Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.06. 20:44:00

Szinte biztos voltam benne, hogy ez a szöveg ki lesz ragadva a többi közül. :D
Értem én ezt, mindig elvan mondva és már nagyon unalmas, tudja ezt mindenki, de attól még meg lehet "siratni" a játékost, és lehet keresni az utódját a piacon, mert elhiszem, azt, hogy neked tetszik ez a megoldás, hogy Vidal-Sr kettős nyomja ott jövőre, de valakinek viszont nem.
Ezt hadd lehessen már kinyilvánítani, kérlek. Ha meg úgy hozza az élet, hogy mégis ők töltik be a posztot akkor meg így lesz, és bele fog törődni idővel a jó nép, mivel mi mást nem tehetünk.
Én elfogadom az álláspontodat, sőt, meg is érteném, ha lenne olyan játékos, aki legalább megközelítőleg tudná azt hozni, amit Alves. De nincs ilyen, a nevek, akiket bedobáltok meg sem közelítik őt. Ettől persze lehetne hozni vkit, de csak normális áron, nem kéne 30-40-50 milliókért zsákbamacskázni.
Tromort77

2016.06.06. 20:41:24

Barcelona are in advanced talks with Lyon centre back Samuel Umtiti (22) They hope to reach a deal with Lyon for 20-25M. [rac1]

A rac1 mindig elég jól értesült. Ez tetszik.

Lyon player Alexandre Lacazette (25) and Marseille player Michy Batshuayi (22) are among alternatives if Barcelona can't sign Nolito [sport]

Újabb nevek a kalapban. Végén leraboljuk a Lyon-t :D
roby122
Entrenador del Barça

2016.06.06. 20:37:57

LG írta:
roby122 írta: Azért, mert amit lehozott itt 8 év alatt, azt Roberto meg Vidal együtt nem fogja lehozni. És nagy űrt fog hagyni maga után Alves, ebben biztos vagyok. Meg fogjuk érezni a hiányát, mert még egy ilyen jobb hátvéd, mint ő volt nem biztos, hogy mostanában lesz a piacon.
Persze, hogy vele foglalkozunk.
Ronaldinho, Puyol, Xavi távozásába sem rokkantunk bele. Ezeket a játékosokat nem lehetett 1 az egyben pótolni senkivel, de csapatszinten igen, kicsit mást kell játszani, és kész. Támadásban nem lesz talán annyira aktív a jobb szél, védekezésben viszont stabilabb lesz, és máris nem olyan tragikus a helyzet, mint ezt sokan beállítják. Mindenki pótolható.
Szinte biztos voltam benne, hogy ez a szöveg ki lesz ragadva a többi közül. :D
Értem én ezt, mindig elvan mondva és már nagyon unalmas, tudja ezt mindenki, de attól még meg lehet "siratni" a játékost, és lehet keresni az utódját a piacon, mert elhiszem, azt, hogy neked tetszik ez a megoldás, hogy Vidal-Sr kettős nyomja ott jövőre, de valakinek viszont nem.
Ezt hadd lehessen már kinyilvánítani, kérlek. Ha meg úgy hozza az élet, hogy mégis ők töltik be a posztot akkor meg így lesz, és bele fog törődni idővel a jó nép, mivel mi mást nem tehetünk.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.06. 20:10:34

roby122 írta:
Andris írta: Minimum 3 posztra surgosebb es fontosabb igazolni, de ahogy latom megis minden es mindenki szinte csak Alves tavozasat probalja kibalanszolni.
Azért, mert amit lehozott itt 8 év alatt, azt Roberto meg Vidal együtt nem fogja lehozni. És nagy űrt fog hagyni maga után Alves, ebben biztos vagyok. Meg fogjuk érezni a hiányát, mert még egy ilyen jobb hátvéd, mint ő volt nem biztos, hogy mostanában lesz a piacon.
Ronaldinho, Puyol, Xavi távozásába sem rokkantunk bele. Ezeket a játékosokat nem lehetett 1 az egyben pótolni senkivel, de csapatszinten igen, kicsit mást kell játszani, és kész. Támadásban nem lesz talán annyira aktív a jobb szél, védekezésben viszont stabilabb lesz, és máris nem olyan tragikus a helyzet, mint ezt sokan beállítják. Mindenki pótolható.
roby122
Entrenador del Barça

2016.06.06. 19:40:57

Andris írta: Minimum 3 posztra surgosebb es fontosabb igazolni, de ahogy latom megis minden es mindenki szinte csak Alves tavozasat probalja kibalanszolni.
Azért, mert amit lehozott itt 8 év alatt, azt Roberto meg Vidal együtt nem fogja lehozni. És nagy űrt fog hagyni maga után Alves, ebben biztos vagyok. Meg fogjuk érezni a hiányát, mert még egy ilyen jobb hátvéd, mint ő volt nem biztos, hogy mostanában lesz a piacon.

