Barca Igazolások
Én leginkább a BL-ben követtem Bellerin játékát. A csoportmeccseken és ellenünk is az Arsenal védelmének legbiztosabb pontja volt, kiválóan játszott. Talán a 40 sok lenne érte, de egy 25-30 millió a mai világban már nem olyan nagy összeg, mivel legalább 10 évre megoldaná a jobbhátvéd posztot. Példának okáért a 18 éves Renato Sanches-t 35 millióért vette meg a Bayern.
94:39 6 - 1
- visca el barca
- Presidente del Barça
én mondjuk jobban örülnének ha megszűnnénekTromort77 írta:Végén leraboljuk a Lyon-t

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én sem mondtam, hogy hozzuk Bellerínt 50 millióért. De ha idén láttam volna valamit is abból, hogy Lucho bízik Vidalban, akkor most nem biztos, hogy ennyien szeretnénk Jhv-et hozni.LG írta:Én elfogadom az álláspontodat, sőt, meg is érteném, ha lenne olyan játékos, aki legalább megközelítőleg tudná azt hozni, amit Alves. De nincs ilyen, a nevek, akiket bedobáltok meg sem közelítik őt. Ettől persze lehetne hozni vkit, de csak normális áron, nem kéne 30-40-50 milliókért zsákbamacskázni.Szinte biztos voltam benne, hogy ez a szöveg ki lesz ragadva a többi közül.
Értem én ezt, mindig elvan mondva és már nagyon unalmas, tudja ezt mindenki, de attól még meg lehet "siratni" a játékost, és lehet keresni az utódját a piacon, mert elhiszem, azt, hogy neked tetszik ez a megoldás, hogy Vidal-Sr kettős nyomja ott jövőre, de valakinek viszont nem.
Ezt hadd lehessen már kinyilvánítani, kérlek. Ha meg úgy hozza az élet, hogy mégis ők töltik be a posztot akkor meg így lesz, és bele fog törődni idővel a jó nép, mivel mi mást nem tehetünk.
Sr ősszel jó volt, de azért szépen visszaesett, amikor visszajöttek a társak. Vidalról meg annyit tudunk, hogy előrejátékban nem rossz, védekezésben, hát mondhatjuk, úgy is, hogy pocsék.
Szerintem ez annyira nem biztató. Én Cancelo meg Fabinho(őt veb dobta be először) nevét dobtam be, egyik sem egy 40 milliós tétel.
De ha idén Sr és Vidal megállja a helyét, annak örülni fogok, csak ezt most még egy kicsit nehéz megemészteni, hogy ők lesznek jövőre a poszton.
Én elfogadom az álláspontodat, sőt, meg is érteném, ha lenne olyan játékos, aki legalább megközelítőleg tudná azt hozni, amit Alves. De nincs ilyen, a nevek, akiket bedobáltok meg sem közelítik őt. Ettől persze lehetne hozni vkit, de csak normális áron, nem kéne 30-40-50 milliókért zsákbamacskázni.Szinte biztos voltam benne, hogy ez a szöveg ki lesz ragadva a többi közül.
Értem én ezt, mindig elvan mondva és már nagyon unalmas, tudja ezt mindenki, de attól még meg lehet "siratni" a játékost, és lehet keresni az utódját a piacon, mert elhiszem, azt, hogy neked tetszik ez a megoldás, hogy Vidal-Sr kettős nyomja ott jövőre, de valakinek viszont nem.
Ezt hadd lehessen már kinyilvánítani, kérlek. Ha meg úgy hozza az élet, hogy mégis ők töltik be a posztot akkor meg így lesz, és bele fog törődni idővel a jó nép, mivel mi mást nem tehetünk.
Barcelona are in advanced talks with Lyon centre back Samuel Umtiti (22) They hope to reach a deal with Lyon for 20-25M. [rac1]
A rac1 mindig elég jól értesült. Ez tetszik.
Lyon player Alexandre Lacazette (25) and Marseille player Michy Batshuayi (22) are among alternatives if Barcelona can't sign Nolito [sport]
Újabb nevek a kalapban. Végén leraboljuk a Lyon-t
A rac1 mindig elég jól értesült. Ez tetszik.
Lyon player Alexandre Lacazette (25) and Marseille player Michy Batshuayi (22) are among alternatives if Barcelona can't sign Nolito [sport]
Újabb nevek a kalapban. Végén leraboljuk a Lyon-t

