Mocskos szemét arsrófolós...palesz77 írta: Más:
A Real is bejelentkezett Lemosért, elvileg felvették a kapcsolatot az ügynökével..
Remélem benne ragadnak egy 50 milliós ajánlatban!Bakker ez ugyanaz mint Danilo esetében.Remélem benyelik ezt is!
Mocskos szemét arsrófolós...palesz77 írta: Más:
A Real is bejelentkezett Lemosért, elvileg felvették a kapcsolatot az ügynökével..
hagyjad már, sokkal könnyebb fikázni mint venni a fáradtságot és utánanézni a dolgoknak, hogy legalább magát ne égesse lepalesz77 írta:Mert amúgy Umtiti miért 1 szezonos játékos? A 12/13-as szezon óta folyamatosan kezdő a Lyonban, attól még, hogy te vagy én nem feltétlen hallottunk róla, nem azt jelenti, hogy 1 jó szezonja volt.
Mert amúgy Umtiti miért 1 szezonos játékos? A 12/13-as szezon óta folyamatosan kezdő a Lyonban, attól még, hogy te vagy én nem feltétlen hallottunk róla, nem azt jelenti, hogy 1 jó szezonja volt.Tobias88 írta:Ha azt vesszük, hogy Umtiti lesz 25 + 10 (általában ilyeneket szoktunk kötni), akkor már inkább Marquinhos, akinek 3 jó éve van már és nem 1
Gondolom azért, mert 29, és piszok drága lenne, a vezetőség meg fiatalítani tervezi a posztot kicsit.Messa írta:Nekem az a furcsa, hogy pl Bonucci nem merült fel nálunk egy pillanatra sem. 29 éves, legjobb korban van, nagyon rutinos, igen kemény és jó védő, kérdés persze mennyiért adná a Juve, ha adná egyáltalán, hiszen még 4 éves szerződése van, és 22,5 milla a piaci értéke. De tárgytalan is, csak elgondolkodtam ezen.
Nem tudom, szerintem egy kapussal, kh-el és egy nem kifejezetten támadó középpályással manapság is lehet hosszútávra tervezni, nekik ritkábban szokott kelleni környezetváltozás. Ha bármelyik poszton lecsapunk egy olyan fiatalra, aki tényleg elér egy nagyon magas szintet, ott szerintem az illető akkor tényleg megoldja majdnem 10 évre a posztot.. A támadóbb típusú játékosok inkább azok, akik szerintem sűrűbben változtatnak helyet, ott tényleg neccesebb - de láthatjuk Alvesnél vagy Marcelonál is, hogy azért van itt is kivétel a mai világban is.LG írta:Ebben a 10 évre megoldja a dolgot szöveggel maximálisan igaza van Bobnak. Ezen a szinten nem lehet annyira előre tervezni.
Ebben a 10 évre megoldja a dolgot szöveggel maximálisan igaza van Bobnak. Ezen a szinten nem lehet annyira előre tervezni. Ha megnézzük, az utóbbi 10-15 évet, sok kiváló játékos fordult meg nálunk, de igen kevés volt közülük akik egy egész évtizedet tudtak játszani a legmagasabb szinten. Puyol, Xavi, Iniesta, Messi...ennyi. És mind saját nevelés. Az igazolások közül Alves a maga 8 szezonjával kiemelkedik, de neki is voltak közbe rosszabb időszakai, és ha nem olyan gyenge a jhv. piac, könnyen lehet, hogy nem él meg ennyi évet nálunk. De alapból, ha vki 4-5 jó szezont le tud hozni, már jónak számit.Tobias88 írta:80at nem, de szerintem 50et igen. (más kérdés hogy annyiért nem adják el)nagyatyesz írta:Én meg kifejezetten örülök, hogy nem egy befutott, öregedő, 60-80 milliós középső védőt kergetünk. Igen szűk e téren a piac. Minél nagyobb az ár, annál nagyobb a rizikó. Egy Marquintosnak sokan örülnénk, de komolyan megér 60-80 milliót
Benne 10 világklasszis szintű év benne van, szóval bőven megéri. Ráadásul a játékstílusa a tökéletesen illeszkedik a csapathoz. Kiválóan passzol és cselez, nagyon jól hozza fel a labdát és nem láttam még igazán hibázni.
