Ez igy önmagában jól hangzik de azt ne felejtsük el hogy a brazil a PSG játékosa és onnan soha senkit nem veszünk meg, max akkor ha kifizetjük a világ pénzét.Annyit meg nem er bármennyire is jó játékos.Ha Denis jön akkor meg Ardat el kéne adni...Stalkyard írta: Ha jönne Nolito, Umtiti, és mondjuk még mellé Denis, jövőre meg mondjuk Marquinhos, én elégedett lennék. Feltéve persze hogy Masch marad.
Barca Igazolások

Nolito leigazolása nagyon adná magát, teljesen beleillik Lucho elképzeléseibe, ligán belül jönne, elfogadná a csere szerepkört is nagy valószínűséggel, a 18 millió nem is lenne sok érte, ráadásul tökéletes lenne az MSN rotálására. A három állat mögé most egy darabig úgysem tudunk nagyobb nevet igazolni, meg nem is lenne értelme, meg pénzünk se lenne rá (
). Úgyhogy ez az üzlet nagyon rendben lenne szerintem, ráadásul ha Nolito is jönni akar, gyakorol egy kis nyomást, talán még olcsóbban, 15 milla körül is el tudnánk hozni.
Viszont egy kezdőszintű középső védő igazolását vagy idén, vagy jövőre, de mindenképp meg kéne lépni. Jobbhátvédet meg mindenképp kéne hozni még ezen a nyáron, ha már Lajos ennyire pikkel Vidal-ra...
Ha jönne Nolito, Umtiti, és mondjuk még mellé Denis, jövőre meg mondjuk Marquinhos, én elégedett lennék. Feltéve persze hogy Masch marad.
Ez a Pjanic dolog meg ami felröppent itt nemrég remélem hogy kacsa, Denissel kellene megegyezni, elfelejteni SR jobbhátvédként való erőltetését, és a középpályán meglennénk egy darabig. Itt úgyis Iniesta pótlása lesz egy kulcskérdés pár éven belül, de akkor úgyis mélyebben a zsebbe kell majd nyúlni úgy érzem, hacsak Denis nem robbant egy akkorát hogy szétviszi a Camp Nout.

Viszont egy kezdőszintű középső védő igazolását vagy idén, vagy jövőre, de mindenképp meg kéne lépni. Jobbhátvédet meg mindenképp kéne hozni még ezen a nyáron, ha már Lajos ennyire pikkel Vidal-ra...
Ha jönne Nolito, Umtiti, és mondjuk még mellé Denis, jövőre meg mondjuk Marquinhos, én elégedett lennék. Feltéve persze hogy Masch marad.
Ez a Pjanic dolog meg ami felröppent itt nemrég remélem hogy kacsa, Denissel kellene megegyezni, elfelejteni SR jobbhátvédként való erőltetését, és a középpályán meglennénk egy darabig. Itt úgyis Iniesta pótlása lesz egy kulcskérdés pár éven belül, de akkor úgyis mélyebben a zsebbe kell majd nyúlni úgy érzem, hacsak Denis nem robbant egy akkorát hogy szétviszi a Camp Nout.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerintem nem lesz semmi váratlan. Itt a hír megint, hogy Lucho még mindig Nolitot akarja, még előre se lesz Vietto szintű meglepetés se szerintem..Tromort77 írta:Viszont én még várok valami meglepetés igazolást is. Aki eddig kb fel se merült. Azért az EB nagyon befogja indítani a piacot. Úgyhogy hosszú lesz még ez az időszak.

Egyedül akkor látok rá esélyt, ha Masch végül mégis megy. De akkor sincs gáz, jön majd helyette Koulibaly, aztán földbe döngöl mindenkit!