Szinte biztos voltam benne, hogy ez a szöveg ki lesz ragadva a többi közül.LG írta:Ronaldinho, Puyol, Xavi távozásába sem rokkantunk bele. Ezeket a játékosokat nem lehetett 1 az egyben pótolni senkivel, de csapatszinten igen, kicsit mást kell játszani, és kész. Támadásban nem lesz talán annyira aktív a jobb szél, védekezésben viszont stabilabb lesz, és máris nem olyan tragikus a helyzet, mint ezt sokan beállítják. Mindenki pótolható.roby122 írta: Azért, mert amit lehozott itt 8 év alatt, azt Roberto meg Vidal együtt nem fogja lehozni. És nagy űrt fog hagyni maga után Alves, ebben biztos vagyok. Meg fogjuk érezni a hiányát, mert még egy ilyen jobb hátvéd, mint ő volt nem biztos, hogy mostanában lesz a piacon.
Persze, hogy vele foglalkozunk.

Ronaldinho, Puyol, Xavi távozásába sem rokkantunk bele. Ezeket a játékosokat nem lehetett 1 az egyben pótolni senkivel, de csapatszinten igen, kicsit mást kell játszani, és kész. Támadásban nem lesz talán annyira aktív a jobb szél, védekezésben viszont stabilabb lesz, és máris nem olyan tragikus a helyzet, mint ezt sokan beállítják. Mindenki pótolható.roby122 írta:Azért, mert amit lehozott itt 8 év alatt, azt Roberto meg Vidal együtt nem fogja lehozni. És nagy űrt fog hagyni maga után Alves, ebben biztos vagyok. Meg fogjuk érezni a hiányát, mert még egy ilyen jobb hátvéd, mint ő volt nem biztos, hogy mostanában lesz a piacon.Andris írta: Minimum 3 posztra surgosebb es fontosabb igazolni, de ahogy latom megis minden es mindenki szinte csak Alves tavozasat probalja kibalanszolni.
Azért, mert amit lehozott itt 8 év alatt, azt Roberto meg Vidal együtt nem fogja lehozni. És nagy űrt fog hagyni maga után Alves, ebben biztos vagyok. Meg fogjuk érezni a hiányát, mert még egy ilyen jobb hátvéd, mint ő volt nem biztos, hogy mostanában lesz a piacon.Andris írta: Minimum 3 posztra surgosebb es fontosabb igazolni, de ahogy latom megis minden es mindenki szinte csak Alves tavozasat probalja kibalanszolni.
Kp-ra jön Denis, egy cseretámadónak jön Nolito és ennyi, ezekről nincs mit nagyon beszélni.
A teljes védelem ami a legfontosabb. Umtiti nem lenne rossz, ha tud a bal oldalon játszani. Így legalább nem Mathieu fog ott szaladgálni, ha Alba sérült. Ja mégse, mert ő fog.

