Mozi & Filmek
Igen, ez a film. Nagyon szuper vagy. Köszönöööm! 

Hattrick: Tatabánya City
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Sandra Bullock játszik benne. Igaz történet és a nagy feka amerikai focista azt hiszem. Talán az a címe, hogy 'A Szív Bajnokai' vagy valami hasonló. Így már meg fogod találni, csak telóról vagyok és most nem keresek utána.Zolika10 írta:Üdv. Lenne egy kérdésem. Régen láttam egy filmet ami nagyon megtetszett, csak már sajnos elfelejtettem a címét. Annyira emlékszem belőle kb, hogy volt egy kisfiú, akihez felbéreltek (nem biztos) egy néger, nagyobb testalkatú srácot, hogy vigyázzon a kisebbik fiúra.Vigyázott is rá, csak sokan kételkedtek benne, mert nagyon visszahúzódó volt. Volt egy autóbalesetük is, mikor a csoki vitte suliba a kisfiút, majd a lékzsák kicsapódását a karjával védte ki. A végén a gyerek vigyázója valami nagy kosaras lett. Ötlet? Előre is köszi.
Üdv. Lenne egy kérdésem. Régen láttam egy filmet ami nagyon megtetszett, csak már sajnos elfelejtettem a címét. Annyira emlékszem belőle kb, hogy volt egy kisfiú, akihez felbéreltek (nem biztos) egy néger, nagyobb testalkatú srácot, hogy vigyázzon a kisebbik fiúra.Vigyázott is rá, csak sokan kételkedtek benne, mert nagyon visszahúzódó volt. Volt egy autóbalesetük is, mikor a csoki vitte suliba a kisfiút, majd a lékzsák kicsapódását a karjával védte ki. A végén a gyerek vigyázója valami nagy kosaras lett. Ötlet? Előre is köszi.
Hattrick: Tatabánya City
-
- aka Game90
Ha már OJ, akkor ez a sorozat is ajánlott.Bob_Marley írta:Megjelent a legújabb 30for30 Oj Simpsonról (O.J: Made in America címmel), erősen ajánlott, aki szereti ezt a sorozatot.
American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Borzalmak klinikája?soadroli írta:help me!
nagyon régen láttam egy előzetest, de sajnos nem tudom a film címét. terhes nők voltak benne, valami kerti party is rémlik, aztán bedurvulnak a dolgok. horror/thriller a műfaj. ha valaki ennyiből meg tudja mondani melyik film ez, vendégem egy virtuális sörre
help me!
nagyon régen láttam egy előzetest, de sajnos nem tudom a film címét. terhes nők voltak benne, valami kerti party is rémlik, aztán bedurvulnak a dolgok. horror/thriller a műfaj. ha valaki ennyiből meg tudja mondani melyik film ez, vendégem egy virtuális sörre

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Megjelent a legújabb 30for30 Oj Simpsonról (O.J: Made in America címmel), erősen ajánlott, aki szereti ezt a sorozatot.

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Azonosságthiagoalcantara írta:a Viharszigethez meg az Eredethez hasonló gondolkodós jellegű filmet tud valaki ajánlani?
12 Majom
Mátrixthiagoalcantara írta:a Viharszigethez meg az Eredethez hasonló gondolkodós jellegű filmet tud valaki ajánlani?
Mulholland Drive
Memento
Álmatlanság
Egy makulátlan elme örök ragyogása
Pillangóhatás
Tizenharmadik emelet
- thiagoalcantara
- Jugador del Barça
a Viharszigethez meg az Eredethez hasonló gondolkodós jellegű filmet tud valaki ajánlani? 

NyomtalanulS.Agüero írta:Valaki tudna jó krimiket ajánlani? Hetedik, Bárányok hallgatnak, Fogságban, Titokzatos folyó, ezek a kedvenceim, tehát valami ezekhez hasonlót gondoltam volna.Köszi!
Szemekbe zárt titkok
Zodiákus
Fejvadászok
Az igazság ára
Ha esetleg nem láttad (bár kétlem), nézd meg A törvény nevében c. sorozatot.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.06.09. 21:21:07-kor.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Pont nem rég néztem egy filmet ami bele illik ebbe a sorba. Nekem nagyon bejött.S.Agüero írta:Valaki tudna jó krimiket ajánlani? Hetedik, Bárányok hallgatnak, Fogságban, Titokzatos folyó, ezek a kedvenceim, tehát valami ezekhez hasonlót gondoltam volna.Köszi!

Ráadásul Kevin Spacey is nagy kedvencem.
The Usual Suspects - Közönséges bűnözők
http://www.imdb.com/title/tt0114814/
- geridoss
- Director del Fútbol
Megnéztem én is! A látvány zseniális.. CGI szintén, pedig féltem tőle nagyon.Chino írta:A WC: The Beginning-et ki látta?
Szerintem nem volt épp olyan gyenge, baromi látványos fantasy, akik viszont nem ismerik a Warcraft univerzumot nem sokat fognak érteni belőle. Süt róla, hogy a rajongóknak készült.
Szinkron:
Nálam 8/10.
Bob, neked hogy tetszett?

Vicceltem...

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Chino
- Llegenda del Barça
Én is elkövvettem ezt a hibát, de annyira nem nyüzsög tőlük. Nosztalgiázni a '94-es játékra (plusz a könyvekre) nagyon jó, de rhadt nehéz befogadni a sok infot. Viszont a 3D kötelező.Petr írta:En kedden megyek - sajnos - szinkronos vetitesre. Azert sajnos, mert kinezem beloluk, hogy leforditanak minden nevet, en pedig rohogogorcsot kapok
Nálam olyan 7-7,5
Egy kis kedvcsináló, ha vki kíváncsi:
http://cornandsoda.com/warcraft-kezdete ... g-kritika/" target="_blank
Forca Barca!!!!
- Chino
- Llegenda del Barça
A WC: The Beginning-et ki látta?
Szerintem nem volt épp olyan gyenge, baromi látványos fantasy, akik viszont nem ismerik a Warcraft univerzumot nem sokat fognak érteni belőle. Süt róla, hogy a rajongóknak készült.
Forca Barca!!!!
- Nervo
- Capitá del Barça
Ok. Köszönöm szépen a véleményt, majd este lehet hogy megnézem.Petr írta:Az asszonnyal néztem a moziban, ő jókat nevetett rajta. Én csak néztem ki a fejemből, hogy ilyen hogy kerülhet vászonra, de azt el kell ismernem, hogy néha megmosolyogtam.Nervo írta:A Nagyfater elszabadul című vígjátékról valakinek lenne véleménye??
Megér az életedből másfél órát, ha nincs jobb dolgod.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

-
- Entrenador del Barça
Az asszonnyal néztem a moziban, ő jókat nevetett rajta. Én csak néztem ki a fejemből, hogy ilyen hogy kerülhet vászonra, de azt el kell ismernem, hogy néha megmosolyogtam.Nervo írta:A Nagyfater elszabadul című vígjátékról valakinek lenne véleménye??
Megér az életedből másfél órát, ha nincs jobb dolgod

- Nervo
- Capitá del Barça
A Nagyfater elszabadul című vígjátékról valakinek lenne véleménye??
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.

holnap nézem, majd utána nyilatkozok.S.Agüero írta:Valaki látta már a "The Nice Guys" című filmet? Most nyomatják a moziban, előzetes alapján jónak tűnik, és jó színészek is vannak benne.