Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Origi 5 perc alatt többet csinált, mint Lukaku előtte összesen.palesz77 írta:Veeegre, nem tudom erre miert kellett majdnem 75 percet varni..![]()
Na jon Carrasco is, remelem meg nem tul keso..
Rendben, elfogadom, ez a másik fele a dolognak...egyébként hidd el, én örülnék a legjobban, ha valódi esélyesek lennének, meg parádés focit tolnának, mert a focit szeretem, akárki játssza is azt. Talán kicsit haragszom is rájuk, mert nem jön az, amit várok és az ég világon semmi tudatosságot nem látok. Szélek, center használata, semmit. Visszatérünk rá pár hét múlva, de sztem akkor róluk már nem fogunk vitázni.LG írta:Úgy van ahogy irod, eddig. De még ennek a meccsnek sincs vége. Ha VB-ből indulunk ki, ott is mindig gyengén kezdtek, aztám a második félidőre felpörögtek, és HELYENKÉNT jól is játszottak. A padon vannak olyan játékosok, akik hozhatnak egy kis szint a játékukban. Ahogy Palesz mondja, Lukakut mindenképp le kell vinni, jöhet mondjuk Origi. Ott van Carrasco, a Real ellen is nagyot dobott az AM játékán.recrea írta:Előző EB, VB ugyanez volt, titkos esélyes, nulla foci, legalábbis ahhoz képest, amilyen nevek alkotják őket és amit várnak tőlük. De ezt az előző hozzászólásban is írtam.
Nem egy meccs alapján vonok következtetést, de egy 60 milliós játékostól elvárom, h 4/3 passzt ne rontson el, Lukakut legalább egyszer megtalálja a labda, esetleg meg is tartsa, vagy a belső védő ne szaladjon alá 50 méteres ívelésnek. Komolyan azt gondolja valaki, h ebből a Belgiumból kijön valami nagy eredmény?
Bakker tényleg, még ő is padon van.. És akkor ilyen Fellainik kezdenek..Alcantara írta:Carrasco hozhatna minőséget, gyorsaságot a belgáknál, a többi, mint az igásló elől, rém tohonyák.
Úgy van ahogy irod, eddig. De még ennek a meccsnek sincs vége. Ha VB-ből indulunk ki, ott is mindig gyengén kezdtek, aztám a második félidőre felpörögtek, és HELYENKÉNT jól is játszottak. A padon vannak olyan játékosok, akik hozhatnak egy kis szint a játékukban. Ahogy Palesz mondja, Lukakut mindenképp le kell vinni, jöhet mondjuk Origi. Ott van Carrasco, a Real ellen is nagyot dobott az AM játékán.recrea írta:Előző EB, VB ugyanez volt, titkos esélyes, nulla foci, legalábbis ahhoz képest, amilyen nevek alkotják őket és amit várnak tőlük. De ezt az előző hozzászólásban is írtam.
Nem egy meccs alapján vonok következtetést, de egy 60 milliós játékostól elvárom, h 4/3 passzt ne rontson el, Lukakut legalább egyszer megtalálja a labda, esetleg meg is tartsa, vagy a belső védő ne szaladjon alá 50 méteres ívelésnek. Komolyan azt gondolja valaki, h ebből a Belgiumból kijön valami nagy eredmény?
Azért egy félidő alatt nem kéne pálcát törni felettük.recrea írta:Sztem irtó nagy hiba volt a belső védőtől, de ettől még szép.palesz77 írta:Ejj mi golpassz volt ez, a levetel is szep, aztan higgadt befejezes. Nem az olaszoknak drukkolok, de ez szep volt.
Eddig se szerettem a belgákat, ezután pláne nem fogom...aranygeneráció, fekete ló...már a harmadik eseményen vannak kikiáltva, várom a lehengerlő focit, aztán lehozzák a semmit, nézhetetlen játék, tét alatt megbukó játékosok.
És a spanyol válogatott nézhetetlen...aha, ott legalább van tudatosság, szóljon valaki, ha a belgáknál felfedez hasonlót.
Sztem irtó nagy hiba volt a belső védőtől, de ettől még szép.palesz77 írta:Ejj mi golpassz volt ez, a levetel is szep, aztan higgadt befejezes. Nem az olaszoknak drukkolok, de ez szep volt.
Tényleg túlértékelt, de még igy is az egyik volt a Cityben idén, lőtt 17 gólt, mellé 16 gólpassz 45 meccsen, azért annyira nem rossz.Veidt_madridista írta:Voltak kifejezetten jo meccsei, de koze nincs ahhoz a szinthez aminek beallitottak az igazolasakor.recrea írta:Nagy üzlet volt a Citynek "de brüjne", én még jól focizni nem láttam a palit. Méghogy mi igazolunk rosszul
Most tessék mester bűnbánatot gyakorolni!visca el barca írta:.. giaccherini is nagy szerelme, pedig már az ótvar alsóházi bolognában sem tud húzó ember lenni.
visca el barca írta: giaccherini is nagy szerelme, pedig már az ótvar alsóházi bolognában sem tud húzó ember lenni.