Nolito 18m Denis 3,5m Umtiti 20-25m és egy jobbhátvéd ha jön.
Eladásokból meg 8 millió máris bejött Bartra üzletből, plusz azt se felejtsük el, hogy a távozók fizetése is felszabadult, itt Alves fizuja az ami sok volt.
Adriano is megy valószínű.
- Andris
- Adminisztrátor
Sracok, en nem tudom mi ez az egesz Vidal korul, ha egyaltalan szobajohet hogy marad, akkor egyertelmuen nem szabad penzt koltenunk erre a posztra. Robertonak is kelll jatszani es miutan Rafinha visszatert, minimum 5-6 opcionk van kozeppalyara, meghozza olyanok akiknek folytonos jatek kene a kezdoben, meghozza 3 posztra osszesen. Roberto a legmegnyugtatobb jokerunk volt soksok ideje. Mindezt figyelembeveve nyugodtan mehetunk a szezonnak egy Vidal, Roberto, Douglas, B keretes meritesi lehetoseg mellett.
Lehet, hogy nem vagyok naprakesz, de annyira tovabbra sem szorhatjuk a penzt, es mostmar nyilvan nem is titkolhatjuk el a szervek elol tovabbi jatekosok vetelaranak a felet. Ugyanakkor elegge nullan allunk tamado tartalekok teren, es a vedelem kozepe sem epp megnyugtato Mathieuvel... Es ez eddig kevesbe kerult szoba de en a balbekken sem latok semmi megfelelo helyettest, mar tavaly se, es iden meg Alba is gyenge volt, foleg fejben gyenge sajnos, ami altalaban permanens.
Minimum 3 posztra surgosebb es fontosabb igazolni, de ahogy latom megis minden es mindenki szinte csak Alves tavozasat probalja kibalanszolni.
Lehet, hogy nem vagyok naprakesz, de annyira tovabbra sem szorhatjuk a penzt, es mostmar nyilvan nem is titkolhatjuk el a szervek elol tovabbi jatekosok vetelaranak a felet. Ugyanakkor elegge nullan allunk tamado tartalekok teren, es a vedelem kozepe sem epp megnyugtato Mathieuvel... Es ez eddig kevesbe kerult szoba de en a balbekken sem latok semmi megfelelo helyettest, mar tavaly se, es iden meg Alba is gyenge volt, foleg fejben gyenge sajnos, ami altalaban permanens.
Minimum 3 posztra surgosebb es fontosabb igazolni, de ahogy latom megis minden es mindenki szinte csak Alves tavozasat probalja kibalanszolni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Sokan írják hogy hivatalos, meg már üdvözlik őt a klubban, közben meg még mindig nem dőlt el semmi. Ahogy én látom, már megint csak a szokásos módon fullba nyomja a kretént a Barca vezetőség... A twitter oldalon megjelentetett cikkben még meg is jelölték Denis Suárez twitterét.fcbpete írta:A klub először a sportigazgató által sajtótájékoztatón majd a hivatalos weboldalon írásban is megerősítette, hogy Július 1.-én az új fiskális évben azonnal él a visszavásárlási jogával és erről a szándékáról már tájékoztatta a Villarrealt is. Az fcbarcelona.com így fogalmaz: "hacsak nem történik valami utolsó pillanatos változás, akkor Denis Suárez 2016/17-ben a Barca első csapatát fogja erősíteni". Az elképzelhető, hogy más csapat többet ajánl a játékosért, mint a visszavásárlási ár (3,5M), de amennyiben ezt elfogadja a Villarreal, akkor azonnal köteles tájékoztatni a Barcát így a klubnak még 3 napja lesz rá, hogy tartsa az ajánlatot. Ezek után a bejelentések után, elképzelhetetlen, hogy a játékos ne Barcelonában kössön ki. Busquets szerződéshosszabbítását is csak Július 1.-én írják alá, tavaly Arda Turant is visszazavarhatta volna az újonnan megválasztott elnök, mégis mindenki tudta, hogy Arda a Barca játékosa és az is marad (be is mutatták a választások előtt), ahogy azt is mindenki tudja, hogy Busquets hosszabbít. Denis Suárez a Barca játékosának tekinthető, ez a klub hivatalos kommünikéje.
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... evelopment" target="_blank
Sok mindenkinek egyből lejött, hogy ez gyakorlatilag egy nyomásgyakorlás Denis felé, hogy minél hamarabb kötelezze el magát a Barca mellett és ne nagyon hallgasson más ajánlatokat.
És még csodálkozunk, hogy nem vagyunk képesek leigazolni normális játékosokat... a Denis Suárez üzletnek elméletben a legsimább igazolásnak kéne lenni, mégis bénáznak... Az lesz még a szép, ha le is csúszunk róla.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ha jon Umtiti, szerintem nem kene a balhatved srac. Pedig en amondo vagyok, hogy kell a konkurencia Albanak.. 
Sanabria meg csak ne jojjon, kozepcsataron kivul nem jatszik mast, es azt se olyan magas szinten. Fejjateka jo, de amugy tipikus bekotros csatar, abbol se a legjobb. Bar kuzdeni biztos tudna kozepen, de en nem orulnek neki.

Sanabria meg csak ne jojjon, kozepcsataron kivul nem jatszik mast, es azt se olyan magas szinten. Fejjateka jo, de amugy tipikus bekotros csatar, abbol se a legjobb. Bar kuzdeni biztos tudna kozepen, de en nem orulnek neki.
- Veidt_madridista
- Madridista
Roma szimpatizaskent kovetem a hireket reszletesen, es sem az elnok sem az edzo terveiben nem szerepel eladni a kolcsonben vagy akademian levo fiatalokat. Masbol lesz penz csinalva. Szoval 99% kacsa.S.Agüero írta:Közben rákerestem, ő az.
Egy újabb játékost vehetünk akkor vissza 1X millióért, ha igaz a hír.
- Nervo
- Capitá del Barça
Barcelona are among the teams (Real Madrid, Dortmund) interested in Lorient left back Raphael Guerreiro (22). [sport]
Barcelona are expected to make a 25M bid for Lyon centre back Samuel Umtiti (22), who has rejected an approach by Roma. [l'equipe]
Nagyon kellene ez a két srác a csapatba.
Rajtuk kivül ha jönne egy jobbhátvéd, meg Denis S. akkor rendben is lennénk szerintem.
Barcelona are expected to make a 25M bid for Lyon centre back Samuel Umtiti (22), who has rejected an approach by Roma. [l'equipe]
Nagyon kellene ez a két srác a csapatba.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