Denis ügyben viszont egyetértek, jó lenne, ha sikerülne megegyezni vele.
Szerintem felesleges lenne. Lucho pont nem az a típus, aki egy ilyen embert játszatna is, pont erről ment a vita másik topicban. Azért meg elhozni egy 20 éves gyereket, hogy Cáceres sorsára jusson, szerintem felesleges. A B-ben is van olyan 20 éves védő, akit sokra tartanak, aztán ő se kap sehol lehetőséget még. És ahogy írod te is, 10-12 millióért luxus egy ilyen igazolás. főleg hogy 8-ért adtuk Bartrát..Tromort77 írta:Én őszintén szólva sokat nem, de örülnék ha lenne egy fiatal tehetség még a tarsolyban. Elvileg már tavaly is akartuk volna csak ugye a transferban. Rég volt már bargain vételünk, de ha valóban ilyen sokat kérnek érte akkor felesleges.
Nolitot megmondom őszintén én se félteném. Alapból olyan posztra jönne, ami létezik nálunk, Ardánál már ez problémás volt ugye. Másrészt anno is jól játszott Pep idején - emlékszem Pedro helyett volt hogy ő jött be, és egész pozitív volt a vélekedés róla -, azóta rengeteget fejlődött, utolsó nagy lehetősége lenne, szerintem gond nem lenne vele.LG írta:De Nolito szerintem is jó lenne.
-
- Entrenador del Barça
Félre ne érts, nem gondolom, hogy elégséges, vagy akár szükséges feltétel az, hogy meglegyen benne a Barca DNS (lásd: Lajos
), de sosem hátrány, ha nem kell hozzászoknia a rendszerhez.

Jó, mondjuk ezt Fabregasnál is fel lett hozva, aztán láttuk mennyit ért. De Nolito szerintem is jó lenne.Petr írta:Ez a lehetőség sajnos minden igazolásnál fennáll, nem lehet nem igazolni azért, mert fennáll valamilyen szintű kockázat. Munirnál univerzálisabb, kiforrottabb és veszélyesebb, ráadásul nem is értem, hogy miért említem vele egy lapon.Feast4 írta:Csak nem adná ha ugy járnánk vele mint Turannal.
Lehet, hogy többet kerülne forgatásra az első alakzat - az előző szezonhoz hasonlóan -, ha egy kompetens csatár ülne a padon. Az pedig sosem árt, ha megvan benne a Barca DNS és olcsó is. Márpedig gondolom Lucho azért futkos csatár után, mert játszatná, ha megugorja a szintet.
-
- Entrenador del Barça
Ez a lehetőség sajnos minden igazolásnál fennáll, nem lehet nem igazolni azért, mert fennáll valamilyen szintű kockázat. Munirnál univerzálisabb, kiforrottabb és veszélyesebb, ráadásul nem is értem, hogy miért említem vele egy lapon.Feast4 írta:Csak nem adná ha ugy járnánk vele mint Turannal.
Lehet, hogy többet kerülne forgatásra az első alakzat - az előző szezonhoz hasonlóan -, ha egy kompetens csatár ülne a padon. Az pedig sosem árt, ha megvan benne a Barca DNS és olcsó is. Márpedig gondolom Lucho azért futkos csatár után, mert játszatná, ha megugorja a szintet.
Csak nem adná ha ugy járnánk vele mint Turannal.visca el barca írta:elég ha ő érti, nekünk nem kellFeast4 írta:Mondjuk a miértjét tovabbra sem értem.

Miért nem? A liga egyik legjobb támadójává nőtte ki magát az utóbbi években, a válogatottban is egyre inkább bizonyít, mi kéne még? 18M nem is lenne sok érte, inkább, mint Gameiróért a duplája.Feast4 írta:Mondjuk a miértjét tovabbra sem értem.visca el barca írta:Celta winger Nolito (29), who has an 18M buyout fee, is still Luis Enrique's main forward option for this summer. [sport]
továbbra is tartom, hogy ő lesz az egyik aki tuti jön. LE látszólag nagyon ragaszkodik hozzá.
- visca el barca
- Presidente del Barça
elég ha ő érti, nekünk nem kellFeast4 írta:Mondjuk a miértjét tovabbra sem értem.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Mondjuk a miértjét tovabbra sem értem.visca el barca írta:Celta winger Nolito (29), who has an 18M buyout fee, is still Luis Enrique's main forward option for this summer. [sport]
továbbra is tartom, hogy ő lesz az egyik aki tuti jön. LE látszólag nagyon ragaszkodik hozzá.

