Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ha Mariano és Vidal lenne a jobboldalért felelős, SR meg maradna a középpályán, akkor rohadt sokan lennénk oda.. Ini-Busi-Rakitic alap, Rafinha-SR-Arda-Denis meg a középpálya tartaléka. Ha támadó érkezik, Denis nem hiszem, hogy annyit szerepel majd elől - alapból se szerepelne sokat, nagy forgatás most se lesz -, nem sok értelmét látnám ennek megmondom őszintén.roby122 írta:...
Annyi volt a kivásárlási ára, Macnhesterben meg mint tudjuk nem működik rendesen a fax (Tobias88 írta:Hát, jó lett volna a MU transzfer előtt vásárolni, mert a 38 millió euró Bailly-ért iszonyatosan sok (transfermarkt 8ra értékeli). És a két klub pénzügyi színvonala hasonló, így nálunk is feljebb viszi ez az árakat
Én most nagyon szembe megyek veled, ami ezt a védőkérdést illeti. Igazából itt van egy Piqué-Masch duó, aki egy évig úgy tűnik még biztos kezdő, amellett ott a szent tehén Matyi. Ha Umititi jön, akkor is kérdés hányadik lesz a rangsorban, mert egy frissen igazolt, nem túl rutinos és kicsit zsákbamacska védőről komoly játékperc kell, hogy valóban kiderüljön mit is tud. És akkor még ott van Lemos, akit ki tudja mennyiért hoznánk, de mennyit játszana! Igaz nem sokat láttam játszani, de nem tűnt egy csiszolatlan gyémántnak és ha egy Las Palmasban nem sikerül a kezdő szintet megütni, itt sokkal kevesebb lehetőséggel erősen kétséges. Mellesleg a másik igazolástól venné el a helyet. (Mondjuk 4 kh bőven elég lenne, ha pedig még egy ilyen szezont lehoz vagy komolyan látszik a fejlődés akkor majd inkább felhoznám Tarínt, mint hogy egy rakat pénzt kiadjunk egy Lemosért.)palesz77 írta: Én amúgy minél többet agyalok Marquinhoson, annál kevésbé érzem úgy, hogy ő lenne a jó döntés. Félreértések elkerülése végett, nagyot nyerhetnénk vele, és lehet hosszútávon senki nem emlékezne a magas árára. De ha most nagy kakiba vagyunk, akkor tényleg luxus ennyit kiadni egy emberért, inkább néznék körül máshol, és vennék több embert az árából. Mint ahogy a vezetőség is teszi úgy néz ki - Umtiti és Lemos -, lehet fele pénzből 2 hasonlóan jó játékost nyúlunk.. Nyilván bőven benne van, hogy nem, de logikusabb ez az út most szerintem.
True story broez amúgy nagy troll hozzáálláspont olyan mint mikor egy ferrari után ácsingózol, aztán rájössz h sosem lesz rá pénzed, akkor elkezded bemagyarázni magadnak, hogy nem is baj, mert drága a fenntartása, meg úgyis minden 2. újgazdag ilyennel járt és tkp. nem is annyira jó autó. aztán mikor megveszed a fhoslágent és beáll melléd egy matt fekete ferrari a pirosnál, akkor meg elsírod magad
palesz77 írta:Én amúgy minél többet agyalok Marquinhoson, annál kevésbé érzem úgy, hogy ő lenne a jó döntés.
