Barcelona are expected to make a 25M bid for Lyon centre back Samuel Umtiti (22), who has rejected an approach by Roma. [l'equipe]
Nagyon kellene ez a két srác a csapatba.

Na igen.Ez a legsanszosabb.brownieheaven írta: Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell?Úgy tűnik, az utóbbi idők elbénázott alkujait látva a játékosügynökök vérszemet kaptak, és megpróbálnak egyre több bőrt lehúzni a vezetősségről.
Bizony,meg elég magas fizetést is kér a pali.brownieheaven írta:Contract talks with Villareal player Denis (22) continue. There's a contract for when he's bought back, but new agent wants new deal. [md]
Na ezt fejtse meg valaki. Ezek szerint volna egy megállapodás, de most valaki bekavart és új megállapodás kell?Úgy tűnik, az utóbbi idők elbénázott alkujait látva a játékosügynökök vérszemet kaptak, és megpróbálnak egyre több bőrt lehúzni a vezetősségről.
Nem is értem hogy egyesek miért írogatnak marhaságokat??Feast4 írta:MessiNeymarSuarez írta:Eztet találtam mostan a neten:
"HIVATALOS: Denis Suárez a Barcáé!"
Végre, már kezdtem amúgy megijedni hogy megveszik előlünk, mert elvileg úgy volt hogy július 1-től vehetjük meg
Hát én hivatalos bejelentést még nem találtam sehol.
MessiNeymarSuarez írta:Eztet találtam mostan a neten:
"HIVATALOS: Denis Suárez a Barcáé!"
Végre, már kezdtem amúgy megijedni hogy megveszik előlünk, mert elvileg úgy volt hogy július 1-től vehetjük meg
Szerintem július elseje előtt még ugyanúgy elviheti más csapat, ahogyan erről nemrég szó volt itt. Gerard Romero (Sport/SER) szerint ha a Villarreal elfogad egy ajánlatot egy másik klubtól, akkor a Barçának három napja van, hogy megadja Denisért ugyanazt az összeget - vagy pedig jelezze, hogy nem kíván élni ezzel az opcióval. Így könnyedén elveszíthetjük még Denist, akinek a katalán média szerint már több ajánlata is van más kluboktól.Unless there are any last minute changes, ...
Ez is igaz,csak csiga Pep kifejezett kérése volt ,megkapta 25 misiért ,utána vissza a feladónak 10 milliót buktunk a bolton.LG írta:Csiga Ukrajnából jött és egészen más stílusú volt, ő meg a francia ligából jönne, amely mostanában aranybánya fiatal tehetségek terén. Akik többet látták nálam játszani, ráadásul azt mondják eléggé rendben van a srác.Na jó,de nehogy aztán csiga 2 legyen a srác.
Csiga Ukrajnából jött és egészen más stílusú volt, ő meg a francia ligából jönne, amely mostanában aranybánya fiatal tehetségek terén. Akik többet látták nálam játszani, ráadásul azt mondják eléggé rendben van a srác.Na jó,de nehogy aztán csiga 2 legyen a srác.
Na jó,de nehogy aztán csiga 2 legyen a srác.LG írta:Én sem ismerem annyira, de anno Yayáról is kb. annyit tudtunk, hogy a francia ligából jön, meg, hogy Kolo testvére, aztán nagy bevált.Kubla9 írta:Ki a péló az a Umtiti ?
Most hallok róla először. A Lyonba játszik azt már tudom,de azonkívül semmi mást.
Valamit mondjatok már róla ,mert azért az a 25 misi amit kérnek érte a franciák nem kevés.
Én sem ismerem annyira, de anno Yayáról is kb. annyit tudtunk, hogy a francia ligából jön, meg, hogy Kolo testvére, aztán nagy bevált.Kubla9 írta:Ki a péló az a Umtiti ?
Most hallok róla először. A Lyonba játszik azt már tudom,de azonkívül semmi mást.
Valamit mondjatok már róla ,mert azért az a 25 misi amit kérnek érte a franciák nem kevés.
Ezt a Lemos ügyet igazán nem értem. Annyira nem ismerem, de akkor már itt van Tarín. Inkább vele kérne várni akkor, mint idehozni egy tehetséget a Las Palmasból. Lehet mondani, hogy Bartra meg Muniesa be volt harangozva stb., de személy szerint és Rodriban bőven többet látok, mint az előző kettőben. Bartra amúgy meg ki tudja mit is alakított volna ha megkapja a lehetőséget. Lehet, hogy a Dortmundban komolyan robbantani fog.Tromort77 írta:Én őszintén szólva sokat nem, de örülnék ha lenne egy fiatal tehetség még a tarsolyban. Elvileg már tavaly is akartuk volna csak ugye a transferban. Rég volt már bargain vételünk, de ha valóban ilyen sokat kérnek érte akkor felesleges.
Ez igy önmagában jól hangzik de azt ne felejtsük el hogy a brazil a PSG játékosa és onnan soha senkit nem veszünk meg, max akkor ha kifizetjük a világ pénzét.Annyit meg nem er bármennyire is jó játékos.Ha Denis jön akkor meg Ardat el kéne adni...Stalkyard írta: Ha jönne Nolito, Umtiti, és mondjuk még mellé Denis, jövőre meg mondjuk Marquinhos, én elégedett lennék. Feltéve persze hogy Masch marad.
Szerintem nem lesz semmi váratlan. Itt a hír megint, hogy Lucho még mindig Nolitot akarja, még előre se lesz Vietto szintű meglepetés se szerintem..Tromort77 írta:Viszont én még várok valami meglepetés igazolást is. Aki eddig kb fel se merült. Azért az EB nagyon befogja indítani a piacot. Úgyhogy hosszú lesz még ez az időszak.
Szerintem felesleges lenne. Lucho pont nem az a típus, aki egy ilyen embert játszatna is, pont erről ment a vita másik topicban. Azért meg elhozni egy 20 éves gyereket, hogy Cáceres sorsára jusson, szerintem felesleges. A B-ben is van olyan 20 éves védő, akit sokra tartanak, aztán ő se kap sehol lehetőséget még. És ahogy írod te is, 10-12 millióért luxus egy ilyen igazolás. főleg hogy 8-ért adtuk Bartrát..Tromort77 írta:Én őszintén szólva sokat nem, de örülnék ha lenne egy fiatal tehetség még a tarsolyban. Elvileg már tavaly is akartuk volna csak ugye a transferban. Rég volt már bargain vételünk, de ha valóban ilyen sokat kérnek érte akkor felesleges.
Nolitot megmondom őszintén én se félteném. Alapból olyan posztra jönne, ami létezik nálunk, Ardánál már ez problémás volt ugye. Másrészt anno is jól játszott Pep idején - emlékszem Pedro helyett volt hogy ő jött be, és egész pozitív volt a vélekedés róla -, azóta rengeteget fejlődött, utolsó nagy lehetősége lenne, szerintem gond nem lenne vele.LG írta:De Nolito szerintem is jó lenne.