Nem mondtad, hogy profi voltálBob_Marley írta:Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley

Nem mondtad, hogy profi voltálBob_Marley írta:Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley
Én bírtam Christanvalt, mert olyan volt mint egy mini Bob Marley, de focizni nem tudott szegénykém.LG írta:Csatárokban egyezik a véleményünk.Bob_Marley írta:Én Nolitora és Gameirora toltam. Előbbit nem kell megmagyarázni, utóbbi pedig szerintem a legjobb megoldás a felsoroltak közül. Rohadtul érzi a kaput, nem kell magyarázni túl sokat, csak Bakambu volt nála hatékonyabb kapura lövéseket és gólokat figyelembe véve.
Védőkérdéshez meg annyit, hogy Umtitit kevésbé ismerem, de azért pl volt Christanval is a Moncaoból és finoman szólva nem jött be.Szóval nem csak Toure létezik.
Abidal is a Lyonból jött, ő is nagy fogás volt, igaz, ő akkor már elég nagy névnek számított a piacon.
Christanval pedig még 2001-ben jött, a sötét korban.Érte is kiadtunk 17 millió eurót, pedig az akkoriban nem volt kis pénz, főleg nem védőért.
Elvileg jogos a múlt idő, mert már Man United, nem?visca el barca írta:Barcelona were close to signing Villarreal defender Eric Bailly (22) for 25M plus incentives, but then decided against it. [sport]
Csatárokban egyezik a véleményünk.Bob_Marley írta:Én Nolitora és Gameirora toltam. Előbbit nem kell megmagyarázni, utóbbi pedig szerintem a legjobb megoldás a felsoroltak közül. Rohadtul érzi a kaput, nem kell magyarázni túl sokat, csak Bakambu volt nála hatékonyabb kapura lövéseket és gólokat figyelembe véve.
Védőkérdéshez meg annyit, hogy Umtitit kevésbé ismerem, de azért pl volt Christanval is a Moncaoból és finoman szólva nem jött be.Szóval nem csak Toure létezik.
Volt Spurs is:PCsabi írta:31 millió és West HamBob_Marley írta:25 millió fontra emlékszem, amit a Tottenham ajánlott Lacazettért.Szóval ő szerintem tuti, hogy nem fog jönni.
31 millió és West HamBob_Marley írta:25 millió fontra emlékszem, amit a Tottenham ajánlott Lacazettért.
Annyi csak, hogy miutan visszatert a tobb hetes serulesebol, megint leserult valogatott edzesen. Nem lehet vele szamolni sajnos, Umtitinek en orulnek, vele megoldodna a balhatved kerdes is, szimplan ezert. Verma meg elvileg megy a PL-be vissza.Nero. írta:Vermaelenről van valami? Csak mert ha maradna és Enriquének is van vele terve, akkor van 4 jó védőnk. Felesleges leigazolni ezt a francia srácot sokat nem fog játszani.
Nálam ez a nap kommentje.visca el barca írta:én mondjuk jobban örülnének ha megszűnnénekTromort77 írta:Végén leraboljuk a Lyon-t
én mondjuk jobban örülnének ha megszűnnénekTromort77 írta:Végén leraboljuk a Lyon-t
Én sem mondtam, hogy hozzuk Bellerínt 50 millióért. De ha idén láttam volna valamit is abból, hogy Lucho bízik Vidalban, akkor most nem biztos, hogy ennyien szeretnénk Jhv-et hozni.LG írta:Én elfogadom az álláspontodat, sőt, meg is érteném, ha lenne olyan játékos, aki legalább megközelítőleg tudná azt hozni, amit Alves. De nincs ilyen, a nevek, akiket bedobáltok meg sem közelítik őt. Ettől persze lehetne hozni vkit, de csak normális áron, nem kéne 30-40-50 milliókért zsákbamacskázni.Szinte biztos voltam benne, hogy ez a szöveg ki lesz ragadva a többi közül.
Értem én ezt, mindig elvan mondva és már nagyon unalmas, tudja ezt mindenki, de attól még meg lehet "siratni" a játékost, és lehet keresni az utódját a piacon, mert elhiszem, azt, hogy neked tetszik ez a megoldás, hogy Vidal-Sr kettős nyomja ott jövőre, de valakinek viszont nem.
Ezt hadd lehessen már kinyilvánítani, kérlek. Ha meg úgy hozza az élet, hogy mégis ők töltik be a posztot akkor meg így lesz, és bele fog törődni idővel a jó nép, mivel mi mást nem tehetünk.
Én elfogadom az álláspontodat, sőt, meg is érteném, ha lenne olyan játékos, aki legalább megközelítőleg tudná azt hozni, amit Alves. De nincs ilyen, a nevek, akiket bedobáltok meg sem közelítik őt. Ettől persze lehetne hozni vkit, de csak normális áron, nem kéne 30-40-50 milliókért zsákbamacskázni.Szinte biztos voltam benne, hogy ez a szöveg ki lesz ragadva a többi közül.
Értem én ezt, mindig elvan mondva és már nagyon unalmas, tudja ezt mindenki, de attól még meg lehet "siratni" a játékost, és lehet keresni az utódját a piacon, mert elhiszem, azt, hogy neked tetszik ez a megoldás, hogy Vidal-Sr kettős nyomja ott jövőre, de valakinek viszont nem.
Ezt hadd lehessen már kinyilvánítani, kérlek. Ha meg úgy hozza az élet, hogy mégis ők töltik be a posztot akkor meg így lesz, és bele fog törődni idővel a jó nép, mivel mi mást nem tehetünk.