Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Nervo
Capitá del Barça

2016.06.06. 12:49:15

Barcelona are among the teams (Real Madrid, Dortmund) interested in Lorient left back Raphael Guerreiro (22). [sport]

Barcelona are expected to make a 25M bid for Lyon centre back Samuel Umtiti (22), who has rejected an approach by Roma. [l'equipe]

Nagyon kellene ez a két srác a csapatba. :wink: :) Rajtuk kivül ha jönne egy jobbhátvéd, meg Denis S. akkor rendben is lennénk szerintem.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.06. 12:46:58

Közben rákerestem, ő az.

Egy újabb játékost vehetünk akkor vissza 1X millióért, ha igaz a hír. :roll:
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.06. 12:44:31

Telefonrol nincs turelmem megerositeni magam, de legjobb tudomasom szerint igen, az a Sanabria.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.06. 12:42:00

PCsabi írta:Barcelona are interested in Roma forward Tonny Sanabria (20), who played on loan at Sporting Gijon this season. [sport]
Ő az a Sanabria, aki nálunk játszott anno a B-ben? :roll:
PCsabi
aka Game90

2016.06.06. 01:24:57

Barcelona are interested in Roma forward Tonny Sanabria (20), who played on loan at Sporting Gijon this season. [sport]
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.05. 21:58:11

brownieheaven írta: Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell? :-k Úgy tűnik, az utóbbi idők elbénázott alkujait látva a játékosügynökök vérszemet kaptak, és megpróbálnak egyre több bőrt lehúzni a vezetősségről.
Na igen.Ez a legsanszosabb.
Kép
fcbpete
Jugador del Barça

2016.06.05. 21:39:48

A klub először a sportigazgató által sajtótájékoztatón majd a hivatalos weboldalon írásban is megerősítette, hogy Július 1.-én az új fiskális évben azonnal él a visszavásárlási jogával és erről a szándékáról már tájékoztatta a Villarrealt is. Az fcbarcelona.com így fogalmaz: "hacsak nem történik valami utolsó pillanatos változás, akkor Denis Suárez 2016/17-ben a Barca első csapatát fogja erősíteni". Az elképzelhető, hogy más csapat többet ajánl a játékosért, mint a visszavásárlási ár (3,5M), de amennyiben ezt elfogadja a Villarreal, akkor azonnal köteles tájékoztatni a Barcát így a klubnak még 3 napja lesz rá, hogy tartsa az ajánlatot. Ezek után a bejelentések után, elképzelhetetlen, hogy a játékos ne Barcelonában kössön ki. Busquets szerződéshosszabbítását is csak Július 1.-én írják alá, tavaly Arda Turant is visszazavarhatta volna az újonnan megválasztott elnök, mégis mindenki tudta, hogy Arda a Barca játékosa és az is marad (be is mutatták a választások előtt), ahogy azt is mindenki tudja, hogy Busquets hosszabbít. Denis Suárez a Barca játékosának tekinthető, ez a klub hivatalos kommünikéje.

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... evelopment" target="_blank
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbpete 2016.06.05. 22:26:05-kor.
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.05. 20:58:48

brownieheaven írta:Contract talks with Villareal player Denis (22) continue. There's a contract for when he's bought back, but new agent wants new deal. [md]

Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell? :-k Úgy tűnik, az utóbbi idők elbénázott alkujait látva a játékosügynökök vérszemet kaptak, és megpróbálnak egyre több bőrt lehúzni a vezetősségről.
Bizony,meg elég magas fizetést is kér a pali.
Ráadásul ugye nem egyértelmű hogy mi vásárolhatjuk csak vissza,mint kiderült a hírekből. =D> =D> =D> =D>
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.06.05. 20:55:47

Contract talks with Villareal player Denis (22) continue. There's a contract for when he's bought back, but new agent wants new deal. [md]

Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell? :-k Úgy tűnik, az utóbbi idők elbénázott alkujait látva a játékosügynökök vérszemet kaptak, és megpróbálnak egyre több bőrt lehúzni a vezetősségről.
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.05. 20:52:33

Feast4 írta:
MessiNeymarSuarez írta:Eztet találtam mostan a neten:

"HIVATALOS: Denis Suárez a Barcáé!"

