Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azt elismerem, hogy ennek a válogatottnak kellett a Dárdai féle mentalitás és a videókból látszódott, hogy Egervári már bőven belefáradt ebbe és nem tudott semmiféle pluszt adni a csapatnak. DE az utolsó két meccse alapján megítélni őt óriási hiba. Hosszú évek után nála kezdett el a válogatott reménykeltően játszani, vele kezdtük el hozni stabilan a harmadik helyeket a selejtezőkben. Sanyi bácsival vertük meg itthon és ikszeltünk idegenben a törökökkel, megvertük itthon a svédeket, Amszterdamban egy olyan játékkal kaptunk ki 5-3-ra (óriási balszerencsével) amelyet a Dárdai csapat se tudott überelni, óriási meccs volt. Ezeket mind nálunk magasabban jegyzet csapatok ellen sikerült elérni.A fentebb felsorolt eredményeknek köszönhetően kerültünk a második kalapba és ezért is kerültünk egy ilyen könnyű csoportba ahol megint csak harmadikok lettünk úgy, hogy a legnagyobb esélyest elintézték egy edzőváltással. Dárdaival például egy olyan csapatot se tudtunk megverni akik papíron erősebbek nálunk. És ha megnézzük, Dárdai és Storck hozta a szokásos harmadik helyet ami ezúttal köszönhetően a bővítésnek már pótselejtezőt ért ( ne felejtsük el, hogy Egervárinál az első ment tovább a második pedig selejtezett). Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy minden Egervárinak köszönhető és Dárdai csak beleült a jóba. Ennek a csapatnak kellett egy Dárdai típusú edző aki hozta magával a német precizitást. A filmből teljesen jól látszódott a minőségbeli változás a Dárdai és az Egervári korszakhoz képest. Csupán arra szeretném rávilágítani a figyelmet, hogy az Egervári korszaka bőven nem egy sötét időszak volt a válogatott életében.Barcaforever írta:.....

Fú nagyon szánalmas volt, az a taktikai utasításnak szánt akármi, amit Egervári akart adni a játékosoknak.hajnesz írta:1-0ra vezetünk a félidőben, erre Egervári:Alfa írta:Mindenkinek ajánlani tudom a Még 50 perc című dokumentumfilmet, egyrészt nagyon jól ráhangolja az embert az EB-re másrészt baromira érdekes meglátni, hogy mi zajlik le egy öltözőben.
Én nagyon bírtam/om Egervárit és még mindig tartom, hogy azok a változások amelyek eljuttatták idáig a válogatottat az már nála beindultak ergo neki is szerepe volt ebben a kijutásban. Viszont ez a film megmutatta, hogy az Egervári típusú edzőknek az ideje lejárt. Az, hogy nem motiválta csapatot azt én nem tartom hibának hisz nem mindegyik edző hajszolja üvöltve a csapatát, de ami taktikai utasítások címszóval elhangoztak nála az esküszöm, hogy már nekem volt kínos. Megye 2-ben is kb ilyen utasítások hangzanak el. Hiába ért el szép eredményeket a vége felé már nagyon belefásult a kapitánykodásba, ez látszott is a filmben. Dárdainál és utána Storcknál is egészen más volt a légkör illetve a taktikai utasítások és a technika használatában is előreléptek. Sajnos egervári nem tudott haladni a korral így a hihetetlenül gyorsan fejlődő futball lehagyta őt.
Azt nagyon sajnálom, hogy Pinyőnél nem forgathattak, szívesen elnéztem volna őt a mágnestáblánál.
"Ha igy folytatjuk, valószinüleg meg tudjuk nyerni a meccset"

