ntibi67 írta:
Most voltam kint a Depor és a City meccseken.A B közép átköltözött a baloldali kapu mögé,igy nagyobb területet kaptak.Az aktívan szúrkolók létszáma igy kb megháromszorozódott.Észre is lehet venni a hangulaton.Az hogy nem lenne hangulat azzal nem értek egyet,csak elég nehéz 80-90000 embert egyforma szurkolásra biztatni.Plusz mivel hatalmas a távolság a hang elcsúszik 1-2 másodpercet a két kapu mögötti rész között.De azért libabörözik az ember háta így is a himnusz alatt vagy amikor Messit éltetik.
Januárban volt időm utoljára kimenni meccsre, de mostmár többször fogok az ügyfelekkel.

Meccs előtt a barátom kérdezte, hogy milyen a hangulat, én is mondtam, hogy az élmény nagy de nincs B-közép. Félidőben meg nézett rám, hogy Geri voltál te már meccsen itt egyáltalán?
Szóval igen, a másik oldalon vannak, sokkal több ember van a B-középben és végig nyomják a 90 percet, jó nem egy Dortmund tábor szó se róla, de ahhoz képest, amit tapasztaltam az elmúlt 5 évben ahhoz képest bomba.
Azt láttad, amikor a depor védő megkapta a piros lapot hogy vonatoztak jobbra-balra?

Sírtam a nevetéstől.