Barcelona want 2-3M for Adriano (31), who has a personal 4-year deal with Lazio. He could give up part of salary he agreed with Lazio. [sky]
De Sandro mehet ingyér..
Celta winger Nolito (29) wants to join Barcelona this summer and hopes that playing a good Euro will convince the last doubters. [sport]
Bartoékat kell egyedül meggyőznie, hogy megéri kifizetni az árát..
Sports director Robert attended POR-EST this week to watch Andre Gomes (22) and full backs Cedric (24) and Rafael Guerreiro (22). [md]
Chino írta:Turannal nem az az igazi baj, hogy nem játszik túl fényesen (bár már kész játékos, mutathatna többet), vagy abszolút idegen a játékunkba, ezt még úgy-ahogy be lehet tudni a beilleszkedésnek, de szemmel láthatóan nem is nagyon töri magát. Ha valaki eljön egy Barcelonaba, a kezdőtagságért hajt és egy fél év kényszerpihenő után megkapja az esélyt mindent meg kellene tenni. De ez nem nagyon köszön vissza.
Ezzel meg teljesen egyetértek. Alapból se volt posztja, de ez lenne al egkevesebb, mert hátrébb tudna jól játszani. De nem nagyon tűnik úgy, mint aki akarna is.. Anno Ibránál hozták fel ezt sokan, hogy még jobb napjain is fura volt kicsit, én nála érzem ezt. Az első meccsén volt szerintem a legjobb, az úgy emberes produkció volt, de utána bármikor játszott, valami nem klappolt.. És mivel olyan emberek vannak a posztra, akik stílusra illenek ide, ezért nem örülnék, ha a török előlük venné el a lehetőséget. Hál istennek Lucho se díjazta a hozzáállását, és sokszor már nem ő jött be, hanem SR vagy Rafinha.
Chino írta:Amúgy Neymarral most mi a probléma?
Semmi probléma nem volt vele egy hsz-ben sem.
Chino írta:Amúgy Umititi-t látta is valaki a baloldalon játszani? Vagy csak azért mert ballábas már mindenki odaképzeli. Matyi eredeti posztja balbekk volt, nála rendben van, hogy ki lehet jelenteni, de az előbbinek van is alapja vagy csak valaki kitalálta a többiek meg folytatják?
Barcelona won't sign a left back in case they sign Lyon defender Samuel Umtiti (22) as the Frencman can also play left back. [sport]
Én ezekből veszem, anno olvastam is, hogy játszott már ott is.
Ezt is onnan lőtte - Dani vs Real - , bár ez jelenti a legkevesebbet. Azt viszont elhiszem, hogy az utóbbi 2 évben nem nyomta ott, kicsit aggasztó is, de csak tudják a klubnál, hogy mire képes. Ha nem megy neki, akkor max szeptember előtt igazolunk valakit oda, bár úgy már nehéz lenne találni..
Elvileg amúgy megvan az egyezség vele, és júli 1. után lesz bejelentve. Már ha a Lyon nem cseszekedik, de ez nem valószínű.
Stones meg elvileg tényleg megy a Citybe, Laporte szintén.
MQuCsabi írta:Most így az összegző cikk alapján úgy érzem Lemost mindenképp megveszi a vezetőség és kölcsönben hagyja fejlődni, plusz jön még az Umtiti - Marquinhos kettősből valamelyik.
Jelen állás szerint 99%, hogy Umtiti.
Barcaforever írta:De látod, pl csak a SPORT hozta le, hogy meg akarjuk venni Aguerot anno és rá 1 évre derült ki, hogy tényleg közel álltunk hozzá.
Én már SPORT-os maradok.

Higuaínt is emlékeim szerint ők kezdték el, aztán közben Suárezzel egyezkedtünk.
De amúgy semmi baj ezzel, lehet hinni nekik sokszor, de az akkor se igaz, hogy ők csak hiteles dolgokat közölnek.