Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyilván kisarkítottam, a lényeg viszont egyértelmű. Messi >>> CRLG írta: Hát igen, CR csak azt az egy tizit rúgta be, amúgy nem csinált semmit. Az 50 gól, meg csak úgy valahogy összejött megint a szezonban. Én sem szeretem a csávót, de ennyire vaknak nem kéne lenni.
Hát igen, CR csak azt az egy tizit rúgta be, amúgy nem csinált semmit. Az 50 gól, meg csak úgy valahogy összejött megint a szezonban. Én sem szeretem a csávót, de ennyire vaknak nem kéne lenni.Motaro írta:Nagyon remélem, hogy nem így lesz. Vicc lenne....Nero. írta:Mekkora vicc lesz, ha idén Ronaldonak adják az aranylabdát. Pedig mindenki látja és tudja, hogy Messi fényévekkel előtte van, dehát a marketing ugye...
Messi más szint egyértelműen, és ha ősszel nem betlizik, megint neki kéne kapnia.
CR az egy szem tizijére? Ugyan....
Nagyon remélem, hogy nem így lesz. Vicc lenne....Nero. írta:Mekkora vicc lesz, ha idén Ronaldonak adják az aranylabdát. Pedig mindenki látja és tudja, hogy Messi fényévekkel előtte van, dehát a marketing ugye...
Naigen.. Nem mert elsőnek beállni(Messi meg a többi "vezér" azt szokta), aztán amikor már olyan volt a helyzet, hogy 2 realosnak kell kihagynia ahhoz hogy pariban legyen az Atleti, akkor beállt mint nagy megmentő, aki a mindent eldöntő tizit lövi, és learatta a babért, mikor egész meccsen csak szenvedett.Nero. írta:Már most van rá egy fogadásom, hogy ő kapja az aranylabdát pedig már az 5 legjobb játékosban sincs benne ezt még a vak is látja.
Talán mert ő a legjobb játékos a világon, és ezt idén is bizonyítja?LG írta:Nem igazán értem, miért követelitek Messinek az Aranylabdát,
Annak ellenére, hogy semmit nem csinált eddig sőt csak hátráltatja a válogatottat róla szól az egész EB. Már korábban elmondtam, hogy Bale háromszor nagyobb játékos mint ő, a walesiről fele ennyi hír sincs. A BL döntőben szintén nem csinált semmit, mégis mindenki az ő 11-eséről beszél. Nevetséges. Már most van rá egy fogadásom, hogy ő kapja az aranylabdát pedig már az 5 legjobb játékosban sincs benne ezt még a vak is látja.Veidt_madridista írta:Marketing alatt a mediat erted ami mar napok ota darabokra szedi CR-t?Nero. írta:Mekkora vicc lesz, ha idén Ronaldonak adják az aranylabdát. Pedig mindenki látja és tudja, hogy Messi fényévekkel előtte van, dehát a marketing ugye...
les az ősidők óta létezik. kezdetben nem kettő, hanem három játékosnak kellett belógnia. a ma érvényes lest vmikor 1920 környékén vezették be.S.Agüero írta:Most lehet nagy hülyeséget kérdezek, de az említetteknél mindnél volt már lesszabály?
kicsit tanulmányoznád a régi idők magyar fociját biztos találnál páratS.Agüero írta:Volt valaha is olyan játékos, akinek a pályafutása végén megvolt a legalább 1 gólpont/meccs átlag?
Csak a magyaroktól ott van Kocsis 403 meccsen 371 góllal, Puskás 677 meccsen 661 góllal, akkoriban gólpasszokat nem jegyeztek, de ennyit gondolom összekapartak valahogy..S.Agüero írta:Volt valaha is olyan játékos, akinek a pályafutása végén megvolt a legalább 1 gólpont/meccs átlag?
1920-1960 kozott volt jopar ilyen jatekos (Bican, Friedenreich, Deák), de oket szerintem felesleges lenne idevenni. Puskas azt hiszem 0.99 atlaggal fejezte be. Mas nem nagyon jut eszembe.S.Agüero írta: Volt valaha is olyan játékos, akinek a pályafutása végén megvolt a legalább 1 gólpont/meccs átlag?
Akkoriban nem lehetett ennyire egzakt mód követni a dolgokat, de pl Peléről az a hír járta, járja, hogy több mint ezer gólt lőtt pályafutása során. És nem játszott ennyi meccset.S.Agüero írta:Messi career stats (senior level):
642 official games
563 starts
507 goals
211 assists
28 trophies
5 ballon dor
Volt valaha is olyan játékos, akinek a pályafutása végén megvolt a legalább 1 gólpont/meccs átlag?
Igen a közönség bolondul érte, na nem csoda, mi is örülhetünk, hogy nálunk nyomja ez a földönkívüli a Barcában.Nero. írta:Inkább maga a történet volt nagy. Az amcsik végig a nevét skandálták, alig várták hogy lássák az európai csodát, a média is nagyon beharangozta. Beáll a 60. percbe hangrobbanás kíséri majd vág egy mesterhármast.corol írta:
Szerintem meg abszolút takarékon volt, gyakorlatilag sétálva rúgott 3 gólt és adott egy gólpasszt. Ez a Messi.