Kp-ra jön Denis, egy cseretámadónak jön Nolito és ennyi, ezekről nincs mit nagyon beszélni.

A teljes védelem ami a legfontosabb. Umtiti nem lenne rossz, ha tud a bal oldalon játszani. Így legalább nem Mathieu fog ott szaladgálni, ha Alba sérült. Ja mégse, mert ő fog. :mrgreen:

Nolito 18m Denis 3,5m Umtiti 20-25m és egy jobbhátvéd ha jön.

Eladásokból meg 8 millió máris bejött Bartra üzletből, plusz azt se felejtsük el, hogy a távozók fizetése is felszabadult, itt Alves fizuja az ami sok volt.
Adriano is megy valószínű.
Andris
Adminisztrátor

2016.06.06. 17:19:16

Sracok, en nem tudom mi ez az egesz Vidal korul, ha egyaltalan szobajohet hogy marad, akkor egyertelmuen nem szabad penzt koltenunk erre a posztra. Robertonak is kelll jatszani es miutan Rafinha visszatert, minimum 5-6 opcionk van kozeppalyara, meghozza olyanok akiknek folytonos jatek kene a kezdoben, meghozza 3 posztra osszesen. Roberto a legmegnyugtatobb jokerunk volt soksok ideje. Mindezt figyelembeveve nyugodtan mehetunk a szezonnak egy Vidal, Roberto, Douglas, B keretes meritesi lehetoseg mellett.

Lehet, hogy nem vagyok naprakesz, de annyira tovabbra sem szorhatjuk a penzt, es mostmar nyilvan nem is titkolhatjuk el a szervek elol tovabbi jatekosok vetelaranak a felet. Ugyanakkor elegge nullan allunk tamado tartalekok teren, es a vedelem kozepe sem epp megnyugtato Mathieuvel... Es ez eddig kevesbe kerult szoba de en a balbekken sem latok semmi megfelelo helyettest, mar tavaly se, es iden meg Alba is gyenge volt, foleg fejben gyenge sajnos, ami altalaban permanens.

Minimum 3 posztra surgosebb es fontosabb igazolni, de ahogy latom megis minden es mindenki szinte csak Alves tavozasat probalja kibalanszolni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
whitecule
Barça B
Kapcsolat:

2016.06.06. 17:12:59

fcbpete írta:A klub először a sportigazgató által sajtótájékoztatón majd a hivatalos weboldalon írásban is megerősítette, hogy Július 1.-én az új fiskális évben azonnal él a visszavásárlási jogával és erről a szándékáról már tájékoztatta a Villarrealt is. Az fcbarcelona.com így fogalmaz: "hacsak nem történik valami utolsó pillanatos változás, akkor Denis Suárez 2016/17-ben a Barca első csapatát fogja erősíteni". Az elképzelhető, hogy más csapat többet ajánl a játékosért, mint a visszavásárlási ár (3,5M), de amennyiben ezt elfogadja a Villarreal, akkor azonnal köteles tájékoztatni a Barcát így a klubnak még 3 napja lesz rá, hogy tartsa az ajánlatot. Ezek után a bejelentések után, elképzelhetetlen, hogy a játékos ne Barcelonában kössön ki. Busquets szerződéshosszabbítását is csak Július 1.-én írják alá, tavaly Arda Turant is visszazavarhatta volna az újonnan megválasztott elnök, mégis mindenki tudta, hogy Arda a Barca játékosa és az is marad (be is mutatták a választások előtt), ahogy azt is mindenki tudja, hogy Busquets hosszabbít. Denis Suárez a Barca játékosának tekinthető, ez a klub hivatalos kommünikéje.

