Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
PCsabi
aka Game90

2016.06.30. 22:05:47

Neymar has confirmed he has extended his current deal with Barcelona. (Source: @NeymarJr)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Subinho
Director del Fútbol

2016.06.23. 22:42:38

Hát.... én szeretem Neymar játékát és igaziból azt sem szeretném ha elmenne, DE azért pár érdekes dolog
1. Ezzel a fizetéssel olyanokat előzne meg, mint Iniesta, akinek magasan a 2. legjobb fizujának kéne lennie. Nem kis ideje dolgozik itt és nem keveset!
2. Messi után a legjobban fizetett. Pedig azért messze van még Messitől.. Azért az az 5 Aranylabda... Szal ne legyünk már elégedetlenek!!!
3. Ha van pofájuk bedobni még a Real Madridot is, akkor azért az már finoman szólva pofátlanság!!!
Bármennyire is szeretné, én nem adnám meg neki a fizu emelést. Azért legyen már meg a határ! Ha meg menni akar, akkor legyen, menjen isten hírével. Aki nem akar itt maradni és Messivel játszani az évtized csapatában, az menjen, nem tartóztatjuk!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.23. 22:15:52

Maradni fog ha a DIS-el lerendezzuk az igazolasa utan keletkezett balhet. Egy befektetesi csoport, akik Ney 40%-at birtokoltak az atigazolas elott, es tavaly nyaron mentek perre a ket egyesulettel es a Neymar familiaval, mert szerintuk nem kaptak eleget. A kuldottsegunk mar braziliaba utazott elvileg, hogy megoldjak a dolgot, ok 17 milliot kernek, hogy ejtsek a vadakat, mi 7 milliot adnank. (Sport.es)

Halkan megjegyeznem, hogy ezzrel 1 honap alatt +20 millio is mehet az "atigazolasi osszegehez", lassan 200-nal jarunk szerintem mar. Jovore 110% kell tole, es az a minimum..

Amugy arra rajottem, hogy miert az Olimpiara akart menni inkabb. Olimpiai falu.. :D Multkor nyilatkozta, hogy varja mar annak is a hangulatat, akkor esett le. :D Nyilvan nem csak azert, de szerintem tuti kozrejatszik neki ez is, a kis kujon meg a szezon kezdete elott kar egy kis ereszd el a hajamot.. :D
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.23. 21:54:05

Én vagyok az egyetlen aki nem dőlne a kardjába ha eligazolna innen még idén, sőt...? (Tisztában vagyok vele, hogy már most top 3 játékos és a jövő aranylabdása.)
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
roby122
Entrenador del Barça

2016.06.23. 21:40:46

Ezt a pénzkeresés dolgot sem értem. Itt sem egy vajas kenyérre keresi meg a pénzét. A világ legjobb klubjában játszhat, a világ legjobb játékosaival, a gyerekét sem rég költöztette ide, mindent a hátsója alá raknak, neki tényleg csak egy dolga van, hogy játszon, a világ legjobbjaival.
Elvileg 15 milliót fog keresni, na nehogymár még kevés legyen... [-o<

Biztos nem hagyja itt a csapatot, csak azért, mert együtt játszhat a harmincakárhány éves Thiago Silvaval, meg a David Luizzal.
Bár azon elgondolkodtam, hogy miért hozunk Brazíliából egy 19 éves gyereket 24 millióért.(még csak pletyka, de egyre jobban írnak róla). Végül is Neymarnak kellenek a pajtások, lassan egyedül marad brazil.
Nem véletlen ajánlotta be Alves, Coutinhot.

Nyilván nem fog elmenni, imádom is a srácot, meg a játékát is, de jó lenne már ha megállapodnának a felek. Ha meg el akar innen menni, és ha el is megy, akkor ne lássam többet a képernyőn.
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.23. 19:10:35

recrea írta:Nyilatkozta valaki PSG részről, h leteszik a kivásárlási árat?
LG, Palesz is megadta a választ a miértekre. Ha megy, akkor legalább a 190-et húzzuk ki belőlük. De sztem nem akar ő menni, lesz itt neki pénz, ha nem papíron, akkor máshogy :)
Szerintem se fog elmenni,szerintem ő is tisztában vele ha címeket akar nyerni és nem csak francia bajnokságot és kupát akkor marad.
Meg aztán 15 millió legyen már elég neki húszon évesen a világ legjobb csapatában játszhat ,kell ennél több? Szerintem nem.
zsoltfree
Capitá del Barça

2016.06.23. 14:23:14

Nem tudom, ki hogy van vele, de ennyi pénzért én el is tolnám innen:)

Oké, Neymat jó, meg bírom, de 15-től ne kapjon már többet. Igen, tudom én csak a szurkoló vagyok, és legyen mindegy, hogy ki mennyit keres. Ez persze így van, de ha megkapja ezt a fizut, akkor jövő héten másik 3 játékos is jöhet az elnöki iroda elé verni az ajtót, hogy emeljék meg neki is.