Ha azt vesszük, hogy Umtiti lesz 25 + 10 (általában ilyeneket szoktunk kötni), akkor már inkább Marquinhos, akinek 3 jó éve van már és nem 1
80at nem, de szerintem 50et igen. (más kérdés hogy annyiért nem adják el)nagyatyesz írta:Én meg kifejezetten örülök, hogy nem egy befutott, öregedő, 60-80 milliós középső védőt kergetünk. Igen szűk e téren a piac. Minél nagyobb az ár, annál nagyobb a rizikó. Egy Marquintosnak sokan örülnénk, de komolyan megér 60-80 milliót
Valószínűleg azért ilyen jó, mert a vezetőség és LE letette a voksát mellette.Subinho írta:Ez az Umtiti gyerek miért is annyira jó, hogy őt kell megvennünk??? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy idén ő lesz a tavalyi Mangala... Minden évben van egy túlhájpolt egy szezonos játékos, aki előtte sehol nem volt, következő évben szintúgy... Mangala sem lett érdekes módon tavaly óta a világ legjobb védője... pedig tavaly mi ment itt vele kapcsolatban...
Pjanic a Juvéba megy.#David Villa# írta:Nem azt mondtam Pjanic jöjjön, hanem mint példát hoztam fel, hogy gyorsan meg lehet szerezni, ha tökös egy klub. Tárgyalásban gyenge a klub, ezen nincs mit szépíteni![]()
Nem ment el Mascherano, viszont ha nem szívesen játszana már itt, - és ennek hangot is ad - az nem jó előjel.
Azért nem olyan komoly a dolog, hogy rögtön torokra kell ugrani.
Üdv
- Ha jön Umtiti. Inkább veszünk majd egy 30 éves hátvédet 20 millióért... Viszont ha elmegy Mascherano (mostanában mondjuk nincs róla hír hálaég) is Vermaelen és Bartra mellett, akkor szerintem kevés 1et igazolni.S.Agüero írta:Umtiti-Denis-Nolito pakkal bőven elégedett lennék én is amúgy.
Alapbol egyetertek, de ezekkel nem egeszen. Luchoba pont azt szeretem legjobban, hogy eddig belatta ha hibazott, es valtoztatott rajta. Remelem ezt a jo szokasat most se hagyja el, akkor siman lehet, hogy tobbet forog majd a keret. A masodik kijelenteseddel se ertek egeszen egyet, mert a Real es az Atma sokkal jobban kihasznalta a keretet. Pont multkor irtam valamelyik topicba errol, hogy nalunk van a legtobb olyan jatekos, aki a percek 10%-at se erte el a szezonban - ha jol remlik.recrea írta:Mivel elég önfejűnek tűnik, valamint jövőre ugyanúgy kell az eredmény, kétlem, h ezeken változtatna. Sajnos-nem sajnos, kb. én is lehetnék a 22-25. ember a csapat keretében...és ez más csapatoknál sincs amúgy másképp.
Ez egyértelmű, főleg annak tükrében, h tavasszal LE-nek esze ágában sem volt a peremembereket használni, ősszel is csak azért, mert volt 4-5 fix ember, aki hosszabb-rövidebb időre lesérült. Mivel elég önfejűnek tűnik, valamint jövőre ugyanúgy kell az eredmény, kétlem, h ezeken változtatna. Sajnos-nem sajnos, kb. én is lehetnék a 22-25. ember a csapat keretében...és ez más csapatoknál sincs amúgy másképp.visca el barca írta:direkt nem érdekel...
amugy lehet több távozó lesz, de most őszintén ilyen sandro-félék kit érdekelnek, senkit. nyugodtam pótolható B-ből az az évi 2x10 perc...
Szerintem direkt utaznak rád.miért ne lenne elég, tavaly is voltunk elegen, most meg jön 3-4 ember a 2 távozó helyére. hova kell több meg minek?
miért ne lenne elég, tavaly is voltunk elegen, most meg jön 3-4 ember a 2 távozó helyére. hova kell több meg minek?Tobias88 írta:Annyi igaz lehet belőle, hogy az EB alatt nem veszünk senkit. Utána jön majd egy középhátvéd, Suarez és Nolito. Persze ennyi játékos nem lesz elég, de mivel spórolunk így ez van...MessiNeymarSuarez írta:Szerintem kacsa, és a Robi-Vidal kettőssel vágunk a szezonnak, csak kérdés hogy mennyire lesz jó ötlet.