Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nyilván Alba mellett túl sok sót nem evett volna meg, de egy nagyon príma kis balhátvéd, stílusában hasonlít Albára, gyors, technikás, fáradhatatlan. 12 millióért ajándék a Dortmundnak, abszolút. Pár év és a többszöröséért fogjuk megvenni, van egy ilyen érzésem.Petr írta:A Dortmund a hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy Guerreiro hozzájuk igazolt. Ő az a balhátvéd, akit sokáig boronáltak össze a Barcával.
Az ára 12 millió euró volt.
Pogba közel se tett le még annyit az asztalra, mint Bale, amikor leigazolták őt. Bale egy csapatban, ahol rá épülne a játék sokkal jobban kitűnne. Egyáltalán nem tudja megmutatni, hogy mit is tud igazán a madridban. A Spurs-t elég durván a hátán vitte, nem látom, hogy mivel ér milliókkal többet. Max azért, mert az image-hez illik túl lőni az eddigi átigazolási rekordot.recrea írta: Akkor végülis miben nincs igazam?
Akkor végülis miben nincs igazam?Barcaforever írta:Nincs igazad. James túl volt értékelve tény. de Bale, amúgy is jó játékos, de egy Chelsea-ben pl nagyobbat tudna alakítani.recrea írta:Ha Bale 94 millió, James 80 millió, akkor teljesen reális a Pogba 100 millió![]()
Körökkel jobb focista mindkettőnél.
Pogba is még fiatal, 2 év múlva brutál lesz nagyon.
Nincs igazad. James túl volt értékelve tény. de Bale, amúgy is jó játékos, de egy Chelsea-ben pl nagyobbat tudna alakítani.recrea írta:Ha Bale 94 millió, James 80 millió, akkor teljesen reális a Pogba 100 millió![]()
Körökkel jobb focista mindkettőnél.
Írhatnám, hogy Pogba teljesítménye ezért is tud ennyire előtérbe kerülni és írhatnám azt is, hogy nem csak 20-30 millió euróval van túldimenzionálva az árához képest, de nem szeretném ismét kirobbantani a vitát.Barcaforever írta:Juve-ról jut eszembe, sokat elmond az olasz bajnokságról, ahol Evra jó teljesítményt tud lehozni. Dani lehet az év játékosa lesz.![]()
Én nagyon nem örülök, ha megy a madridba.palesz77 írta:En is ketlem, de muszaj volt eladniuk.. Juve okosan igazolt, Pogba meg szerintem igy mar tenyleg megy a Realba.
Bob_Marley írta:Miralem Pjanic to Juventus is a done deal. €38m fee.
Egy pletykával kevesebb szerencsére.
Azt aláírom, hogy Kane többre viheti. De ő is csak olyan csapatban tud szuperálni ahol az összes labda rá van épülve és azt tehet amit akar. Amint le van korlátozva sokkal gyengébb. Lásd válogatott meccsei. Vardy-ra azt mondtad, hogy kőbunkó angol csatár, na most egy kőbunkó angol csatárhoz képest iszonyú agilis, remekül hoz döntéseket, jól cselez, és még jó a kényszerítőkben is, ileltve hosszú labdákban is jeleskedik(lásd tavaly amikor főként szélen szerepelt.). Lényegében az idei szezonban sokkal több volt mint egy középszer. Ha jövőre is így fog tudni teljesíteni akkor nagy vétel lehet az Arsenalnak amennyiben tényleg oda megy.Veidt_madridista írta: Legalabb 10 Leicester meccset lattam, meg az osszes bajnoki goljat. Vardy legnagyobb fegyvere nem a technika hanem a sebesseg, aminek a goljai jelentos reszet koszonheti. Sokszor meg kiszolgaltak. Felreertes ne essek, ez lenyugozo teljesitmeny, de Vardy sosem lesz top jatekos, top kilences. Kane temahoz: a kreativitast nyilvan nem peldaul Barcelona mertekkel kell merni, hanem egy PL csatar mertekevel. Okos megoldasai vannak, osszjatekban sincs elveszve, ezt jelenti a kreativ. Vardy Arsenal szint. Kane meg tobbre viheti.