Emlékezzünk kicsit Leora. Felhoztuk az első csapathoz, bemutatkozott, majd év végén kapott új szerződést. Aztán ha jól emlékszem olyan fejlődést tolt, hogy zsinórban 4 évben utána is kapott még új szerződést + emelést. A karrierje során majd minden évben kapott egyet, de azért mert jobb és jobb lett. Neymar idejön brazíliából 21 évesen (kb Messi ilyen idősen már 4 éve a felnőttben játszott nálunk) csak a jóég tudja mennyiért, de indokolatlanul sok pénzért. Aztán persze szintén indokolatlanul sok pénzt is keres. Első szezonjában nem váltotta meg a világot. A másodikban már fejlődött, de ott sem volt azért még isten. Idén még egy kicsit fejlődött, de azért ha választanom kellene a jelenlegi Barcából 5 nélkülözhetetlen embert, akkor nem lenne köztük. Messi őszi/téli sérülésénél akkor kétségtelenül jó volt. Nem Messi szint, de igazán jó volt. Azon kívül viszont kb. egy pár jó meccse volt csak. Viszont volt kifejezetten rossz időszaka, rengetek indokolatlan nem sikerült cselére emlékszem. Lajos és Messi volt az a trióból, akit semmi pénzért sem engednék el.

Nézzünk kicsit másik párhuzamot. Ronaldinho idejött és maximum fél éven belül már isten volt. Oké, ő a végén persze elbulizta a tehetségét, de Neymar látóhatáron belül sincs Dinho és Messihez képest. 24 éves, tehát már nem biztos, hogy olyan durván fog még fejlődni.

Szerintem Neymar jó, és örülnék, ha maradna, de ő még itt kb. senki. Sokan vannak a jelenlegi keretben is akik sokkal többet tettek a klubbért mint ő. Bár Messi (na jó és CR) mögött nem igazán van olyan játékos aki egyértelmű legjobb lesz majd éveken át a világon, ezek közül Neymar előkelő helyen van, de engem még meg kellene győznie egy ilyen szerződéshez. Ha a pénz kell neki, akkor viszlát, mert ha például Messit csak a pénz érdekelné, akkor biztos vagyok benne, hogy több helyen is megadnák neki a jelenlegi másfél/kétszeresét is.... Ha jól tudom jelenleg ő a 3. legjobban kereső (kb Iniestával holt versenyben), és Sergi kevesebet keres tőle (pedig kb minden meccsen játszott, és micsoda éve volt, és na helyette még csak nagyjából sem tudnék senkit sem elképzelni).

Legyen legalább egy bomba éve, amikor azon vitázik a fél világ, hogy Messi vagy Neymar, és akkor kérjen ilyen lóvékat.
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.22. 00:07:23

Nyilatkozta valaki PSG részről, h leteszik a kivásárlási árat?
LG, Palesz is megadta a választ a miértekre. Ha megy, akkor legalább a 190-et húzzuk ki belőlük. De sztem nem akar ő menni, lesz itt neki pénz, ha nem papíron, akkor máshogy :)
palesz77

2016.06.22. 00:01:39

S.Agüero írta:Azért a Barca mellé odatenném azt is, hogy minden kupát meg tud nyerni a következő 2-3 évben még itt, legalább az esélye meglehet rá. :)
Ezt mondjuk már megtette, és a PSG-be ha elmegy, akkor az ő vezérletével is meglenne rá az esély. Új edző, erős keret, egyre csábítóbb csapat, egy hasonló igazolás hiányzik szerintem csak nekik a teljes sikerhez.