Ezt hasonlóan gondolom én is. Ilyen szempontból Rakitic volt hatalmas fogás nálunk, de emlékszem, a fórum egy jelentős része, hogy irtózott tőle anno. És itt érkeztünk meg a problémához, az baj, a szurkolók nagy része, és a média nem ilyen igazolásokat akar látni, hanem a lehető legnagyobb megszerezhető nevet a posztra, ez itt a jvh-es szavazásnál is megmutatkozott, de azt hiszem, a világ más tájékain sem gondolkodnak máshogy a szurkolók, sőt, rengeteg tini, akik az utóbbi 10 éven belül csatlakoztak, még inkább ezt az irányt képviselik.Pedig hosszútávon szerintem az általad leírt a trend fog diadalmaskodni. Egyszerűen lehetetlen, hogy ez a pénzes lufi ne pukkadjon ki egyszer, elég megnézni most minket. Az utóbbi évtized toronymagasan legsikeresebb csapata vagyunk, aztán számolni kell a garast, hogy tudjunk mindenhova embert hozni. Bár aztán ki tudja, de ott a München például, ők se feltétlen a legnagyobb nevekre mennek rá általában, és milyen üzleteket kötnek. Például Coman vagy Douglas Costa is, totál zsákbamacskák lehettek külső szemlélőknek, aztán tessék. Vagy Kimmich, lehetne sorolni. Az, hogy mi nem ezt az utat járjuk most épp, nem azt jelenti, hogy nem is lehetne, mert akkora csapat vagyunk..
Pedig hosszútávon szerintem az általad leírt a trend fog diadalmaskodni. Egyszerűen lehetetlen, hogy ez a pénzes lufi ne pukkadjon ki egyszer, elég megnézni most minket. Az utóbbi évtized toronymagasan legsikeresebb csapata vagyunk, aztán számolni kell a garast, hogy tudjunk mindenhova embert hozni. Bár aztán ki tudja, de ott a München például, ők se feltétlen a legnagyobb nevekre mennek rá általában, és milyen üzleteket kötnek. Például Coman vagy Douglas Costa is, totál zsákbamacskák lehettek külső szemlélőknek, aztán tessék. Vagy Kimmich, lehetne sorolni. Az, hogy mi nem ezt az utat járjuk most épp, nem azt jelenti, hogy nem is lehetne, mert akkora csapat vagyunk..LG írta:Épp ezért nem szabadna az utánpótlást hanyagolni, illetve a játékosok megfigyelését, és még akkor lecsapni vkire, mielőtt még hype miatt brutálisan felmegy az ára. Persze az eredménykényszer miatt nálunk kész játékosok kellenek, ezért ez utóbbi lehetőség szinte kivitelezhetetlen.
Én amúgy minél többet agyalok Marquinhoson, annál kevésbé érzem úgy, hogy ő lenne a jó döntés. Félreértések elkerülése végett, nagyot nyerhetnénk vele, és lehet hosszútávon senki nem emlékezne a magas árára. De ha most nagy kakiba vagyunk, akkor tényleg luxus ennyit kiadni egy emberért, inkább néznék körül máshol, és vennék több embert az árából. Mint ahogy a vezetőség is teszi úgy néz ki - Umtiti és Lemos -, lehet fele pénzből 2 hasonlóan jó játékost nyúlunk.. Nyilván bőven benne van, hogy nem, de logikusabb ez az út most szerintem.MQuCsabi írta:A kenyér amúgy is szemét kaja.De, ha találunk jó minőségű, teljes kiörlésű kenyeret, ami nem csak részben az (MArquinhos) , azért nem szabad sajnálni a pengőt.
Ez igaz. Ráadásul az esetünkben a vásárlónak (MU) olyan anyagi lehetőségei vannak, hogy ha mégsem ízlik a kenyér, akkor vesznek egy másikat (tehát ha nem válik be, akkor jövő nyáron megint jöhet egy 40-50 milliós védővásárlás).Petr írta:Ez igaz, de a vásárló dönti, el, hogy ő melyiket szereti jobban, és hogy ér-e neki ennyitLG írta:A kenyeres hasonlatodhoz: de másnak is van hasonló minőségű kenyere, csak olcsóbban, akkor meg hülyeség ennyit kifizetni érte.. Ahogy látjuk ér.