Legalabb 10 Leicester meccset lattam, meg az osszes bajnoki goljat. Vardy legnagyobb fegyvere nem a technika hanem a sebesseg, aminek a goljai jelentos reszet koszonheti. Sokszor meg kiszolgaltak. Felreertes ne essek, ez lenyugozo teljesitmeny, de Vardy sosem lesz top jatekos, top kilences. Kane temahoz: a kreativitast nyilvan nem peldaul Barcelona mertekkel kell merni, hanem egy PL csatar mertekevel. Okos megoldasai vannak, osszjatekban sincs elveszve, ezt jelenti a kreativ. Vardy Arsenal szint. Kane meg tobbre viheti. Es nem csak a koruk miatt irom ezt.Tromort77 írta: Kane meg a kreativitás? Egyszerű a játéka, ahonnan tud lő. Jó fizikai adottságai vannak, jó labdakezelése, de őt kreatívnak nevezni elég vicces. Vardy pedig az idei szezont nézve minden csak nem kőbunkó angol csatár. Kérdés tudja-e ezt hozni jövőre is. De biztos nem láttad játszani ha ilyet állítasz róla.
Pont ezért mondtam hogy a lehető legjobb helyre ment.Kb. hasonló konkurencia van vele szemben akar meg működhet is.Ha meg nem hát akkor legalább megpróbálta.Veidt_madridista írta:Giroudnak van az egyik legrosszabb gol/golhelyzet rataja a klasszikus nagy csapatok kilencesei kozul. Kozepszer. Ahogy Vardy is. Ha mar Vardyt felhoztam, akkor megnezhetitek Kanet. Latszolag ugyanannyira jok, de Kanebol haromszor jobb jatekos valik. Sokkal tobb dimenzios, sokkal technikasabb, sokkal kreativabb. Nem egy kobunko angol csatar (Vardy, Benteke).
Bocs, hogy csak így kiragadom, de vicces ilyeneket hallani, nem te vagy az első, nagyon sok ember dobálózik ezzel, de csak hogy tisztába tegyük az Atleti 102 milliót költött a múlt nyáron, előtte 88 milliót. Már nem lehet rájuk húzni a kevés pénzből építkező csapatot.LG írta: Az Atleticoról, sőt, már Kloppról is olvastam, hogy vesztesek...persze, azokat kell köpködni, akik még tudnak (viszonylag) kis pénzekből csapatot építeni, ajnározzuk azokat, akik minden évben 100 millió felett költenek igazolásokra-
Kane meg a kreativitás? Egyszerű a játéka, ahonnan tud lő. Jó fizikai adottságai vannak, jó labdakezelése, de őt kreatívnak nevezni elég vicces. Vardy pedig az idei szezont nézve minden csak nem kőbunkó angol csatár. Kérdés tudja-e ezt hozni jövőre is. De biztos nem láttad játszani ha ilyet állítasz róla.Veidt_madridista írta:Giroudnak van az egyik legrosszabb gol/golhelyzet rataja a klasszikus nagy csapatok kilencesei kozul. Kozepszer. Ahogy Vardy is. Ha mar Vardyt felhoztam, akkor megnezhetitek Kanet. Latszolag ugyanannyira jok, de Kanebol haromszor jobb jatekos valik. Sokkal tobb dimenzios, sokkal technikasabb, sokkal kreativabb. Nem egy kobunko angol csatar (Vardy, Benteke).
Szerintem Giroud egy totális balfék.Soha nem volt még egy egybefüggő jó szezonja.Azt is kihagyja egy idő után amit nem lehet, labilis megbízhatatlan sokszor körülményes a saját játékuk ellensége.És ezt mondjuk az Arsenal szurkolók is igy gondolják.Ami meg Vardy)t illeti lehet nem válik majd be de pont oda ment ahol lehet keresni valója.A többi majd kiderül.visca el barca írta:Feast4 írta:mert csak a balfék Zsírút kell átlépniaha. tehát az a giroud balfék aki lassan 7-8 szezon óta a hozza a 15+ gólos szezonokat, míg vardy király, mert 29 évesen korára lehozott egy jó szezont