Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
etooka9
Capitá del Barça

2016.06.07. 21:09:10

Kép
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.07. 21:01:38

visca el barca írta:hát a gúgltranszlét szerint mariano zöld utat kapott, szóval jöhet ha akar hozzánk. gondolom dagleszt vhogy bevonnánk a bizniszbe, mert állítólag figyelték és kell nekik
A gúgltranszlét fordított már nekem olyat, ami nem volt odaírva, tehát szerintem ha linkelünk valamit, ami olyan nyelven van, amit az embereknek tényleg csak a töredéke ért, akkor nem árt bővebben leírni, hogy mi az.

Kubla9, tényleg ne vedd magadra, másnál is láttam már, csak kicsit böki a csőröm. Mindegy, túl van lihegve :).
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.07. 20:55:33

Petr írta:No offense, de ha már belinkelsz egy spanyol cikket magyarul kifejthetnéd, hogy miről szól, mert annyit látok belőle, hogy Mariano feje díszeleg a fejlécen.
hát a gúgltranszlét szerint mariano zöld utat kapott, szóval jöhet ha akar hozzánk. gondolom dagleszt vhogy bevonnánk a bizniszbe, mert állítólag figyelték és kell nekik
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.06.07. 20:33:48

Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/e ... as-5187938 Végre megszabadulunk Douglastól, =D> =D> =D> =D>

Léteznek még csodák. :D =D>
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.07. 20:12:59

No offense, de ha már belinkelsz egy spanyol cikket magyarul kifejthetnéd, hogy miről szól, mert annyit látok belőle, hogy Mariano feje díszeleg a fejlécen.
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.07. 20:11:54

visca el barca írta:
Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/e ... as-5187938 Végre megszabadulunk Douglastól, =D> =D> =D> =D>
ennek sokkal inkább az a hírértéke, hogy veszünk mariano személyében egy jobb hátvédet :D
Persze :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.07. 19:58:28

ennek sokkal inkább az a hírértéke, hogy veszünk mariano személyében egy jobb hátvédet :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.07. 19:49:56

http://www.sport.es/es/noticias/barca/e ... as-5187938" target="_blank Végre megszabadulunk Douglastól, =D> =D> =D> =D>
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.07. 19:43:13

LG írta:
Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley, de focizni nem tudott szegénykém. :D És az nagyon kemény, hogy 17 millióért vettük 15 évvel ezelőtt, hát tényleg sötét kor. :D
Overmars 40M volt, meg még hány drága, és rossz igazolásunk volt akkoriban...erre meg sokan szidják a mostani vezetést a rossz igazolások miatt. :lol:
fúh nosztalgia vonat
ON
tényleg akkor is voltak (akkori) horror áron vett spílereink :lol: ... zenden kb 15 milla, dani szintén kb ennyi, de geovanni volt a csúcs, aki itt volt egy fél évig... azért is adtunk vagy 25öt, miközben ugyanennyiért kaptunk egy komplett de boer+ronaldo pakkot is :D régi szépidők mikor még egy rivaldo vagy kluivert kalibert 20-ért el lehetett hozni. ma ezért adnak egy lemost, aki a las palmas B-ben játszott eddig 3 meccset :lol:
OFF
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.07. 19:02:39

Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley, de focizni nem tudott szegénykém. :D És az nagyon kemény, hogy 17 millióért vettük 15 évvel ezelőtt, hát tényleg sötét kor. :D
Overmars 40M volt, meg még hány drága, és rossz igazolásunk volt akkoriban...erre meg sokan szidják a mostani vezetést a rossz igazolások miatt. :lol:
Chino
Llegenda del Barça

2016.06.07. 18:33:46

BarcafanTomee írta:A felsorolt KH felhozatal közül nekem valamiért Umtiti tetszene legjobban. Igazából ezt csak egy megérzés miatt mondom, nehéz megitélni ki is vállna be nálunk. Lehetne belőle egy Yaya 2, csak egy sorral hátrébb. Az elefántot is tök ismeretlenbe hoztuk ha jól emlékszek, nem?
Persze semmi párhuzam nincs a két játékos között, csak én szívesen látnék egy hasonló tipusú játékost a keretben.

Ha nem is ő lesz a befutó, de olyan játékosokat hoznék mostmár akikre lehet majd építeni hosszabb távra. Lassan kimegy az arany generáció és nem csak foltozgatni kell a keretet. És ha Masch marad akkor 1-2 év alatt szépen fel lehet építeni az utódját fokozatosan.

