zola8787 írta:Alaves: 48 rúgott, 34 kapott gól, így megnyerni a másodosztályt azért az komoly

Gondolom vakok között a félszemű a király alapon nyerték meg, szóval velük is csak többen lesznek a La Ligában, jobban nem. Az utolsó első ligás éveikben ráadásul kifejezetten durva stílusban játszottak. Mikor felhoztuk Messit, a Sociedaddal keröltve (plusz volt még 1 csapat azt hiszem, ők nem jutnak az eszembe) feljelentettek minket a Szövetségnél (a baszk-katalán szolidaritás ugye

), emiatt az argentint jegeltük is néhény meccsig, míg hivatalos döntés nem született. Szóval én nem örülük nekik.
A másik topicban tegnap ment egy eszmefuttatás a Szuperligáról, most már nekem is van egy koncepcióm

:
10 csapatos nemzeti bajnokságok, oda-visszavágós rendszerben. Lássuk be, 10-nél több értékelhető csapat semelyik ligában nincs, és még lehet sokat mondtam. Ez ősszel le lenne zavarva, tavasszal meg legjobbak Szuperligáznának, a középmezőnynek ott lenne az EL, a kicsiknek meg lehetne Mickey Mouse Trophy, hogy ne unatkozzanak.