Mert amúgy Umtiti miért 1 szezonos játékos? A 12/13-as szezon óta folyamatosan kezdő a Lyonban, attól még, hogy te vagy én nem feltétlen hallottunk róla, nem azt jelenti, hogy 1 jó szezonja volt.Tobias88 írta:Ha azt vesszük, hogy Umtiti lesz 25 + 10 (általában ilyeneket szoktunk kötni), akkor már inkább Marquinhos, akinek 3 jó éve van már és nem 1
Gondolom azért, mert 29, és piszok drága lenne, a vezetőség meg fiatalítani tervezi a posztot kicsit.Messa írta:Nekem az a furcsa, hogy pl Bonucci nem merült fel nálunk egy pillanatra sem. 29 éves, legjobb korban van, nagyon rutinos, igen kemény és jó védő, kérdés persze mennyiért adná a Juve, ha adná egyáltalán, hiszen még 4 éves szerződése van, és 22,5 milla a piaci értéke. De tárgytalan is, csak elgondolkodtam ezen.
Nem tudom, szerintem egy kapussal, kh-el és egy nem kifejezetten támadó középpályással manapság is lehet hosszútávra tervezni, nekik ritkábban szokott kelleni környezetváltozás. Ha bármelyik poszton lecsapunk egy olyan fiatalra, aki tényleg elér egy nagyon magas szintet, ott szerintem az illető akkor tényleg megoldja majdnem 10 évre a posztot.. A támadóbb típusú játékosok inkább azok, akik szerintem sűrűbben változtatnak helyet, ott tényleg neccesebb - de láthatjuk Alvesnél vagy Marcelonál is, hogy azért van itt is kivétel a mai világban is.LG írta:Ebben a 10 évre megoldja a dolgot szöveggel maximálisan igaza van Bobnak. Ezen a szinten nem lehet annyira előre tervezni.
Más:
A Real is bejelentkezett Lemosért, elvileg felvették a kapcsolatot az ügynökével..