A támadók között Mata kapott tőlem egy szavazatot. De inkább szimpátia mint szakmai indokok miatt. Igazából helye sem nagyon lenne, a teljesítménye is eléggé ingadozó. De nagyon szimpatikus játékos és nálunk akár másodvirágzását is megélhetné.
Én nem vagyok Umititi ellen, de közel sem vagyok biztos benne, hogy megoldaná nálunk a kezdőtagságot, még ha jövőre maradna is Masch és elkezdenék lassan beépíteni. Az, hogy a francia bajnokságból lehet jó tehetségeket hozni szerintem még közel sem jelenti azt, hogy itt is megüti a lécet. Főleg majd elsőszámú kh-ként. Mert azt kellene már elkezdeni. Az pedig, hogy balbekként is bevethető nem kellene, hogy fő szempont legyen. Ennyi erővel ott volt Matyi, akinek a Valenciaban évekig az elsőszámú posztja volt, de Vermaelen is tud ott játszani. Azt kéne igazán figyelembe venni, hogy mit alkot középen. Nem igazán ismerem, így nem tudok konkrét véleményt alkotni, de ha 25 millió szerintem igen sok érte. De majd meglátjuk.

Aki viszont nálam elsőszámú opció lenne, talán Marquinhosnál is előrébb, az Gimenez. A brazilnál biztosan olcsóbb, bár nem könnyű az ATMA-val alkudni (mondjuk Arda.nál is ezt mondtuk, aki igazi kulcsjátékosuk volt), de 40 millió körüli összeg talán elég lehet. Nagyon fiatalon kiváló, magabiztos védő és még sokat fejlődhet. A válogatottban is nagyon jól játszik, szerintem ő a legkevésbé zsákbamacska. A belső védőknél rendre félmegoldásokat, zsákbamacskákat választunk, hogy spóroljunk, mikor nagyon kellene már a pótlás. Matyi jövőre már harmadik számúnak sem opció, Masch sem valószínű, hogy két év múlva már le tud hozni kezdőként egy szezont (már ha marad). Nincs bajom a franciával, mert komolyabban nem ismerem, 3x vagy 4x láttam játszani, de annyira nem maradt meg bennem, aki viszont jobban ismeri írhatna valami konkrétabbat mitől lehet olyan jó választás. Ne azt, hogy jó a baloson, mert kíváncsi lennék látta-e ott valaki játszani.
Ha Albanak konkurenciát akarnánk, akkor legalább egy Gáya szintet kellene hozni, aminek nincs értelme, nem hiszem, hogy a francia veszélyes lehetne rá.

Denis-szel kapcsolatban én úgy vagyok, hogy korántsem dőlök a kardomba, ha nem jön. Bármennyire kedvelem is a srácot és a B-ben is az egyik kedvencem volt, vagyunk annyian középre, hogy bőven túléljük a hiányát. Sok lehetőséget úgysem kapna, ha igen az meg a többiek kárára menne. Inkább olyan opciót látnék legjobbnak, hogy visszahozni, aztán kölcsönadni egy évre majd jó ajánlat esetén eladni. Persze ez így egyszerűen hangzik, meg nem túl korrekt, de igazán szükség nincs rá. Ha Arda lépett volna akkor még ok, de így más a helyzet.
Bob_Marley írta:Én Nolitora és Gameirora toltam. Előbbit nem kell megmagyarázni, utóbbi pedig szerintem a legjobb megoldás a felsoroltak közül. Rohadtul érzi a kaput, nem kell magyarázni túl sokat, csak Bakambu volt nála hatékonyabb kapura lövéseket és gólokat figyelembe véve.
Ez rendben van Bob, de Gameiroval arra számíthatunk, hogy Suareznek lesz cseréje. Ok szép és jó, de ebben az esetben játszana kb 12-13 meccset a szezonban (jóindulattal) és annyi. Neymart rotálni vagy sérülés esetén helyettesíteni Gameiroval, tudjuk mit jelent. Játszott ott Villa, Ibra láttuk mi lett, főleg, hogy most már ott gyorsabb, pörgősebb egyérintős focit tolunk. És az előbbi két embert ráadásul egy lapon sem lehet említeni Gameiroval.
Nolitoval kb. minden posztot tudnánk rotálni elől. És szélső létére 28 meccsen lehozott egy 12/7-et amivel második lett a házi góllövőlistán, szóval nem egy nyeretlen kétéves. (Gameiro 31 meccsen 16/4, amiből 4 gól büntető) Életkorban is szinte ugyanott vannak, mellesleg majdnem a duplájába kerülne, azt se tudni a padot hogy viselné.
(Nem vagyok Gameiro ellen, de azért az előző szezonjai nem voltak olyan nagyon veretesek)