-
- aka Game90
Barcelona are interested in Roma forward Tonny Sanabria (20), who played on loan at Sporting Gijon this season. [sport]
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Na igen.Ez a legsanszosabb.brownieheaven írta: Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell?Úgy tűnik, az utóbbi idők elbénázott alkujait látva a játékosügynökök vérszemet kaptak, és megpróbálnak egyre több bőrt lehúzni a vezetősségről.

A klub először a sportigazgató által sajtótájékoztatón majd a hivatalos weboldalon írásban is megerősítette, hogy Július 1.-én az új fiskális évben azonnal él a visszavásárlási jogával és erről a szándékáról már tájékoztatta a Villarrealt is. Az fcbarcelona.com így fogalmaz: "hacsak nem történik valami utolsó pillanatos változás, akkor Denis Suárez 2016/17-ben a Barca első csapatát fogja erősíteni". Az elképzelhető, hogy más csapat többet ajánl a játékosért, mint a visszavásárlási ár (3,5M), de amennyiben ezt elfogadja a Villarreal, akkor azonnal köteles tájékoztatni a Barcát így a klubnak még 3 napja lesz rá, hogy tartsa az ajánlatot. Ezek után a bejelentések után, elképzelhetetlen, hogy a játékos ne Barcelonában kössön ki. Busquets szerződéshosszabbítását is csak Július 1.-én írják alá, tavaly Arda Turant is visszazavarhatta volna az újonnan megválasztott elnök, mégis mindenki tudta, hogy Arda a Barca játékosa és az is marad (be is mutatták a választások előtt), ahogy azt is mindenki tudja, hogy Busquets hosszabbít. Denis Suárez a Barca játékosának tekinthető, ez a klub hivatalos kommünikéje.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbpete 2016.06.05. 22:26:05-kor.
Bizony,meg elég magas fizetést is kér a pali.brownieheaven írta:Contract talks with Villareal player Denis (22) continue. There's a contract for when he's bought back, but new agent wants new deal. [md]
Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell?Úgy tűnik, az utóbbi idők elbénázott alkujait látva a játékosügynökök vérszemet kaptak, és megpróbálnak egyre több bőrt lehúzni a vezetősségről.
Ráadásul ugye nem egyértelmű hogy mi vásárolhatjuk csak vissza,mint kiderült a hírekből.

- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Contract talks with Villareal player Denis (22) continue. There's a contract for when he's bought back, but new agent wants new deal. [md]
Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell?
Úgy tűnik, az utóbbi idők elbénázott alkujait látva a játékosügynökök vérszemet kaptak, és megpróbálnak egyre több bőrt lehúzni a vezetősségről.
Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell?

Nem is értem hogy egyesek miért írogatnak marhaságokat??Feast4 írta:MessiNeymarSuarez írta:Eztet találtam mostan a neten:
"HIVATALOS: Denis Suárez a Barcáé!"
Végre, már kezdtem amúgy megijedni hogy megveszik előlünk, mert elvileg úgy volt hogy július 1-től vehetjük meg
Hát én hivatalos bejelentést még nem találtam sehol.
Majd ha a hivatalos FCB oldalon lesz akkor valós a dolog.
MessiNeymarSuarez írta:Eztet találtam mostan a neten:
"HIVATALOS: Denis Suárez a Barcáé!"
Végre, már kezdtem amúgy megijedni hogy megveszik előlünk, mert elvileg úgy volt hogy július 1-től vehetjük meg
Hát én hivatalos bejelentést még nem találtam sehol.

-
- Az Év fórumozója 2013
Egyáltalán nem végleges ez még... http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... evelopment" target="_blank
Szerintem július elseje előtt még ugyanúgy elviheti más csapat, ahogyan erről nemrég szó volt itt. Gerard Romero (Sport/SER) szerint ha a Villarreal elfogad egy ajánlatot egy másik klubtól, akkor a Barçának három napja van, hogy megadja Denisért ugyanazt az összeget - vagy pedig jelezze, hogy nem kíván élni ezzel az opcióval. Így könnyedén elveszíthetjük még Denist, akinek a katalán média szerint már több ajánlata is van más kluboktól.Unless there are any last minute changes, ...