Igen szerintem is. Jobban örülnék neki, mint gameironak.visca el barca írta:Celta winger Nolito (29), who has an 18M buyout fee, is still Luis Enrique's main forward option for this summer. [sport]

- visca el barca
- Presidente del Barça
Celta winger Nolito (29), who has an 18M buyout fee, is still Luis Enrique's main forward option for this summer. [sport]
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én őszintén szólva sokat nem, de örülnék ha lenne egy fiatal tehetség még a tarsolyban. Elvileg már tavaly is akartuk volna csak ugye a transferban. Rég volt már bargain vételünk, de ha valóban ilyen sokat kérnek érte akkor felesleges.
Denis Suarez-ről én is olvastam, remélem megegyeznek valahogy. Most vagy csak kihasználják az alkupoziciót, ugye csak bizonyos ideig él az opciónk és ezt tudván kérnek magasabb fizut, vagy az van, hogy fél, hogy nem játszana eleget. Erről is szólhat a nagyobb fizu, hogy mennyire akarjuk megbecsülni. Nagy blama lenne lecsúszni róla. Mégha nem is válik be, jó áron el lehetne adni.
Viszont én még várok valami meglepetés igazolást is. Aki eddig kb fel se merült. Azért az EB nagyon befogja indítani a piacot. Úgyhogy hosszú lesz még ez az időszak.
Denis Suarez-ről én is olvastam, remélem megegyeznek valahogy. Most vagy csak kihasználják az alkupoziciót, ugye csak bizonyos ideig él az opciónk és ezt tudván kérnek magasabb fizut, vagy az van, hogy fél, hogy nem játszana eleget. Erről is szólhat a nagyobb fizu, hogy mennyire akarjuk megbecsülni. Nagy blama lenne lecsúszni róla. Mégha nem is válik be, jó áron el lehetne adni.
Viszont én még várok valami meglepetés igazolást is. Aki eddig kb fel se merült. Azért az EB nagyon befogja indítani a piacot. Úgyhogy hosszú lesz még ez az időszak.
És amúgy valami konkrétat tudunk erről a Lemos gyerekről?Mert én pl.láttam a Real ellen és ennyi.palesz77 írta:Japp.Feast4 írta:Ott kire vagyunk raindulva?Lemosra?
Ez úgy nagyjából nekem is tetszene. Denis viszont egyáltalán nem biztos ahogy áll most a dolog, akadoznak a tárgyalások, lehet mégse itt köt ki. Nem mondom, hogy nem érteném meg, de sajnálnám a dolgot. Mondjuk én Lemost se hoznám, nem látom sok értelmét jelenleg. De a hírek is elhallgattak róla, elég sokat kérne a Las Palmas érte - drágább lenne mint Bartra konkrétan.Tromort77 írta:Remélem igaz. Rajta kívül hozzuk a Las Palmas-os gyereket, Denis Suarez-t meg ... Viettot és én elégedett leszek az átigazolási szezonnal.

- palesz77
Japp.Feast4 írta:Ott kire vagyunk raindulva?Lemosra?
Ez úgy nagyjából nekem is tetszene. Denis viszont egyáltalán nem biztos ahogy áll most a dolog, akadoznak a tárgyalások, lehet mégse itt köt ki. Nem mondom, hogy nem érteném meg, de sajnálnám a dolgot. Mondjuk én Lemost se hoznám, nem látom sok értelmét jelenleg. De a hírek is elhallgattak róla, elég sokat kérne a Las Palmas érte - drágább lenne mint Bartra konkrétan.Tromort77 írta:Remélem igaz. Rajta kívül hozzuk a Las Palmas-os gyereket, Denis Suarez-t meg ... Viettot és én elégedett leszek az átigazolási szezonnal.
- visca el barca
- Presidente del Barça
tökmind1, a lényeg h nem öreg!!!!444!4S.Agüero írta:Mondjuk ha ennyit kiadunk érte, akkor remélem, nem 4. számú védő lesz...

Ott kire vagyunk raindulva?Lemosra?Tromort77 írta: Rajta kívül hozzuk a Las Palmas-os gyereket.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Mondjuk ha ennyit kiadunk érte, akkor remélem, nem 4. számú védő lesz...palesz77 írta:Barcelona expect to pay between 20M and 25M for Lyon centre back Samuel Umtiti (22). Deal to be announced next month. 5-year contract. [md]Tromort77 írta:Gyorsan jött is a cáfolat. Kár.
Ez már egy hihetőbb cikk, az adatok stimmelnek benne..Most vagy tényleg van alapja, vagy végre vették a fáradtságot, és írtak egy valóban eladható pletykát.