Ezek után nem tudom mi szól annyira mellette. Igazából még 25-30 millió is bőven megfontolandó lenne, nemhogy ilyen 35-40. Nolito pedig dolgozott már Luchoval, nagyon jól tudja milyen játékos, mit várhat el tőle, emberileg és sportolóként egyaránt.
Forca Barca!!!!
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.07. 17:58:14

Bailly játékjogáért a MU 40 milliót adna(/adott), ezenfelül a licitháborúba is készek lennének beleállni szvsz. Valamivel el kell adni az újságot, kezdenek elfogyni a random nevek.
Bob_Marley írta:Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley
Nem mondtad, hogy profi voltál :(.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.07. 17:51:59

LG írta:
Bob_Marley írta:Én Nolitora és Gameirora toltam. Előbbit nem kell megmagyarázni, utóbbi pedig szerintem a legjobb megoldás a felsoroltak közül. Rohadtul érzi a kaput, nem kell magyarázni túl sokat, csak Bakambu volt nála hatékonyabb kapura lövéseket és gólokat figyelembe véve.

Védőkérdéshez meg annyit, hogy Umtitit kevésbé ismerem, de azért pl volt Christanval is a Moncaoból és finoman szólva nem jött be. :D Szóval nem csak Toure létezik. :D
Csatárokban egyezik a véleményünk.
Abidal is a Lyonból jött, ő is nagy fogás volt, igaz, ő akkor már elég nagy névnek számított a piacon.
Christanval pedig még 2001-ben jött, a sötét korban. :) Érte is kiadtunk 17 millió eurót, pedig az akkoriban nem volt kis pénz, főleg nem védőért. #-o

Abidal jobb példa ha már Lyon és Umtiti. De azt mondom akkor hozzuk Valbuenát, tuti összedobnának Benzemával ketten egy Barca-Real werkfilmet. :mrgreen:
visca el barca írta:Barcelona were close to signing Villarreal defender Eric Bailly (22) for 25M plus incentives, but then decided against it. [sport]
Elvileg jogos a múlt idő, mert már Man United, nem?
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.07. 17:46:07

Barcelona were close to signing Villarreal defender Eric Bailly (22) for 25M plus incentives, but then decided against it. [sport]
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.07. 17:26:38

Védőkérdéshez meg annyit, hogy Umtitit kevésbé ismerem, de azért pl volt Christanval is a Moncaoból és finoman szólva nem jött be. :D Szóval nem csak Toure létezik. :D
Csatárokban egyezik a véleményünk.
Abidal is a Lyonból jött, ő is nagy fogás volt, igaz, ő akkor már elég nagy névnek számított a piacon.
Christanval pedig még 2001-ben jött, a sötét korban. :) Érte is kiadtunk 17 millió eurót, pedig az akkoriban nem volt kis pénz, főleg nem védőért. #-o
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.07. 17:10:34

Én Nolitora és Gameirora toltam. Előbbit nem kell megmagyarázni, utóbbi pedig szerintem a legjobb megoldás a felsoroltak közül. Rohadtul érzi a kaput, nem kell magyarázni túl sokat, csak Bakambu volt nála hatékonyabb kapura lövéseket és gólokat figyelembe véve.

Kép
Kép
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.06.07. 13:53:35

A felsorolt KH felhozatal közül nekem valamiért Umtiti tetszene legjobban. Igazából ezt csak egy megérzés miatt mondom, nehéz megitélni ki is vállna be nálunk. Lehetne belőle egy Yaya 2, csak egy sorral hátrébb. Az elefántot is tök ismeretlenbe hoztuk ha jól emlékszek, nem?
Persze semmi párhuzam nincs a két játékos között, csak én szívesen látnék egy hasonló tipusú játékost a keretben.

