:nem örülnék nagyon, ha Neymar menne, de
PSG:
+ 10 000 000 EUR/ év (persze a pénz nem számít, vagy vájunk csak... 10 Milla x 315 HUF![]()
+ brazil cimbik hegyekben (Thiago Silva, Marquinhos, David Luiz,Thiago Motta, Lucas Moura, Maxwell.....
+ ő lenne a sztár, nem osztozkodna a szemétdombon
+ tiszta lappal a spanyol adóügyek tekintetében
+ Paris
Barca:
+ Messi
+ Barcelona City
nem olyan egyértelmű az, hogy marad, csak nekünk elkötelezett Barca drukkereknek, mert ki olyan bolond, hogy eligazol a világ legjobb csapatából!!?
Ott is nyerhet címeket. A BL-től igaz egyelőre messze vannak, de dolgoznak rajta, hogy ez megváltozzon, ezért akarják Neymart is.S.Agüero írta:Azért a Barca mellé odatenném azt is, hogy minden kupát meg tud nyerni a következő 2-3 évben még itt, legalább az esélye meglehet rá.
Azért ehhez még teljesülnie kell annak a bagatell tételnek, h a PSG letesz az asztalra 100-190 millió eurót idén vagy jövőre.westerngom írta:nem örülnék nagyon, ha Neymar menne, de
PSG:
+ 10 000 000 EUR/ év (persze a pénz nem számít, vagy vájunk csak... 10 Milla x 315 HUF![]()
+ brazil cimbik hegyekben (Thiago Silva, Marquinhos, David Luiz,Thiago Motta, Lucas Moura, Maxwell.....
+ ő lenne a sztár, nem osztozkodna a szemétdombon
+ tiszta lappal a spanyol adóügyek tekintetében
+ Paris
Barca:
+ Messi
+ Barcelona City
nem olyan egyértelmű az, hogy marad, csak nekünk elkötelezett Barca drukkereknek, mert ki olyan bolond, hogy eligazol a világ legjobb csapatából!!?
Elfolyt ott jóval több zsebbe neki.visca el barca írta:azt azért nem feledd, hogy a brazil adóhatóság most rövidítette meg 25 millió eurónyi brazil pénzzel. bárt nagyon nem viselhette meg, mert gyorsan vett magának egy magánrepcsitgeridoss írta:...
azt azért nem feledd, hogy a brazil adóhatóság most rövidítette meg 25 millió eurónyi brazil pénzzel. bárt nagyon nem viselhette meg, mert gyorsan vett magának egy magánrepcsitgeridoss írta:...
Apu elég pénzéhes, szóval esély azért van rá. Én se hiszem amúgy, hogy elmegy, szerintem még pár évet marad nálunk, csak utána lép le, de a leigazolása és az adóügyei tükrében korántsem biztos, hogy neki nem fontos jelenleg annyira a jóval több pénz.geridoss írta:Istenem, hogy lehet mentalitással szemlélni a világot..
Oké maradjon,de miért érzem,hogy nagyon a lóvéra megy!geridoss írta:Miért menne?zsoltman írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ta-5219806
Mi 15 millió,PSG 25 millió nettó per év! Sajnos menni fog.![]()
![]()
Istenem, hogy lehet mentalitással szemlélni a világot..
Ne vedd személyeskedésnek, nem kimondottan neked szól.
Miért menne?zsoltman írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ta-5219806
Mi 15 millió,PSG 25 millió nettó per év! Sajnos menni fog.
Az nem a Te hozzászólásodra vonatkozott, hanem általánosságban írtam.recrea írta:
Azért várjuk meg a júliust azzal a nem olyan durva fizuval, alsó hangon Messi meg a többek között lesz, és közelebb az argentinhoz. Sztem itt senkinek nem ellenszenves, ne akarj olyat belemagyarázni egy-egy hozzászólásba, ami nem hangzik el. Ettől még igazad van a leírtak nagy részében
Azért várjuk meg a júliust azzal a nem olyan durva fizuval, alsó hangon Messi meg a többek között lesz, és közelebb az argentinhoz. Sztem itt senkinek nem ellenszenves, ne akarj olyat belemagyarázni egy-egy hozzászólásba, ami nem hangzik el. Ettől még igazad van a leírtak nagy részébenTromort77 írta:Mi az, hogy kihasználja? Nem miatta nem lett még aláírva az új szerződés. Már rég elő van készítve, de csak a következő évi költségvetésbe lehet beletenni. Ha mindig kiállna nyilatkozni amikor kijön egy cikk, hogy távozik akkor állandóan nyilatkozna. Nem lesz vele semmi. Maradni akar, többször elmondta már. Nyílván magasabb fizut kér így, de ez rendben van, ezt diktálja a piac. De arról se volt szó, hogy olyan fizukat kérne mint amit egyes csapatok kínálnak neki. Az ő jelenlegi fizuja nem olyan dúrva egyébként. Én amúgy nem értem miért ennyire ellenszenves sokaknak. Az átigazolása körüli baromságról nem ő tehet. Nyílván fiatal, vannak még hülyeségei. De látszik a fejlődés és egyre jobb. Én aztán nagyon nem örültem neki amikor jött, de nála jobb opciót el sem tudok képzelni már.
Szerk: Ronaldinho&Barca, megelőztél.