Remélem igaz. Rajta kívül hozzuk a Las Palmas-os gyereket, Denis Suarez-t meg Gameiro-t vagy Viettot és én elégedett leszek az átigazolási szezonnal.palesz77 írta: Barcelona expect to pay between 20M and 25M for Lyon centre back Samuel Umtiti (22). Deal to be announced next month. 5-year contract. [md]
Ez már egy hihetőbb cikk, az adatok stimmelnek benne..Most vagy tényleg van alapja, vagy végre vették a fáradtságot, és írtak egy valóban eladható pletykát.
- palesz77
Barcelona expect to pay between 20M and 25M for Lyon centre back Samuel Umtiti (22). Deal to be announced next month. 5-year contract. [md]Tromort77 írta:Gyorsan jött is a cáfolat. Kár.
Ez már egy hihetőbb cikk, az adatok stimmelnek benne..

Ez még önmagában nem baj.A gond ott van hogy nincs beugrásra kész játékos aki valaki kiesése vagy kiöregedése esetében egyből átvenné a helyét.Amit évek óta védelem megerősítése címszó alatt csinálunk leginkább egy vígjátékba illik.Chino írta:Az azért szép lesz, hogy nekivágunk majd a szezonnak egy 29 éves Piquével, egy 32 éves Masch-kal, egy 30 éves folyamat sérült Vermaelennel és lassan 33-as Matyival. Ráadásul a belga is 31 lesz ősszel. De legalább elmondhatjuk, hogy rutinos a védelem.

Őszintén szólva ezért örültem Dani Alves távozásának, mert vele aztán teljesen mumifikálódott volna a védelem. Én is szeretném, ha az LE által tervezettnél sokkal több változás lenne a keretben. Jobb egy folyamatosan cserélődő csapat, mint egy hirtelen lecserélendő. Azt hiszem, Guardiolának van igaza, hogy lejárt az évtizedekig egy helyben ülő edzők korszaka és 3 év untig elég egy helyen. Így a mozdulatlan kezdőcsapatok is múltidő.Chino írta:Az azért szép lesz, hogy nekivágunk majd a szezonnak egy 29 éves Piquével, egy 32 éves Masch-kal, egy 30 éves folyamat sérült Vermaelennel és lassan 33-as Matyival. Ráadásul a belga is 31 lesz ősszel. De legalább elmondhatjuk, hogy rutinos a védelem.![]()
Kíváncsi vagyok milyen, de valami nagyobb változásban hiszek kh poszton. Ha nem is feltétlen a kezdőbe, de a francia elé kellene mindenképp, hogy előrébb legyünk. Vagy egy olyan aki Masch mellett már komolyabban játszhat, hogy egy é múlva átvehesse a helyét.
Neveket direkt nem írtam, de kíváncsi leszek.
- Chino
- Llegenda del Barça
Az azért szép lesz, hogy nekivágunk majd a szezonnak egy 29 éves Piquével, egy 32 éves Masch-kal, egy 30 éves folyamat sérült Vermaelennel és lassan 33-as Matyival. Ráadásul a belga is 31 lesz ősszel. De legalább elmondhatjuk, hogy rutinos a védelem.
Kíváncsi vagyok milyen, de valami nagyobb változásban hiszek kh poszton. Ha nem is feltétlen a kezdőbe, de a francia elé kellene mindenképp, hogy előrébb legyünk. Vagy egy olyan aki Masch mellett már komolyabban játszhat, hogy egy é múlva átvehesse a helyét.

Forca Barca!!!!
Ilyen gyorsan nem hinném. A meniszkusz eltávolítása a porckopás kockázatát növeli meg jelentősen, az meg nem egyik napról a másikra jelentkezik általában, hanem évek, vagy akár évtizedek alatt. Sőt, ha a visszavarást választja, abban lett volna inkább benne az újrasérülés veszélye.palesz77 írta: Sőt, megmondom őszintén én Matyitól is baromira tartok jövőre, remélem a korai felépülés nem bosszulja meg majd önmagát.
- palesz77
Akkor jó.
Csak nem voltam benne biztos, hogy 5. embernek hoznád-e őket, vagy 4. De Vermával szerintem se lehet számolni amúgy, szóval ebben egyetértünk. Sőt, megmondom őszintén én Matyitól is baromira tartok jövőre, remélem a korai felépülés nem bosszulja meg majd önmagát.