Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végignézted az elmúlt két évben a meccseinek legalább a kétharmadát, vagy most ebből a 60 perc játékból szűröd le hogy nulla?albicelesteX írta:Ti mit láttok amúgy ebbe a Nolitóba?
Mit látnak Morataban, hogy 30vhány millióért visszaveszik és még el tudják adni, úgy, hogy nyernek rajtaalbicelesteX írta:Ti mit láttok amúgy ebbe a Nolitóba?
Az szép, hogyha elengedjük...PCsabi írta:Because he doesn't hear from Barcelona, Celta winger Nolito (29) will move to England. Offers from City, Arsenal and third team. [md rac1]
Nolito has accepted Manchester City's offer of a 3 year contract. He will sign after #Euro2016 [TV3]
Pedig 2 oldalas, a Villarrealban rendre mindkét oldalon játszott, majdnem ugyanolyan színvonalon. És annak ellenére, hogy tényleg szélsőt játszik javarészt, nem olyat, mint nálunk szoktak - 442-ben tolta a Villarreal -, a válogatottban is kk-t játszott, és egyáltalán nem is rosszul. Cheryshev meg inkább a futásával emelkedett ki, nem a kombinatív játékával, ellenünk se sok sót evett meg anno, ellenben Suárez hozta magát a Barca ellen is, és a Pool ellen is például.TripleH írta:Igen csak míg a kis portugál kk-ás, addig Denis inkább szélső es abból se a multifunkciós tobb oldalas fajtának tűnik. Egyébként meg cheryshev is kiemelkedett onnan, aztán láthatjuk. Nekem sokkal inkább egy valódi 3 posztos játékos előre a vágyam es Arda helyett egy fiatal jó képességű irányító középre. Aki véleményem szerint nem éppen Denis.
Nem mintha tudná bárki is, hogy mennyit követelt. Majd jövőre kiderül - vagy a szerződése aláírásakor -, én őszintén meglepődnék, ha 3 milliónál lényegesen többet kapna, annyit meg az eddigi karrierje alapján sajnos vagy nem sajnos, de a mai árak mellett kiérdemelt. André Gomes se szotyiért jönne játszani, és követelné a jogos jussát, ennyit ő is simán elkérne..TripleH írta:Félre ne értsd, én a tudását nem nézem le. Azzal szemben a "barca szintű fizetés" igényét annyira mar nem nézem jó szemmel. Nehogy mar a kiscsiko annyit akarjon egyből keresni mint pl. Ini. Mert ahhoz viszont meg édes kevés.
Senki se mondta, hogy annyit akar keresni mint Ini. Gondolom a Barca akart adni neki egy olyan fizut amelyet a frissen a nagy csapatba felkerült játékosok kapnak ezt pedig ő nem fogadja el mert ő bőven nem az a kategória már. Egyébként amellett, hogy a Valencia 30 millió alatt szóba sem állna velünk szerinted alacsonyabb fizetést kérne mint Denis?TripleH írta:Félre ne értsd, én a tudását nem nézem le. Azzal szemben a "barca szintű fizetés" igényét annyira mar nem nézem jó szemmel. Nehogy mar a kiscsiko annyit akarjon egyből keresni mint pl. Ini. Mert ahhoz viszont meg édes kevés.
Denist miért nézi le a fórum többsége? Nem csak neked szól, csak most ezt idéztem be.TripleH írta:Én is amondó vagyok, hogy Arda helyett jöhetne, ha pedig esetleg jön a kis Jézus, akkor Dennis akar maradhat is a Villarrealban, vagy ahol éppen van.
Még csak 4 óra, te meg már részeg vagy..visca el barca írta:meg elhozzuk mellé di mariat meg kanta józsit és olyan tengelyünk lesz mint soha senkinek eddig. majd a jézus-mária-józsef trióval rohamozunk minden meccsen...
Aha es a címerre ra csempeszunk egy hatagu csillagotvisca el barca írta:meg elhozzuk mellé di mariat meg kanta józsit és olyan tengelyünk lesz mint soha senkinek eddig. majd a jézus-mária-józsef trióval rohamozunk minden meccsen...TripleH írta:kis Jézus
meg elhozzuk mellé di mariat meg kanta józsit és olyan tengelyünk lesz mint soha senkinek eddig. majd a jézus-mária-józsef trióval rohamozunk minden meccsen...TripleH írta:kis Jézus
Ha Arda megy akkor még mindig ott van Denis aki szerintem sokkal jobban eltudja látni Ini feladatkörét hisz sokkal mozgékonyabb és technikásabb is mint a portugál. Legalábbis nekem ez jött le abból a pár meccsből amin láttam játszani.roby122 írta: Valenciában és a válogatottban is 4-3-3 ban, Iniesta poszton játszik. Nem lenne rossz szerintem, tehetséges játékos, de már túl sokan vagyunk a Kp-ra.
Ha Ardatól megszabadulnánk akkor érdemes lenne elgondolkodni rajta.
Valenciában és a válogatottban is 4-3-3 ban, Iniesta poszton játszik. Nem lenne rossz szerintem, tehetséges játékos, de már túl sokan vagyunk a Kp-ra.Alfa írta:Nervo írta: Andre Gomesről mi a vélemény??? szerintetek jó lehet ő itt???
Nem rossz játékos, de a középpályára teljesen fölösleges igazolni. Én még Denis helyét se nagyon látom. Az összes középpályásról szóló hír tuti kacsa, a kapus poszt mellett az egyetlen olyan csapatrész a középpálya ahol bőven megvagyunk.Nervo írta: Andre Gomesről mi a vélemény??? szerintetek jó lehet ő itt???
Spanyol cikket úgy linkelj csak, hogy leírod röviden a tartalmát is.Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/para ... 016-06.php Mindjárt gondoltam hogy az lenne egy álom.
http://www.fcbarcelonanoticias.com/palm ... 016-06.php" target="_blank Itt akkor valami nem stimmel.
U17 azért merész terület még egy Porto cseréhez is..TripleH írta:U17 meccs videók.![]()
U17 meccs videók.palesz77 írta: 2 év alatt 8 klubváltás - kölcsönökkel együtt -, nem rossz..Mondjuk az érdekelne hol találtad, mert én még youtubeon se látok róla semmit.