Subotic!? Nem Perisic-ről cikkezett a SPORT?palesz77 írta:Suboticot figyeljük elvileg, most hogy lecsúsztunk Nolitoról. Legalábbis őt is..![]()
Gabriel Jesust pedig a legutóbbi meccsén is nézte a megfigyelőnk, lőtt 2 gólt, és elég jól játszott. Itt a highlight videója a meccsről, szimpatikus játékos. Több hónapja figyeljük elvileg, de az edzője se javasolja a váltást hozzánk, lévén nem játszana. Szerintem se fog most jönni, max pár év múlva. Profilra pedig örülnék neki, de összességében nem lenne egy logikus lépés most tényleg.
Azpilicueta ügynökét meg elvileg felkerestük, és a játékos szívesen jönne hozzánk. AS információ, szóval helyén kezelném azért..
Neymar távozása esetén pedig Dybala lenne az opciónk a pótlására elvileg, de úgy számol mindenki, hogy marad a brazil.
Hysaj ügynöke meg lenyilatkozta, hogy 100%, hogy még marad Napoliban. Majd jövőre..
Én őszintén szólva nem jönnék zavarba, ha Neymar azt mondaná, hogy megy mi meg ligazolnánk Dybala-t. Legalább őt le lehetne cserélni néha. Én már nagyon kivagyok ettől a nem lehet lecserélni előről senit szitutó. Argentín, nem hiszem, h van olyan argentín fiatal, aki nemet mondana, arra, hogy Messivel játszhasson együtt heti szinten.