Úgytűnik douglast elpasszoltuk.

A gúgltranszlét fordított már nekem olyat, ami nem volt odaírva, tehát szerintem ha linkelünk valamit, ami olyan nyelven van, amit az embereknek tényleg csak a töredéke ért, akkor nem árt bővebben leírni, hogy mi az.visca el barca írta:hát a gúgltranszlét szerint mariano zöld utat kapott, szóval jöhet ha akar hozzánk. gondolom dagleszt vhogy bevonnánk a bizniszbe, mert állítólag figyelték és kell nekik
hát a gúgltranszlét szerint mariano zöld utat kapott, szóval jöhet ha akar hozzánk. gondolom dagleszt vhogy bevonnánk a bizniszbe, mert állítólag figyelték és kell nekikPetr írta:No offense, de ha már belinkelsz egy spanyol cikket magyarul kifejthetnéd, hogy miről szól, mert annyit látok belőle, hogy Mariano feje díszeleg a fejlécen.
Perszevisca el barca írta:ennek sokkal inkább az a hírértéke, hogy veszünk mariano személyében egy jobb hátvédet
ennek sokkal inkább az a hírértéke, hogy veszünk mariano személyében egy jobb hátvédet
fúh nosztalgia vonatLG írta:Overmars 40M volt, meg még hány drága, és rossz igazolásunk volt akkoriban...erre meg sokan szidják a mostani vezetést a rossz igazolások miatt.Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley, de focizni nem tudott szegénykém.És az nagyon kemény, hogy 17 millióért vettük 15 évvel ezelőtt, hát tényleg sötét kor.
![]()
Overmars 40M volt, meg még hány drága, és rossz igazolásunk volt akkoriban...erre meg sokan szidják a mostani vezetést a rossz igazolások miatt.Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley, de focizni nem tudott szegénykém.És az nagyon kemény, hogy 17 millióért vettük 15 évvel ezelőtt, hát tényleg sötét kor.
![]()
Én nem vagyok Umititi ellen, de közel sem vagyok biztos benne, hogy megoldaná nálunk a kezdőtagságot, még ha jövőre maradna is Masch és elkezdenék lassan beépíteni. Az, hogy a francia bajnokságból lehet jó tehetségeket hozni szerintem még közel sem jelenti azt, hogy itt is megüti a lécet. Főleg majd elsőszámú kh-ként. Mert azt kellene már elkezdeni. Az pedig, hogy balbekként is bevethető nem kellene, hogy fő szempont legyen. Ennyi erővel ott volt Matyi, akinek a Valenciaban évekig az elsőszámú posztja volt, de Vermaelen is tud ott játszani. Azt kéne igazán figyelembe venni, hogy mit alkot középen. Nem igazán ismerem, így nem tudok konkrét véleményt alkotni, de ha 25 millió szerintem igen sok érte. De majd meglátjuk.BarcafanTomee írta:A felsorolt KH felhozatal közül nekem valamiért Umtiti tetszene legjobban. Igazából ezt csak egy megérzés miatt mondom, nehéz megitélni ki is vállna be nálunk. Lehetne belőle egy Yaya 2, csak egy sorral hátrébb. Az elefántot is tök ismeretlenbe hoztuk ha jól emlékszek, nem?
Persze semmi párhuzam nincs a két játékos között, csak én szívesen látnék egy hasonló tipusú játékost a keretben.
Ha nem is ő lesz a befutó, de olyan játékosokat hoznék mostmár akikre lehet majd építeni hosszabb távra. Lassan kimegy az arany generáció és nem csak foltozgatni kell a keretet. És ha Masch marad akkor 1-2 év alatt szépen fel lehet építeni az utódját fokozatosan.
A támadók között Mata kapott tőlem egy szavazatot. De inkább szimpátia mint szakmai indokok miatt. Igazából helye sem nagyon lenne, a teljesítménye is eléggé ingadozó. De nagyon szimpatikus játékos és nálunk akár másodvirágzását is megélhetné.
Ez rendben van Bob, de Gameiroval arra számíthatunk, hogy Suareznek lesz cseréje. Ok szép és jó, de ebben az esetben játszana kb 12-13 meccset a szezonban (jóindulattal) és annyi. Neymart rotálni vagy sérülés esetén helyettesíteni Gameiroval, tudjuk mit jelent. Játszott ott Villa, Ibra láttuk mi lett, főleg, hogy most már ott gyorsabb, pörgősebb egyérintős focit tolunk. És az előbbi két embert ráadásul egy lapon sem lehet említeni Gameiroval.Bob_Marley írta:Én Nolitora és Gameirora toltam. Előbbit nem kell megmagyarázni, utóbbi pedig szerintem a legjobb megoldás a felsoroltak közül. Rohadtul érzi a kaput, nem kell magyarázni túl sokat, csak Bakambu volt nála hatékonyabb kapura lövéseket és gólokat figyelembe véve.
Nem mondtad, hogy profi voltálBob_Marley írta:Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley
Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley, de focizni nem tudott szegénykém.LG írta:Csatárokban egyezik a véleményünk.Bob_Marley írta:Én Nolitora és Gameirora toltam. Előbbit nem kell megmagyarázni, utóbbi pedig szerintem a legjobb megoldás a felsoroltak közül. Rohadtul érzi a kaput, nem kell magyarázni túl sokat, csak Bakambu volt nála hatékonyabb kapura lövéseket és gólokat figyelembe véve.
Védőkérdéshez meg annyit, hogy Umtitit kevésbé ismerem, de azért pl volt Christanval is a Moncaoból és finoman szólva nem jött be.Szóval nem csak Toure létezik.
Abidal is a Lyonból jött, ő is nagy fogás volt, igaz, ő akkor már elég nagy névnek számított a piacon.
Christanval pedig még 2001-ben jött, a sötét korban.Érte is kiadtunk 17 millió eurót, pedig az akkoriban nem volt kis pénz, főleg nem védőért.
Elvileg jogos a múlt idő, mert már Man United, nem?visca el barca írta:Barcelona were close to signing Villarreal defender Eric Bailly (22) for 25M plus incentives, but then decided against it. [sport]
Csatárokban egyezik a véleményünk.Bob_Marley írta:Én Nolitora és Gameirora toltam. Előbbit nem kell megmagyarázni, utóbbi pedig szerintem a legjobb megoldás a felsoroltak közül. Rohadtul érzi a kaput, nem kell magyarázni túl sokat, csak Bakambu volt nála hatékonyabb kapura lövéseket és gólokat figyelembe véve.
Védőkérdéshez meg annyit, hogy Umtitit kevésbé ismerem, de azért pl volt Christanval is a Moncaoból és finoman szólva nem jött be.Szóval nem csak Toure létezik.
Volt Spurs is:PCsabi írta:31 millió és West HamBob_Marley írta:25 millió fontra emlékszem, amit a Tottenham ajánlott Lacazettért.Szóval ő szerintem tuti, hogy nem fog jönni.
31 millió és West HamBob_Marley írta:25 millió fontra emlékszem, amit a Tottenham ajánlott Lacazettért.