Azt még mindig tartom, hogy nem megy el most, de a PSG számára szerintem egy baromi csábító csapat lehet összességében.
westerngom
Entrenador del Barça

2016.06.21. 23:58:50

recrea írta:
westerngom írta:nem örülnék nagyon, ha Neymar menne, de

PSG:
+ 10 000 000 EUR/ év (persze a pénz nem számít, vagy vájunk csak... 10 Milla x 315 HUF :oops:
+ brazil cimbik hegyekben (Thiago Silva, Marquinhos, David Luiz,Thiago Motta, Lucas Moura, Maxwell.....
+ ő lenne a sztár, nem osztozkodna a szemétdombon
+ tiszta lappal a spanyol adóügyek tekintetében
+ Paris

Barca:
+ Messi
+ Barcelona City

nem olyan egyértelmű az, hogy marad, csak nekünk elkötelezett Barca drukkereknek, mert ki olyan bolond, hogy eligazol a világ legjobb csapatából!!?
Azért ehhez még teljesülnie kell annak a bagatell tételnek, h a PSG letesz az asztalra 100-190 millió eurót idén vagy jövőre.
szerintem nem az arabokon fog múlni, mint mondták pénz nem számít és én valahogy el is hiszem nekik. Anno Messi-t is kivásárolták volna, ha tovább nyomulunk T. Silva-ra.
Minden képen szeretnének valakit Ibra helyett marketing szempontból is és erre Ney tökéletes is lenne nekik, mert jelen pillanat azonos fajsúlyú sztárok közül csak Ney mozdítható.
Az (el)igazolás csak Neymar-on fog múlni, hogy mit akar illetve hova húz a szíve, talán másodlagos lesz a MasterCard-ja.
Remélem, hogy marad Ney és sokáig élvezhetjük az MSN-t, de a fociban minden megtörténhet. :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.21. 23:57:06

S.Agüero írta:Azért a Barca mellé odatenném azt is, hogy minden kupát meg tud nyerni a következő 2-3 évben még itt, legalább az esélye meglehet rá. :)
Ott is nyerhet címeket. A BL-től igaz egyelőre messze vannak, de dolgoznak rajta, hogy ez megváltozzon, ezért akarják Neymart is.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.21. 23:45:37

Azért a Barca mellé odatenném azt is, hogy minden kupát meg tud nyerni a következő 2-3 évben még itt, legalább az esélye meglehet rá. :)
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.21. 23:39:27

westerngom írta:nem örülnék nagyon, ha Neymar menne, de

PSG:
+ 10 000 000 EUR/ év (persze a pénz nem számít, vagy vájunk csak... 10 Milla x 315 HUF :oops:
+ brazil cimbik hegyekben (Thiago Silva, Marquinhos, David Luiz,Thiago Motta, Lucas Moura, Maxwell.....
+ Paris

Barca:
+ Messi
+ Barcelona City

nem olyan egyértelmű az, hogy marad, csak nekünk elkötelezett Barca drukkereknek, mert ki olyan bolond, hogy eligazol a világ legjobb csapatából!!?
Azért ehhez még teljesülnie kell annak a bagatell tételnek, h a PSG letesz az asztalra 100-190 millió eurót idén vagy jövőre.
westerngom
Entrenador del Barça

2016.06.21. 23:32:22

nem örülnék nagyon, ha Neymar menne, de

PSG:
+ Paris

Barca:
+ Messi
+ Barcelona City

recrea
Llegenda del Barça

2016.06.21. 19:59:19

visca el barca írta:
geridoss írta:...
azt azért nem feledd, hogy a brazil adóhatóság most rövidítette meg 25 millió eurónyi brazil pénzzel. bárt nagyon nem viselhette meg, mert gyorsan vett magának egy magánrepcsit :D
Elfolyt ott jóval több zsebbe neki.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.21. 19:53:41

geridoss írta:...
azt azért nem feledd, hogy a brazil adóhatóság most rövidítette meg 25 millió eurónyi brazil pénzzel. bárt nagyon nem viselhette meg, mert gyorsan vett magának egy magánrepcsit :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2016.06.21. 19:19:30

Az rendeben van, hogy apu elég pénzéhes, de benőtt már annyira a feje lágya, hogy nem egy tini fejéven gondolkodik, és nem hagyja magát manipulálni.

Semmi tettéből (amit tényleg ő tesz) nem jön az le nekem, hogy neki a pénz a legfontosabb.
A PSG próbálkozásán kívül semmi semmi sem utal arra, hogy lelépne.

Biztos, hogy nem innen fog visszavonulni, valószínűleg a 30. életévét sem itt fogja betölteni (bár jó lenne!), de szerintem semmiképp sem fog elmenni egy "csúcson" lévő csapatból a pénz miatt. 24 évesen biztosan nem.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
palesz77

2016.06.21. 19:04:04

geridoss írta:Istenem, hogy lehet mentalitással szemlélni a világot..
Apu elég pénzéhes, szóval esély azért van rá. Én se hiszem amúgy, hogy elmegy, szerintem még pár évet marad nálunk, csak utána lép le, de a leigazolása és az adóügyei tükrében korántsem biztos, hogy neki nem fontos jelenleg annyira a jóval több pénz.
zsoltman
Jugador d'estrella

2016.06.21. 19:02:15

geridoss írta:
zsoltman írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ta-5219806

Mi 15 millió,PSG 25 millió nettó per év! Sajnos menni fog.
Miért menne? :lol: :lol:
Istenem, hogy lehet mentalitással szemlélni a világot..