Ha nem is ő lesz a befutó, de olyan játékosokat hoznék mostmár akikre lehet majd építeni hosszabb távra. Lassan kimegy az arany generáció és nem csak foltozgatni kell a keretet. És ha Masch marad akkor 1-2 év alatt szépen fel lehet építeni az utódját fokozatosan.

A támadók között Mata kapott tőlem egy szavazatot. De inkább szimpátia mint szakmai indokok miatt. Igazából helye sem nagyon lenne, a teljesítménye is eléggé ingadozó. De nagyon szimpatikus játékos és nálunk akár másodvirágzását is megélhetné.
Nervo
Capitá del Barça

2016.06.07. 13:13:38

Batshuayi sztem lehet hogy olcsóbb lenne mint lacazette, őt hosszútávra érdemes lenne megszerezni. Kérdés hogy bírná a padot a srác. :?
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.06.07. 11:11:38

Denis-nél nincs visszavásárlási ár? Mert most azt olvasom, hogy kevesebbet adnánk mint amit a Villareal akar. Nem is értem...

Re: rosszul fordította a fordító spanyolról, angolnál már egyértelmű, hogy Denisről van szó, nem túl megnyugtató.

A cikkel kapcsolatban pedig, ha Marquinhos tényleg 40 millió lenne, amit kétlek, akkor azonnal meg kellene venni. De az a 40 inkább 60, főleg nekünk. Ő amúgy jobboldalon is kiválóan elvan, mert technikás és gyors, tökéletes a Barca számára (sokkal jobban mint Stones, igaz, nála se láttam még eladott labdát)
94:39 6 - 1
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.07. 11:04:25

Villarreal player Denis (22) has rejected contract offer. Difference between parties is less than 1M. New meeting this week. [cope rac1]

Az a millió körüli összeg mondjuk 2-3 milliós fizunál elég nagy különbségnek számít. De meglepne, ha nem lenne meg az egyezség hamarosan. Bár Alves távozása is meglepett, szóval ki tudja miket tartogat még ez a nyár.. :D

Barcelona want to sign centre backs Umtiti (22 Lyon) and Lemos (20 Las Palmas) this summer. Lyon want at least 25M for Umtiti. [ara]
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.07. 07:02:35

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:25 millió fontra emlékszem, amit a Tottenham ajánlott Lacazettért.
31 millió és West Ham :D Szóval ő szerintem tuti, hogy nem fog jönni.
Volt Spurs is:
Tottenham told to up their £24 million bid for Lyon's Alexandre Lacazette
A lényegen nem változtat, drága nagyon.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.06.07. 00:20:44

Bob_Marley írta:25 millió fontra emlékszem, amit a Tottenham ajánlott Lacazettért.
31 millió és West Ham :D Szóval ő szerintem tuti, hogy nem fog jönni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.06.06. 22:24:49

Szerintem a játékospolitikánk még mindig elcseszett, de nagyon.
Nem értem ezt a Bartra dolgot sem, hogy miért nem kapott több lehetőséget.
Ki lehetett volna nevelni simán Piqué mellé, és akkor a kisfőnök is játszhatott volna a KVK posztján is. Így most megint szenvedhetünk egy új kvk keresésével, mert Matyi öreg már, Verma meg többet sérült, mint nem -baromi jó vétel volt-, Bartra meg ugye elmegy.
Égető szükség lenne szélső védőkre is.
Szerintem az egyedül csak a kp van most rendben. Legalábbis oda meg vagyunk.
Előre is kell legalább egy ember.
Vagy felhozni fiatalokat, és őket beépíteni.

Piacról neveket én nem mondanék, mert lehet, hogy X ember tökéletes egy másik csapatban, itt meg egy nagy nulla.
PCsabi
aka Game90

2016.06.06. 22:18:15

A jobbhátvédes kérdés így alakult:
1. Bellerín 29%
2. Marquinhos 21%
3. Vidal 19%
4. SR 10%
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.06. 22:08:37

Halilovicrol amugy elvileg lemondott a Valencia, mert az eloljaroi viselkedese nem tetszett nekik. Igy mar ertheto az o magatartasa is, remelem apu az ugynoke - ugy remlik igen -, es nyomatja neki az agymosast folyamat. Kar erte, mert tehetseg alapjan ide is beferne idovel, de a viselkedese nekem tobb mint aggaszto..
Válasz küldése