Végre, már kezdtem amúgy megijedni hogy megveszik előlünk, mert elvileg úgy volt hogy július 1-től vehetjük meg =D>

Hát én hivatalos bejelentést még nem találtam sehol.
Nem is értem hogy egyesek miért írogatnak marhaságokat??
Majd ha a hivatalos FCB oldalon lesz akkor valós a dolog.
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.05. 19:57:22

MessiNeymarSuarez írta:Eztet találtam mostan a neten:

Végre, már kezdtem amúgy megijedni hogy megveszik előlünk, mert elvileg úgy volt hogy július 1-től vehetjük meg =D>

Hát én hivatalos bejelentést még nem találtam sehol.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.06.05. 19:53:37

Egyáltalán nem végleges ez még... http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... evelopment" target="_blank
Unless there are any last minute changes, ...
Szerintem július elseje előtt még ugyanúgy elviheti más csapat, ahogyan erről nemrég szó volt itt. Gerard Romero (Sport/SER) szerint ha a Villarreal elfogad egy ajánlatot egy másik klubtól, akkor a Barçának három napja van, hogy megadja Denisért ugyanazt az összeget - vagy pedig jelezze, hogy nem kíván élni ezzel az opcióval. Így könnyedén elveszíthetjük még Denist, akinek a katalán média szerint már több ajánlata is van más kluboktól.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.05. 19:41:22

Eztet találtam mostan a neten:

etooka9
Capitá del Barça

2016.06.05. 19:39:19

Barcelona have confirmed midfielder Denis Suarez had his buy-back clause activated and will join the club on July 1st.

Úgy tűnik mégis ő érkezik elsőként. :mrgreen:
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.05. 19:19:02

Nem ügyetlen a szerecsen barátom, nem dőlnék a kardomba, ha elhoznánk. Bitang erősnek tűnik, viszont nem eszetlen, nem tűnik alattomosnak. És ballábas :twisted:
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.05. 19:03:39

LG írta:
Na jó,de nehogy aztán csiga 2 legyen a srác.
Csiga Ukrajnából jött és egészen más stílusú volt, ő meg a francia ligából jönne, amely mostanában aranybánya fiatal tehetségek terén. Akik többet látták nálam játszani, ráadásul azt mondják eléggé rendben van a srác.
Ez is igaz,csak csiga Pep kifejezett kérése volt ,megkapta 25 misiért ,utána vissza a feladónak 10 milliót buktunk a bolton.
Ő hozzá azért nem ragaszkodunk annyira ,csak az egyik lehetséges alternatíva.
Na mindegy,majd meglátjuk hogy mi lesz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.05. 18:55:34

Na jó,de nehogy aztán csiga 2 legyen a srác.
Csiga Ukrajnából jött és egészen más stílusú volt, ő meg a francia ligából jönne, amely mostanában aranybánya fiatal tehetségek terén. Akik többet látták nálam játszani, ráadásul azt mondják eléggé rendben van a srác.
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.05. 18:48:23

LG írta:
Kubla9 írta:Ki a péló az a Umtiti ?
Most hallok róla először. A Lyonba játszik azt már tudom,de azonkívül semmi mást.
Valamit mondjatok már róla ,mert azért az a 25 misi amit kérnek érte a franciák nem kevés.
Én sem ismerem annyira, de anno Yayáról is kb. annyit tudtunk, hogy a francia ligából jön, meg, hogy Kolo testvére, aztán nagy bevált.
Na jó,de nehogy aztán csiga 2 legyen a srác. :) :) :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.05. 18:12:34

