Lassan nyitok egy gasztro topicot..
LG írta:Épp ezért nem szabadna az utánpótlást hanyagolni, illetve a játékosok megfigyelését, és még akkor lecsapni vkire, mielőtt még hype miatt brutálisan felmegy az ára. Persze az eredménykényszer miatt nálunk kész játékosok kellenek, ezért ez utóbbi lehetőség szinte kivitelezhetetlen.
Pedig hosszútávon szerintem az általad leírt a trend fog diadalmaskodni. Egyszerűen lehetetlen, hogy ez a pénzes lufi ne pukkadjon ki egyszer, elég megnézni most minket. Az utóbbi évtized toronymagasan legsikeresebb csapata vagyunk, aztán számolni kell a garast, hogy tudjunk mindenhova embert hozni. Bár aztán ki tudja, de ott a München például, ők se feltétlen a legnagyobb nevekre mennek rá általában, és milyen üzleteket kötnek. Például Coman vagy Douglas Costa is, totál zsákbamacskák lehettek külső szemlélőknek, aztán tessék. Vagy Kimmich, lehetne sorolni. Az, hogy mi nem ezt az utat járjuk most épp, nem azt jelenti, hogy nem is lehetne, mert akkora csapat vagyunk..
MQuCsabi írta:A kenyér amúgy is szemét kaja.

De, ha találunk jó minőségű, teljes kiörlésű kenyeret, ami nem csak részben az (MArquinhos) , azért nem szabad sajnálni a pengőt.
Én amúgy minél többet agyalok Marquinhoson, annál kevésbé érzem úgy, hogy ő lenne a jó döntés. Félreértések elkerülése végett, nagyot nyerhetnénk vele, és lehet hosszútávon senki nem emlékezne a magas árára. De ha most nagy kakiba vagyunk, akkor tényleg luxus ennyit kiadni egy emberért, inkább néznék körül máshol, és vennék több embert az árából. Mint ahogy a vezetőség is teszi úgy néz ki - Umtiti és Lemos -, lehet fele pénzből 2 hasonlóan jó játékost nyúlunk.. Nyilván bőven benne van, hogy nem, de logikusabb ez az út most szerintem.
És azt se lehet modnani, hogy nincs merítési lehetőség, max kész játékosokból nincs - de még Marquinhos se az ugye. Tehetség van most bőven, csak azokból a csapatokból akiket nézek ott van Christensen vagy Koulibaly, de Tah gyereket is istenítik sokan, aztán ő se nagy név még. Bennük lenne a rizikófaktor bőven - meg ki tudja mennyibe fájnának, lehet meg se érné egyik se, mert 40 körül kérnének értük -, de ilyen igazolásokkal legalább mindenhol meg tudnánk erősíteni a csapatot - és nem sokkal lennének nagyobb zsákbamacskáká szerintem. Mondjuk szerintem a kis brazilra nem is kell számítani, a PSG túl sokat fog kérni, mi meg kiszállunk az alkudozásból majd, pont mint 2 éve. Én legalábbis erre számítok.