Köszi, az nekem patentVeidt_madridista írta:Csak nCore-on lattam fent.recrea írta:Elérhető valahol ez a film?
1-0ra vezetünk a félidőben, erre Egervári:Alfa írta:Mindenkinek ajánlani tudom a Még 50 perc című dokumentumfilmet, egyrészt nagyon jól ráhangolja az embert az EB-re másrészt baromira érdekes meglátni, hogy mi zajlik le egy öltözőben.
Én nagyon bírtam/om Egervárit és még mindig tartom, hogy azok a változások amelyek eljuttatták idáig a válogatottat az már nála beindultak ergo neki is szerepe volt ebben a kijutásban. Viszont ez a film megmutatta, hogy az Egervári típusú edzőknek az ideje lejárt. Az, hogy nem motiválta csapatot azt én nem tartom hibának hisz nem mindegyik edző hajszolja üvöltve a csapatát, de ami taktikai utasítások címszóval elhangoztak nála az esküszöm, hogy már nekem volt kínos. Megye 2-ben is kb ilyen utasítások hangzanak el. Hiába ért el szép eredményeket a vége felé már nagyon belefásult a kapitánykodásba, ez látszott is a filmben. Dárdainál és utána Storcknál is egészen más volt a légkör illetve a taktikai utasítások és a technika használatában is előreléptek. Sajnos egervári nem tudott haladni a korral így a hihetetlenül gyorsan fejlődő futball lehagyta őt.
Azt nagyon sajnálom, hogy Pinyőnél nem forgathattak, szívesen elnéztem volna őt a mágnestáblánál.

Nem tudom, milyen szabályozás van, de nagyszerű, hogy Újpestre pl megint hoznak egy kuntakintét (Golgol, vagy Gol-GolMás kérdés kicsit off: tudja valaki hány tenger men túli játékos lehet egy NB1-es csapatban?

Ugyanúgy játszott nála is!Amúgy abban biztos vagyok hogy olyan színtű sponzori támogatás van mögötte hogy ha fejen áll olyan gyenge lesz is játszani fog!Nem tudom kinek nyaltak be ennyire de ezer % hogy karrierje alatt végig kezdő lesz!Igaz hogy lassan két éve nem rúgott gólt de még mindig kerettag és kezdő is!Barcaforever írta: Dárdai tudjátok mikor rakná be.

Megint elfeledjük a múltat. Dárdai ugyan úgy játszatta, csak ő fixen lehozta 70 perc körül és berakta a gyors(abb) Nemanjat.Dárdai tudjátok mikor rakná be

Atombiztos kezdő lesz a 0 játékpercével.Vakmacska írta:Szalai ismét bizonyítja, hogy mekkora csatártehetség.
Igaz, hogy lesen volt, de ezt akkor is illett volna berúgni 5 lépésről.

Victor_Valdes írta:
Trollfocira is Te kommentelted be, vagy onnan loptad?
MessiNeymarSuarez írta:csababarca írta:Majd a döntőben elverjük őket.
Easy.
Azért óvatosan...Lehet ez a csapat el sem jut odáig...Ezzel a német edzővel meg végképp...
De Storcknak van rá esélye hogy mi ott legyünk...
![]()
csababarca írta:Majd a döntőben elverjük őket.
Easy.

Én is ugyanezt látom a legnagyobb problémának. Gyakorlatilag átszaladnak rajtunk, a 16-os előtt tömörülünk, ami lehet, hogy Storck taktikája erre a meccsre.Bob_Marley írta:Kp nem tetszik, Pintér-Nagy holttérben és lendületből esnek rá nem először a védelmünkre. Persze hogy elég ilyen szintű játékosoknak 2-3 passz és lövőhelyzet vagy ziccer van. Eddig ezek jól működtek, ma gyakorlatilag nincs középpálya eddig.

jah, merthogy az ő feladata nem a gólrúgás, hanem a labdák megtartása. de akkor miért van ő csatárposzton?zola8787 írta:Amíg le nem cserélik, reménykedhetünk, hogy kihúzzuk 0-0-val, gólt úgysem rúgunk.Vakmacska írta:Szalai ismét bizonyítja, hogy mekkora csatártehetség.
Igaz, hogy lesen volt, de ezt akkor is illett volna berúgni 5 lépésről.