Ez igaz, de a vásárló dönti, el, hogy ő melyiket szereti jobban, és hogy ér-e neki ennyitLG írta:A kenyeres hasonlatodhoz: de másnak is van hasonló minőségű kenyere, csak olcsóbban, akkor meg hülyeség ennyit kifizetni érte.
A kenyeres hasonlatodhoz: de másnak is van hasonló minőségű kenyere, csak olcsóbban, akkor meg hülyeség ennyit kifizetni érte.Tromort77 írta:Az, hogy egy oldal mennyire becsül fel egy játékost és mit diktál a piac az teljesen más.
Van pár milliód, de nem ettél 3 napja és nekem van kenyerem akkor bizony tejelni fogsz. Minden annyiba kerül amennyit el kérnek érte. Nyílván nem ér 40 millát, de manapság aki egyeneset tud a labdába rúgni az 20-nál kezdődik.
Igen, de azért az arányokat érdemes nézni. Pl. Umtiti 15M ér szerinte, ha kiadunk érte 25M-t, az még elég korrekt a mai viszonyok között. De a MU egy 8 milliósért ad ki 40M-t, azért ez még ma is nevetséges, szerintem. 5x ár, a Villarreal segget csinál belőlük.Chino írta:A transfermarkt manapság még megközelítőleg sem éri meg alapul venni. Lehet, hogy a korrekt árakat írják, de ha annyiért meg tudnánk venni ezeket 60 millióból minőségben fel tudnánk tölteni a keretet. Maximum mi ilyen áron adjuk el a játékosokat. De Marquinhos 30 millió, Umititi 15, Bellerin 18, Gameiro 15 millió és sorolhatnánk. Kb ezek a normál árak, de mindegyikre 10-20 milliót rá kell rakni, mert a csapatuk ennyiért nem adja el.LG írta: A transfermarkt szerint 8 milliót ér, és a Villarreal tavaly 5,7M-ért vette. Kicsit kerestek rajta.![]()
Ennek fényében Umtitiért a 25M, vagy Marquinhosért 50-60 millió sem sok. Sajnos ilyen napokat élünk, fiatal, tehetséges védő, akinek még évek vannak hátra szerződéséből, mostanában ennyibe kerülnek.
A transfermarkt manapság még megközelítőleg sem éri meg alapul venni. Lehet, hogy a korrekt árakat írják, de ha annyiért meg tudnánk venni ezeket 60 millióból minőségben fel tudnánk tölteni a keretet. Maximum mi ilyen áron adjuk el a játékosokat. De Marquinhos 30 millió, Umititi 15, Bellerin 18, Gameiro 15 millió és sorolhatnánk. Kb ezek a normál árak, de mindegyikre 10-20 milliót rá kell rakni, mert a csapatuk ennyiért nem adja el.LG írta: A transfermarkt szerint 8 milliót ér, és a Villarreal tavaly 5,7M-ért vette. Kicsit kerestek rajta.![]()
Ennek fényében Umtitiért a 25M, vagy Marquinhosért 50-60 millió sem sok. Sajnos ilyen napokat élünk, fiatal, tehetséges védő, akinek még évek vannak hátra szerződéséből, mostanában ennyibe kerülnek.
edermatyi írta:jó a milános hasonlat erős túlzás volt csak szomorú látni, hogy mostanában állandóan kölcsönadjuk a tehetségeket és érdekes módon egyik sem jön vissza. Vajon Messi nem tűnt volna el anno ha elmegy kölcsönbe a celtichez? Érdekes módon a saját nevelésű alapcsapat tagjai nem voltak kölcsönben. (Piqué és Alba eladva volt és jó pénzért visszahozva az nem ugyanaz) Kicsit off de pl én Grimaldót sem herdáltam volna el és még volt pár fiatal akik szerintem ha maradnak egy két évet mostanra már fontosak lennének a csapatnak. Ott van erre példa SR aki várt nem ment kölcsönbe pedig mindenki leszólta és elküldte volna most meg ő a joker játékos.