Kubla9 írta:Ki a péló az a Umtiti ?
Most hallok róla először. A Lyonba játszik azt már tudom,de azonkívül semmi mást.
Valamit mondjatok már róla ,mert azért az a 25 misi amit kérnek érte a franciák nem kevés.
Én sem ismerem annyira, de anno Yayáról is kb. annyit tudtunk, hogy a francia ligából jön, meg, hogy Kolo testvére, aztán nagy bevált.
Kubla9
Capitá del Barça

2016.06.05. 17:58:48

Ki a péló az a Umtiti ?
Chino
Llegenda del Barça

2016.06.05. 17:50:13

Tromort77 írta:Én őszintén szólva sokat nem, de örülnék ha lenne egy fiatal tehetség még a tarsolyban. Elvileg már tavaly is akartuk volna csak ugye a transferban. Rég volt már bargain vételünk, de ha valóban ilyen sokat kérnek érte akkor felesleges.
Ezt a Lemos ügyet igazán nem értem. Annyira nem ismerem, de akkor már itt van Tarín. Inkább vele kérne várni akkor, mint idehozni egy tehetséget a Las Palmasból. Lehet mondani, hogy Bartra meg Muniesa be volt harangozva stb., de személy szerint és Rodriban bőven többet látok, mint az előző kettőben. Bartra amúgy meg ki tudja mit is alakított volna ha megkapja a lehetőséget. Lehet, hogy a Dortmundban komolyan robbantani fog.
Azért az is elmond valamit, hogy Rodri feljött a Juvenilből és egyből a legtöbbet használt játékos lett, pedig voltak mellette belső védők. Csak sérülés vagy eltiltás miatt nem játszott azon a pár meccsen. Többek között Bagnack is miatta lépett. Posztjához és felépítéséhez képest elég gyors is és annak ellenére, hogy csak 19(!) éves nagyon magabiztos, igazi vezéregyéniség a védelemben. Inkább rá kéne várni még egy-két évet, mint idehozni vagy 10 millióért az uruguayi kölyköt, főleg ha Umititi is jön. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy ha jön a francia kapni fog-e elég lehetőséget. Nem hiszem, hogy a következő szezonban teljesen tudnánk számítani kezdőként Masch-ra. Ha megy, ha nem már egy kezdő kellene helyette.

Nolito mindenképp jobb megoldás lenne. Kiváló játékos, ismeri a klubot, Luchot, elfogadja a helyét. És nem egy másodvonalas játékosról beszélünk. Azért spanyol válogatott és lehet nem lőtt annyi gólt mint Gameiro, de ő egy szélső nem egy center. Nézzük meg Neymar és Suarez között a gólkülönbségeket. Mellesleg a 12/7 sem elvetendő, második a házi góllövőlistán, főleg úgy hogy komoly sérülése volt. (Aspas aki centerként sokkal több meccsen játszott 14/5-öt hozott) Mindemellett sokkal több variációs lehetőségünk van vele, mint Gameiroval. És ami még komoly differencia: egyik 40 míg a másik 18 millió euro. Habár én mondjuk akkor is Nolitot választanám ha 20-ba, Gameiro meg 25-be kerülne.
Forca Barca!!!!
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.05. 17:01:01

Stalkyard írta: Ha jönne Nolito, Umtiti, és mondjuk még mellé Denis, jövőre meg mondjuk Marquinhos, én elégedett lennék. Feltéve persze hogy Masch marad.
Ez igy önmagában jól hangzik de azt ne felejtsük el hogy a brazil a PSG játékosa és onnan soha senkit nem veszünk meg, max akkor ha kifizetjük a világ pénzét.Annyit meg nem er bármennyire is jó játékos.Ha Denis jön akkor meg Ardat el kéne adni...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2016.06.05. 16:42:59

Nolito leigazolása nagyon adná magát, teljesen beleillik Lucho elképzeléseibe, ligán belül jönne, elfogadná a csere szerepkört is nagy valószínűséggel, a 18 millió nem is lenne sok érte, ráadásul tökéletes lenne az MSN rotálására. A három állat mögé most egy darabig úgysem tudunk nagyobb nevet igazolni, meg nem is lenne értelme, meg pénzünk se lenne rá ( :lol: ). Úgyhogy ez az üzlet nagyon rendben lenne szerintem, ráadásul ha Nolito is jönni akar, gyakorol egy kis nyomást, talán még olcsóbban, 15 milla körül is el tudnánk hozni.