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... evelopment" target="_blank
Sokan írják hogy hivatalos, meg már üdvözlik őt a klubban, közben meg még mindig nem dőlt el semmi. Ahogy én látom, már megint csak a szokásos módon fullba nyomja a kretént a Barca vezetőség... A twitter oldalon megjelentetett cikkben még meg is jelölték Denis Suárez twitterét.
Sok mindenkinek egyből lejött, hogy ez gyakorlatilag egy nyomásgyakorlás Denis felé, hogy minél hamarabb kötelezze el magát a Barca mellett és ne nagyon hallgasson más ajánlatokat.
És még csodálkozunk, hogy nem vagyunk képesek leigazolni normális játékosokat... a Denis Suárez üzletnek elméletben a legsimább igazolásnak kéne lenni, mégis bénáznak... Az lesz még a szép, ha le is csúszunk róla.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.06. 13:23:32

Ha jon Umtiti, szerintem nem kene a balhatved srac. Pedig en amondo vagyok, hogy kell a konkurencia Albanak.. :D

Sanabria meg csak ne jojjon, kozepcsataron kivul nem jatszik mast, es azt se olyan magas szinten. Fejjateka jo, de amugy tipikus bekotros csatar, abbol se a legjobb. Bar kuzdeni biztos tudna kozepen, de en nem orulnek neki.
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.06. 12:57:44

S.Agüero írta:Közben rákerestem, ő az.

Egy újabb játékost vehetünk akkor vissza 1X millióért, ha igaz a hír. :roll:
Roma szimpatizaskent kovetem a hireket reszletesen, es sem az elnok sem az edzo terveiben nem szerepel eladni a kolcsonben vagy akademian levo fiatalokat. Masbol lesz penz csinalva. Szoval 99% kacsa.
Kép
Nervo
Capitá del Barça

2016.06.06. 12:49:15

Barcelona are among the teams (Real Madrid, Dortmund) interested in Lorient left back Raphael Guerreiro (22). [sport]

Barcelona are expected to make a 25M bid for Lyon centre back Samuel Umtiti (22), who has rejected an approach by Roma. [l'equipe]

Nagyon kellene ez a két srác a csapatba. :wink: :) Rajtuk kivül ha jönne egy jobbhátvéd, meg Denis S. akkor rendben is lennénk szerintem.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.06. 12:46:58

Közben rákerestem, ő az.

Egy újabb játékost vehetünk akkor vissza 1X millióért, ha igaz a hír. :roll:
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.06. 12:44:31

Telefonrol nincs turelmem megerositeni magam, de legjobb tudomasom szerint igen, az a Sanabria.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.06. 12:42:00

PCsabi írta:Barcelona are interested in Roma forward Tonny Sanabria (20), who played on loan at Sporting Gijon this season. [sport]
Ő az a Sanabria, aki nálunk játszott anno a B-ben? :roll:
PCsabi
aka Game90

2016.06.06. 01:24:57

Barcelona are interested in Roma forward Tonny Sanabria (20), who played on loan at Sporting Gijon this season. [sport]
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.05. 21:58:11

brownieheaven írta: Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell? :-k Úgy tűnik, az utóbbi idők elbénázott alkujait látva a játékosügynökök vérszemet kaptak, és megpróbálnak egyre több bőrt lehúzni a vezetősségről.
Na igen.Ez a legsanszosabb.
Kép
fcbpete
Jugador del Barça

2016.06.05. 21:39:48

A klub először a sportigazgató által sajtótájékoztatón majd a hivatalos weboldalon írásban is megerősítette, hogy Július 1.-én az új fiskális évben azonnal él a visszavásárlási jogával és erről a szándékáról már tájékoztatta a Villarrealt is. Az fcbarcelona.com így fogalmaz: "hacsak nem történik valami utolsó pillanatos változás, akkor Denis Suárez 2016/17-ben a Barca első csapatát fogja erősíteni". Az elképzelhető, hogy más csapat többet ajánl a játékosért, mint a visszavásárlási ár (3,5M), de amennyiben ezt elfogadja a Villarreal, akkor azonnal köteles tájékoztatni a Barcát így a klubnak még 3 napja lesz rá, hogy tartsa az ajánlatot. Ezek után a bejelentések után, elképzelhetetlen, hogy a játékos ne Barcelonában kössön ki. Busquets szerződéshosszabbítását is csak Július 1.-én írják alá, tavaly Arda Turant is visszazavarhatta volna az újonnan megválasztott elnök, mégis mindenki tudta, hogy Arda a Barca játékosa és az is marad (be is mutatták a választások előtt), ahogy azt is mindenki tudja, hogy Busquets hosszabbít. Denis Suárez a Barca játékosának tekinthető, ez a klub hivatalos kommünikéje.

