Marianonak én egyedül akkor látnám értelmét, ha Vidallal nem számolna Lucho. Akkor viszont szerintem nem lenne olyan rossz igazolás, mint amilyennek be van itt állítva. A jelenlegi piacon nincs olyan ember szerintem, akire azt lehetne mondani, hogy "igen, ő érte tuti megéri kiadni 20-40 milliót". Lehet mondani Bellerínt, de neki is bőven fejlődnie kell még, a Valencia portugáls védőjét se hiszem, hogy vétek lenne elszalasztani - vagy akár csak 1-2 évvel később elhozni -, Fabinho szóba se került, és megy is az Atmába úgy néz ki, Aurier magát ütötte ki a nyeregből.. Ilyen felhozatal mellett szerintem bőven belefér, hogy SR-nek adunk 1-2 évet arra, hogy kiderüljön mi is rejlik benne azon a poszton. Ha az őszi formáját állandósítani tudná jobbhátvédként, akkor igazolni se kéne konkrétan. Erre meg Mariano tökéletes lehet, 30 éves, bagóért jönne, a meccsek felén ha játszana, szerintem elégedett lenne, egy ilyen ember mellett simán be lehet építeni valakit. Ha meg nagyon nem válik be Robi, akkor lehet komolyabban a pénztárcába nyúlni jövőre, és hozni mellé valakit. Megmondom őszintén én csak az EL döntőn emlékszem rá, de ott nagyon komoly meccset hozott le, ha hasonlóan játszik szezon közben, akkor nem féltelén itt se.
Mindez persze borul, ha Vidal is marad, de akkor szerintem nem is igazolunk senkit a jobbosra most nyáron. Kérdés csak az, hogy Lucho mennyire rágott be rá, menthető-e még a helyzet, vagy sem.
BarcafanTomee írta:A másik meg, ami furán fog hangzani, de még Douglast sem néztük meg, hogy mire lenne képes. Ha már Monchiék szeretnék meg az igazolási politikánkat figyelve simán el tudnám képzelni, hogy Sevillában meg robbantana.
Ez meg nekem is átfutott az agyamon..

Amúgy amikor játszott, szerintem nem volt vészes egyáltalán. Nyilván nem véletlen, hogy Luco nem dobta be, de a srác alapjai nem rosszak azért. Egy Sevillába simán lehet, hogy fontos tagjává növi ki magát a keretnek, még ha nem is a gálakezdő részeként.