Feast4 írta:MQuCsabi írta:Az a durva, hogy rengeteg embernek a karrierjét teszi tönkre ez, de neki nem. Mármint úgy, hogy ezzel együtt folyamatosan bíznak benne és megvásárolják. Aztán két meccset játszik és elkezdi a rehabot. Nyílván nem kívánok neki sérülést, de elég jól elvan belőle.
Bár egyike vagyok azoknak akik a legtöbbet poenkodnak és a leginkább dühöngtek azon, hogy ide hozták, de meg kell mondjam sajnálom.
2012-13 ban még nem akármilyen karrier állt előtte.Aztán jött a sérülése utána kikerült az Arsenal kezdőjéből utána az egész karrierje egy vesszőfutás lett.Szerintem pont mint Ager lejár a szerződése egy visszavonul.
Kár érte.Többre lett volna hívatott, pedig abban a 2x 45 percben amit egy szezonban játszik kijön, hogy igen csak ügyes lenne ő.
Pontosan. Nálunk is volt úgy, hogy a rohadt sok kihagyás után tudott 1-2 meccset játszani egymás után, és akkor látszott, hogy rohadt jó játékos, és tökéletesen passzolna ide.
Emellett nagy harcos is lehet, sokan feladta volna már a helyében. Nekem is volt 3 műtétem, szóval tudom mivel jár egy rehab. Ha minden úgy megy, ahogy mennie kell, még nem is olyan durva, de ha komplikációk vannak, és elhúzódik, az bizony testileg és szellemileg is komolyan megviseli az embert. Pláne egy játékost, mint ő, akinek az élete a futball, tudja magáról, hogy sokra lenne képes a pályán, erre a legjobb éveit műtétekkel, kellemetlen és sokszor igen fájdalmas kezelésekkel tölti.
A leigazolását annyiból megvédeném, hogy az Arsenalnál évek óta katasztrófális volt a helyzet a sérülésekkel, és talán bíztak benne, hogy itt helyre tudják rakni a srácot, akkor pedig hatalmas fogás lett volna.
Szomorú, hogy a sport- és orvostudomány fejlődése mellet is még itt tartunk, hogy karrierek törnek ketté, mennek tönkre sérüléseik miatt, lehetne sorolni, hány kiváló labdarúgó nem tud/tudott emiatt olyan pályát befutni, amire a tehetsége és szorgalma által hivatott lett volna. És talán még nem is foci a legdurvább sport ilyen szempontból.