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... evelopment" target="_blank
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbpete 2016.06.05. 22:26:05-kor.
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.05. 20:58:48

brownieheaven írta:Contract talks with Villareal player Denis (22) continue. There's a contract for when he's bought back, but new agent wants new deal. [md]

Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell? :-k Úgy tűnik, az utóbbi idők elbénázott alkujait látva a játékosügynökök vérszemet kaptak, és megpróbálnak egyre több bőrt lehúzni a vezetősségről.
Bizony,meg elég magas fizetést is kér a pali.
Ráadásul ugye nem egyértelmű hogy mi vásárolhatjuk csak vissza,mint kiderült a hírekből. =D> =D> =D> =D>
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.06.05. 20:55:47

Contract talks with Villareal player Denis (22) continue. There's a contract for when he's bought back, but new agent wants new deal. [md]

Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell? :-k Úgy tűnik, az utóbbi idők elbénázott alkujait látva a játékosügynökök vérszemet kaptak, és megpróbálnak egyre több bőrt lehúzni a vezetősségről.
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.05. 20:52:33

Feast4 írta:
MessiNeymarSuarez írta:Eztet találtam mostan a neten:

"HIVATALOS: Denis Suárez a Barcáé!"

Végre, már kezdtem amúgy megijedni hogy megveszik előlünk, mert elvileg úgy volt hogy július 1-től vehetjük meg =D>

Hát én hivatalos bejelentést még nem találtam sehol.
Nem is értem hogy egyesek miért írogatnak marhaságokat??
Majd ha a hivatalos FCB oldalon lesz akkor valós a dolog.
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.05. 19:57:22

MessiNeymarSuarez írta:Eztet találtam mostan a neten:

Végre, már kezdtem amúgy megijedni hogy megveszik előlünk, mert elvileg úgy volt hogy július 1-től vehetjük meg =D>

Hát én hivatalos bejelentést még nem találtam sehol.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.06.05. 19:53:37

Egyáltalán nem végleges ez még... http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... evelopment" target="_blank
Unless there are any last minute changes, ...
Szerintem július elseje előtt még ugyanúgy elviheti más csapat, ahogyan erről nemrég szó volt itt. Gerard Romero (Sport/SER) szerint ha a Villarreal elfogad egy ajánlatot egy másik klubtól, akkor a Barçának három napja van, hogy megadja Denisért ugyanazt az összeget - vagy pedig jelezze, hogy nem kíván élni ezzel az opcióval. Így könnyedén elveszíthetjük még Denist, akinek a katalán média szerint már több ajánlata is van más kluboktól.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.05. 19:41:22

Eztet találtam mostan a neten:

etooka9
Capitá del Barça

2016.06.05. 19:39:19

Barcelona have confirmed midfielder Denis Suarez had his buy-back clause activated and will join the club on July 1st.

Úgy tűnik mégis ő érkezik elsőként. :mrgreen:
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.05. 19:19:02

Nem ügyetlen a szerecsen barátom, nem dőlnék a kardomba, ha elhoznánk. Bitang erősnek tűnik, viszont nem eszetlen, nem tűnik alattomosnak. És ballábas :twisted:
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.05. 19:03:39

LG írta:
Na jó,de nehogy aztán csiga 2 legyen a srác.
Csiga Ukrajnából jött és egészen más stílusú volt, ő meg a francia ligából jönne, amely mostanában aranybánya fiatal tehetségek terén. Akik többet látták nálam játszani, ráadásul azt mondják eléggé rendben van a srác.
Ez is igaz,csak csiga Pep kifejezett kérése volt ,megkapta 25 misiért ,utána vissza a feladónak 10 milliót buktunk a bolton.
Ő hozzá azért nem ragaszkodunk annyira ,csak az egyik lehetséges alternatíva.
Na mindegy,majd meglátjuk hogy mi lesz.
Válasz küldése