Ne vedd személyeskedésnek, nem kimondottan neked szól.
Oké maradjon,de miért érzem,hogy nagyon a lóvéra megy!
geridoss
Director del Fútbol

2016.06.21. 18:45:38

zsoltman írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ta-5219806

Miért menne? :lol: :lol:
Istenem, hogy lehet mentalitással szemlélni a világot..

Ne vedd személyeskedésnek, nem kimondottan neked szól.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
zsoltman
Jugador d'estrella

2016.06.21. 18:37:33

http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ta-5219806" target="_blank

Tromort77

2016.06.21. 13:49:40

recrea írta:
Azért várjuk meg a júliust azzal a nem olyan durva fizuval, alsó hangon Messi meg a többek között lesz, és közelebb az argentinhoz. Sztem itt senkinek nem ellenszenves, ne akarj olyat belemagyarázni egy-egy hozzászólásba, ami nem hangzik el. Ettől még igazad van a leírtak nagy részében :)
Az nem a Te hozzászólásodra vonatkozott, hanem általánosságban írtam.
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.21. 13:29:42

Tromort77 írta:Mi az, hogy kihasználja? Nem miatta nem lett még aláírva az új szerződés. Már rég elő van készítve, de csak a következő évi költségvetésbe lehet beletenni. Ha mindig kiállna nyilatkozni amikor kijön egy cikk, hogy távozik akkor állandóan nyilatkozna. Nem lesz vele semmi. Maradni akar, többször elmondta már. Nyílván magasabb fizut kér így, de ez rendben van, ezt diktálja a piac. De arról se volt szó, hogy olyan fizukat kérne mint amit egyes csapatok kínálnak neki. Az ő jelenlegi fizuja nem olyan dúrva egyébként. Én amúgy nem értem miért ennyire ellenszenves sokaknak. Az átigazolása körüli baromságról nem ő tehet. Nyílván fiatal, vannak még hülyeségei. De látszik a fejlődés és egyre jobb. Én aztán nagyon nem örültem neki amikor jött, de nála jobb opciót el sem tudok képzelni már.

Szerk: Ronaldinho&Barca, megelőztél. :D
Azért várjuk meg a júliust azzal a nem olyan durva fizuval, alsó hangon Messi meg a többek között lesz, és közelebb az argentinhoz. Sztem itt senkinek nem ellenszenves, ne akarj olyat belemagyarázni egy-egy hozzászólásba, ami nem hangzik el. Ettől még igazad van a leírtak nagy részében :)
Tromort77

2016.06.21. 12:42:57

Mi az, hogy kihasználja? Nem miatta nem lett még aláírva az új szerződés. Már rég elő van készítve, de csak a következő évi költségvetésbe lehet beletenni. Ha mindig kiállna nyilatkozni amikor kijön egy cikk, hogy távozik akkor állandóan nyilatkozna. Nem lesz vele semmi. Maradni akar, többször elmondta már. Nyílván magasabb fizut kér így, de ez rendben van, ezt diktálja a piac. De arról se volt szó, hogy olyan fizukat kérne mint amit egyes csapatok kínálnak neki. Az ő jelenlegi fizuja nem olyan dúrva egyébként. Én amúgy nem értem miért ennyire ellenszenves sokaknak. Az átigazolása körüli baromságról nem ő tehet. Nyílván fiatal, vannak még hülyeségei. De látszik a fejlődés és egyre jobb. Én aztán nagyon nem örültem neki amikor jött, de nála jobb opciót el sem tudok képzelni már.

Szerk: Ronaldinho&Barca, megelőztél. :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.06.21. 12:39:40

Elképesztő, hápog a topic hetek óta. :D Az a baj, valakinek ebből is meg kell élnie, hogy hozza a hülyébbnél hülyébb pletykákat az újságokba. Majd eladjuk a jövő ígéretét nem? Neymar minden nap kiállhatna a nagyközönség elé, és elmondhatná hogy Barca élete klubja, itt képzeli el a jövőjét és a többi rizsa, akkor is jönnének a cikkek hogy épp hova igazol. :D Hagyjuk már, a jövő itt az övé, Messi gyerekkori példaképe, elmúlt szezonokban is annyira rosszul érezte magát nem? Ne vegyünk készpénznek már minden baromságot, emberek!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése