Ha Fiola leveszi az EB-n Cét, már meg is van oldva a poszt egy jó időre.Még semmi sem biztos, de nem sok elérhető és minőségi szélső van a piacon

Ezzel a gondolat menettel csak egy baj van: a kölcsönadott tehetségek olyan húú de nagyot sehol nem robbantanak. Minek jönnének vissza? Az meg, hogy SR-t hozod fel nem nagyon állja meg a helyét, ugyanis az egy dolog, hogy itt Magyarországon, a fórumon elküldtük volna, de az nem azonos azzal, hogy mi a klub gondolkodása.edermatyi írta:jó a milános hasonlat erős túlzás volt csak szomorú látni, hogy mostanában állandóan kölcsönadjuk a tehetségeket és érdekes módon egyik sem jön vissza. Vajon Messi nem tűnt volna el anno ha elmegy kölcsönbe a celtichez? Érdekes módon a saját nevelésű alapcsapat tagjai nem voltak kölcsönben. (Piqué és Alba eladva volt és jó pénzért visszahozva az nem ugyanaz) Kicsit off de pl én Grimaldót sem herdáltam volna el és még volt pár fiatal akik szerintem ha maradnak egy két évet mostanra már fontosak lennének a csapatnak. Ott van erre példa SR aki várt nem ment kölcsönbe pedig mindenki leszólta és elküldte volna most meg ő a joker játékos.
Még semmi sem biztos, de nem sok elérhető és minőségi szélső van a piacon.Léfe írta:Pont erre gondoltam. A közel 34 éves D.Alvest feválltjuk egy fiatal, feltörekvő 30 éves Marianóra.
Ez igen, ez kell.
PCsabi írta:VEB, hol vagy?edermatyi írta:sajnos én is úgy érzem hogy a következő edzőnek nagyon nehéz dolga lesz.... egyre jobban kezd hasonlítani a csapat helyzete a Milanéhoz annyi különbséggel hogy itt egyenlőre még van egy kis pénz...
Forrást csatolj légy szíves, elolvasnám a cikket.Samper írta:LE már csak egy évig akar maradni és nem kockáztat.
Azért estünk ki amiért a nagyon erős Bayern is, és amiért a Real is csak mákkal nyert ellenük a döntőbe. Nagyon nagy szívás osszekerulni az Atleticoval bárkinek az utóbbi 3 évben. Amúgy meg ha a végén a bíró megadja a tizit továbbmegyünk de könyörgöm júniusba már ne a BL kiesés miatt sírjunk.mess2009 írta:sehol nem jön ki jobban az edző egyik súlyos felelősége mint a játékos állomány összeállítása. hiába ábrándozik egy csóró szurkoló egy egy poszt ideális játékosáról, ha az aktuális edzőnél mások a prioritások. mindnyájan a védelmen görcsölünk itt évek óta miközben LE. mintha nem is érzékelné hogy van ilyen gondjaa Douglas- Vidal-Vermalen-Bartra gubanc még per pillanat is erre utal.
el lehet poénkodni azon, hogy mit is akartok LE.-vel?! hány kupát is nyert?! ok. nem vitatom ez az egyik és nyilván nem oktalan álláspont.
de tegyük fel azt a (ugyanígy nem oktalan) másik kérdést, miért is estünk ki a BL. ből ?!
nos az én válaszom az, hogy nem volt megfelelő az elmúlt idényben a Barca játékos állománya, konkrétan éppen a védelemben. csak remélni tudom, hogy LE. és csapata él a lehetőséggel és felnő végre a feladathoz az átigazolási piacon is.
Csak kellene karácsonykor egy "év hozzászólása" szavazás.edermatyi írta:sajnos én is úgy érzem hogy a következő edzőnek nagyon nehéz dolga lesz.... egyre jobban kezd hasonlítani a csapat helyzete a Milanéhoz annyi különbséggel hogy itt egyenlőre még van egy kis pénz...Samper írta:LE már csak egy évig akar maradni és nem kockáztat.
VEB, hol vagy?edermatyi írta:sajnos én is úgy érzem hogy a következő edzőnek nagyon nehéz dolga lesz.... egyre jobban kezd hasonlítani a csapat helyzete a Milanéhoz annyi különbséggel hogy itt egyenlőre még van egy kis pénz...
Egy kis pénz, jó foci, sztárjátékosok, meg 6 bajnoki cím, meg három BL 8 év alatt, de ezeket leszámítva tényleg tiszta Milan vagyunk.edermatyi írta:sajnos én is úgy érzem hogy a következő edzőnek nagyon nehéz dolga lesz.... egyre jobban kezd hasonlítani a csapat helyzete a Milanéhoz annyi különbséggel hogy itt egyenlőre még van egy kis pénz...Samper írta:LE már csak egy évig akar maradni és nem kockáztat.
sajnos én is úgy érzem hogy a következő edzőnek nagyon nehéz dolga lesz.... egyre jobban kezd hasonlítani a csapat helyzete a Milanéhoz annyi különbséggel hogy itt egyenlőre még van egy kis pénz...Samper írta:LE már csak egy évig akar maradni és nem kockáztat.
Nem vagyok benne biztos.Egyenlőre maximális bizalmat élvez és nincs keresztben a vezetőséggel mint Pep volt az utolsó éveiben.Ha hosszú távú szerződését kap jövőre akkor valószínűleg a csapat következő 5-10 évét az ő döntései határozzák meg.Az igazoláspolitika és a fő döntésk egyenlőre látszólag az ő kezében vannak.Kiváncsi leszek így marad e mindvégig.Samper írta:LE már csak egy évig akar maradni és nem kockáztat.
Azért nem bánod hogy ő az edzőnk nem? Ameddig ilyen hihetetlen számokat hoz és rekordmennyiségű trófeákat addig kötelesek vagyunk vakon megbízni benne.Feast4 írta:Mondjuk ez annyira klasszikus LE megoldás lenne hogy becsokizok.Legyen legalább 30 jöjjön a ligán belülről aztán majd jó lesz valamire.
Mondjuk ez annyira klasszikus LE megoldás lenne hogy becsokizok.Legyen legalább 30 jöjjön a ligán belülről aztán majd jó lesz valamire.
Nem is vallott volna Lucho viselkedesere,ha fél év után befejezte volna mindkettovel. Mondjuk továbbra se hiszem hogy Vidal képes lesz betölteni az Alves utáni űrt, bár pont te mondtad hogy arra a mai kínálatból senki és ez sajnos nagyon igaz.palesz77 írta:Despite some exit rumours, Barcelona count on Aleix Vidal (26) and Arda Turan (29) for next season. Don't plan to sign right back. [l'esp]
Juliusig ami igazolas tobb millioert jon, az pletyka lesz jo esellyel..
Még nem hivatalos, remélem, az is marad.Messias2 írta:Egyébként ez már hivatalos?? Mert én csak pletykaként olvastam, abból meg naponta van 10-20, tehát nem feltétlen kell komolyan venni. Ráadásul a sportigazgatónk azt nyilatkozta Alves távozásának bejelentésekor, hogy SR-rel és Vidallal akarják megoldani a jhv kérdést.
Védelemben Umtiti srácot én is elfogadnám, de állítólag Lucho nen nagyon akarja, ami várható volt. Sosem rajongott a tapasztalatlan védő tehetségekért.