Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sandra Bullock játszik benne. Igaz történet és a nagy feka amerikai focista azt hiszem. Talán az a címe, hogy 'A Szív Bajnokai' vagy valami hasonló. Így már meg fogod találni, csak telóról vagyok és most nem keresek utána.Zolika10 írta:Üdv. Lenne egy kérdésem. Régen láttam egy filmet ami nagyon megtetszett, csak már sajnos elfelejtettem a címét. Annyira emlékszem belőle kb, hogy volt egy kisfiú, akihez felbéreltek (nem biztos) egy néger, nagyobb testalkatú srácot, hogy vigyázzon a kisebbik fiúra.Vigyázott is rá, csak sokan kételkedtek benne, mert nagyon visszahúzódó volt. Volt egy autóbalesetük is, mikor a csoki vitte suliba a kisfiút, majd a lékzsák kicsapódását a karjával védte ki. A végén a gyerek vigyázója valami nagy kosaras lett. Ötlet? Előre is köszi.
Ha már OJ, akkor ez a sorozat is ajánlott.Bob_Marley írta:Megjelent a legújabb 30for30 Oj Simpsonról (O.J: Made in America címmel), erősen ajánlott, aki szereti ezt a sorozatot.
Borzalmak klinikája?soadroli írta:help me!
nagyon régen láttam egy előzetest, de sajnos nem tudom a film címét. terhes nők voltak benne, valami kerti party is rémlik, aztán bedurvulnak a dolgok. horror/thriller a műfaj. ha valaki ennyiből meg tudja mondani melyik film ez, vendégem egy virtuális sörre
Azonosságthiagoalcantara írta:a Viharszigethez meg az Eredethez hasonló gondolkodós jellegű filmet tud valaki ajánlani?
Mátrixthiagoalcantara írta:a Viharszigethez meg az Eredethez hasonló gondolkodós jellegű filmet tud valaki ajánlani?
NyomtalanulS.Agüero írta:Valaki tudna jó krimiket ajánlani? Hetedik, Bárányok hallgatnak, Fogságban, Titokzatos folyó, ezek a kedvenceim, tehát valami ezekhez hasonlót gondoltam volna.Köszi!
Pont nem rég néztem egy filmet ami bele illik ebbe a sorba. Nekem nagyon bejött.S.Agüero írta:Valaki tudna jó krimiket ajánlani? Hetedik, Bárányok hallgatnak, Fogságban, Titokzatos folyó, ezek a kedvenceim, tehát valami ezekhez hasonlót gondoltam volna.Köszi!
Megnéztem én is! A látvány zseniális.. CGI szintén, pedig féltem tőle nagyon.Chino írta:A WC: The Beginning-et ki látta?
Szerintem nem volt épp olyan gyenge, baromi látványos fantasy, akik viszont nem ismerik a Warcraft univerzumot nem sokat fognak érteni belőle. Süt róla, hogy a rajongóknak készült.
Én is elkövvettem ezt a hibát, de annyira nem nyüzsög tőlük. Nosztalgiázni a '94-es játékra (plusz a könyvekre) nagyon jó, de rhadt nehéz befogadni a sok infot. Viszont a 3D kötelező.Petr írta:En kedden megyek - sajnos - szinkronos vetitesre. Azert sajnos, mert kinezem beloluk, hogy leforditanak minden nevet, en pedig rohogogorcsot kapok
Ok. Köszönöm szépen a véleményt, majd este lehet hogy megnézem.Petr írta:Az asszonnyal néztem a moziban, ő jókat nevetett rajta. Én csak néztem ki a fejemből, hogy ilyen hogy kerülhet vászonra, de azt el kell ismernem, hogy néha megmosolyogtam.Nervo írta:A Nagyfater elszabadul című vígjátékról valakinek lenne véleménye??
Megér az életedből másfél órát, ha nincs jobb dolgod.
Az asszonnyal néztem a moziban, ő jókat nevetett rajta. Én csak néztem ki a fejemből, hogy ilyen hogy kerülhet vászonra, de azt el kell ismernem, hogy néha megmosolyogtam.Nervo írta:A Nagyfater elszabadul című vígjátékról valakinek lenne véleménye??
holnap nézem, majd utána nyilatkozok.S.Agüero írta:Valaki látta már a "The Nice Guys" című filmet? Most nyomatják a moziban, előzetes alapján jónak tűnik, és jó színészek is vannak benne.