Viszont egy kezdőszintű középső védő igazolását vagy idén, vagy jövőre, de mindenképp meg kéne lépni. Jobbhátvédet meg mindenképp kéne hozni még ezen a nyáron, ha már Lajos ennyire pikkel Vidal-ra...

Ha jönne Nolito, Umtiti, és mondjuk még mellé Denis, jövőre meg mondjuk Marquinhos, én elégedett lennék. Feltéve persze hogy Masch marad.

Ez a Pjanic dolog meg ami felröppent itt nemrég remélem hogy kacsa, Denissel kellene megegyezni, elfelejteni SR jobbhátvédként való erőltetését, és a középpályán meglennénk egy darabig. Itt úgyis Iniesta pótlása lesz egy kulcskérdés pár éven belül, de akkor úgyis mélyebben a zsebbe kell majd nyúlni úgy érzem, hacsak Denis nem robbant egy akkorát hogy szétviszi a Camp Nout.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.05. 16:12:15

Tromort77 írta:Viszont én még várok valami meglepetés igazolást is. Aki eddig kb fel se merült. Azért az EB nagyon befogja indítani a piacot. Úgyhogy hosszú lesz még ez az időszak.
Szerintem nem lesz semmi váratlan. Itt a hír megint, hogy Lucho még mindig Nolitot akarja, még előre se lesz Vietto szintű meglepetés se szerintem.. :D Középre végképp nem, Umtitire látok jó esélyt, aztán ennyi, baloldal is pipa lenne vele, adná magát. Aztán lehet tényleg robban a bomba majd, de igazából nehéz lenne olyat hozni, aki nem került már szóba, mert minden értelmes jelöltről cikkeztek már kb.. :lol:

Egyedül akkor látok rá esélyt, ha Masch végül mégis megy. De akkor sincs gáz, jön majd helyette Koulibaly, aztán földbe döngöl mindenkit! 8) :mrgreen:

Denis ügyben viszont egyetértek, jó lenne, ha sikerülne megegyezni vele.
Tromort77 írta:Én őszintén szólva sokat nem, de örülnék ha lenne egy fiatal tehetség még a tarsolyban. Elvileg már tavaly is akartuk volna csak ugye a transferban. Rég volt már bargain vételünk, de ha valóban ilyen sokat kérnek érte akkor felesleges.
Szerintem felesleges lenne. Lucho pont nem az a típus, aki egy ilyen embert játszatna is, pont erről ment a vita másik topicban. Azért meg elhozni egy 20 éves gyereket, hogy Cáceres sorsára jusson, szerintem felesleges. A B-ben is van olyan 20 éves védő, akit sokra tartanak, aztán ő se kap sehol lehetőséget még. És ahogy írod te is, 10-12 millióért luxus egy ilyen igazolás. főleg hogy 8-ért adtuk Bartrát..
LG írta:De Nolito szerintem is jó lenne.
Nolitot megmondom őszintén én se félteném. Alapból olyan posztra jönne, ami létezik nálunk, Ardánál már ez problémás volt ugye. Másrészt anno is jól játszott Pep idején - emlékszem Pedro helyett volt hogy ő jött be, és egész pozitív volt a vélekedés róla -, azóta rengeteget fejlődött, utolsó nagy lehetősége lenne, szerintem gond nem lenne vele.
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.05. 15:56:18

Félre ne érts, nem gondolom, hogy elégséges, vagy akár szükséges feltétel az, hogy meglegyen benne a Barca DNS (lásd: Lajos :D), de sosem hátrány, ha nem kell hozzászoknia a rendszerhez.
Válasz küldése